Eksluzivisht per Hermes, Iness, Ela, Eni_883

Iness

Primus registratum
Re: Eksluzivisht per Hermes, Iness, Ela, Eni_883

Sa here qe futem ne forum ngela duke e kontrolluar kete faqe po c'ne, nuk shkruan njeri! /pf/images/graemlins/frown.gif
Une dua thashetheme!!!
Ju cifti i keni punet mire keshtu qe nuk ndjeheni fare?
Apo jeni shume te zene duke ja dredhur
njeri-tjetrit? :rolleyes:
Keep me posted pleaseeeeeeee.... :angel:

Eni_883

Primus registratum

Po lexoje mi dembele se cfare behet apo perton. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Iness

Primus registratum

S'du!
Nuk e pranoj ndarjen tuaj!!! Dua tju shoh bashke kur te kthehem (di gje ti hermes?)... /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

Ku keni humbur ju te treja? Te tera ne plazh? Lum si ju /pf/images/graemlins/frown.gif
Ju :kiss:

Ela_001

Primus registratum

Ca plazhi, pune pune me kosha biles.
Po ti vajte ne plazh njeher?

Hermesss

Primus registratum

Aha...gjurmet s'ju gjenden juve... nga beheni ju te treja? Iness, nga ty sidomos s'kam news prej kohesh /pf/images/graemlins/frown.gif
Uroj qe te jeni mire te treja :wave:

Iness

Primus registratum

Hermes me ka marre malli edhe mua. Si je ti?
Muah! :kiss:

Hermesss

Primus registratum

Iness, ku je mi yllo? :wave:
Une jam mire, si kokrra e molles, po pres te bie nga pema se aq jam pjek /pf/images/graemlins/wink.gif Pas atyre 2 javeve te para te shtatorit ku brodha icik neper Evropen Veriore, e di ti (isha edhe ne shtetin fqinje me ty, megjithese ti e di qe zemren e kam aty ku je ti :cool: ), ju riktheva rutines se punes ne zyre. Resti pastaj.. trying to enjoy myself, me aq sa eshte mundesia /pf/images/graemlins/wink.gif
Nga ty c'kemi ndonje te re? Me erdhi shume keq qe s'patem mundesi te takoheshim kur erdhe ne vere, te dilnim njehere te tre bashke me Enin dhe te merrnim neper goje te madh e te vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Me kismet heres tjeter kur te vini ketej...
Me shkruaj, ok?
Te puc :kiss:

Ela_001

Primus registratum

Ca gjurmesh, ti je bere si ujku qe madje as nga gjurmet fare nuk po te gjejme. Bridh ti bridh, ca ti bej drejtorit une /pf/images/graemlins/laugh.gif .