Eksluzivisht per Hermes, Iness, Ela, Eni_883

Eni_883

Primus registratum
Re: Eksluzivisht per Hermes, Iness, Ela, Eni_883

He mo ju nga keni humbur? Mire im shoq se ate e di nga bredh po ju te tjerat? apo keni marre vesh qe eshte bere burre i devotshem dhe nuk po tregoni me interes? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Na coni noi lajm se behemi merak ne ketej. Ciao ...baci

Hermesss

Primus registratum

Mire e tha Eni... moret vesh qe u kthye gruaja ne Shqiperi dhe s'ma keni var mo... po turp t'ju vije, jazëk...s'lihet burri i martum kshu ne mes te kater rugeve /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eni, qe ta marr vesh une, nga bridhkam une kshu? Une gjithmone kisha menduar se e rendesishme per ty ishte te mblidhesha ne oren 10 te darkes ne shtepi, pak rendesi ka ku kam qene deri ne ate ore, keshtu me ke thene, apo jo? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Iness, pres pergjigjen e e-mailit qe te kam cu, sidomos komentet mbi... /pf/images/graemlins/wink.gif
Ela, po ti mi goc nga behesh? Hajde se po afron 27 korriku, duhet te me gjush me shume se kurre se para martese njerezit jane icik si shume te ndjeshem dhe fragile, mund te shkasin kollaj ne gabime, si psh..hmmm... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

edhe grun e do edhe do me e ghujt, ec e meru vesh me kte pastaj. Do vij do vij po do te bej namin dhe ne prani te gruas madje, apo jo Eni /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

Miredita njehere!
Une kam qene ca e zene me pune dhe pergatitje per nje provim, keshtu qe te ma beni hallall... /pf/images/graemlins/smile.gif (o zot sa me pelqen te flas si e forte! /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Hermes me kenaqe me e-mailin dhe ate gjene tjeter.. /pf/images/graemlins/wink.gif E sigurte qe nuk i je futur te ngrenave per qejf andej? Megjithese mire ben se te duhen ca kile, degjove!
Eni me ty rrusho flas perdite keshtu qe s'kam c'te te them.
Mua me ka marre malli te dal me ju te dy!!! Po meqe nuk eshte e mundur dua qe te dilni nje nate dhe te pini nga nje shot each per mua! ok? Enit nuk ja kam merakun, ty Hermes ta kam njecike... /pf/images/graemlins/tongue.gif Dhe mundesisht dua te beni foto dhe te mi nisni mua! OK?
Ashtu!
Edhe nje gje e fundit. Ty Hermes mire te te behet qe s'ta var njeri, bere shume ne rini, tani u plake dhe i ke konsumuar te gjitha fuqite flirtuese... hihihi
:kiss: te dyve te faqkat...

bebivogel

Forumium maestatis

moj Eni ... si na tradhetove keshtu ... kam ca porosira une e pyetje per ty e /pf/images/graemlins/smile.gif
E para eshte ... Di gje nga behet ai long long long time ago friend Iliri?... se as gjalle nuk e di nese eshte ... :cry:
Pastaj kur te me takosh 'Kelin' ... thuaj ... c'kemi EVGO ... and u'll see he will behave /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:
Take care Sweets /pf/images/graemlins/smile.gif

Eni_883

Primus registratum

Ca behet ketej o njerez?? Si keni qene??
Hermes, honey, rendesi ka te vish ne shtepi vertet per te tjerat edhe e diskutojme... /pf/images/graemlins/wink.gif Ela i kam lene dore te lire te gjuaje vete se i mban gjerat interesante per ne po e di une qe nuk ma dredh (te pakten jo shume /pf/images/graemlins/laugh.gif )
Iness....do e bejme dhe ate gje lal se ty nuk ta prishim dot qejfin jo nje shot po sa te duash ti si thua zemer?? do e bejme per 'shoqen tone'??
Beba me Ilir kam kohe pa shkembyer lajme do i dergoj nje email po besoj akoma ne USA do jete ku ka qene. Sa per Kelin kush esht eky se nuk me vjen njeri ne mendje me dergo nje pm ma shpjedo se i them une pastaj ca te duash ti
Ciao te gjitheve :kiss: :kiss:

durrsakja

Primus registratum

Moj Eni ku mcifesh mi dreq rob se nuk po te kap dot. A kishe porosi a jo?!
Gadurrse keqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Te puc

Hermesss

Primus registratum

Moj Beba :wave: , mos ma ngaterro Enin me cuna te huaj qe ajo as i njeh, se besa bohet gjaku lum' /pf/images/graemlins/laugh.gif Pastaj, se c'kam nje ndjesi... te jete valle po i njejti "EVG" qe mendoj une? /pf/images/graemlins/wink.gif
Iness, vec mos te ardhsha ndonjehere atje ku je me ndonje shkolle vere, po t'a shikosh ti ate fuqine time flirtuese, edhe ate grimce qe me ka mbetur do e harxhoj tek ty /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ela, those jokes were great /pf/images/graemlins/wink.gif

gurax

Pan ignoramus

Kush o ajo me?
O puntore re lali.
Me tere men' e?
Po mer... Ene' shif ktu, me sy shifeni sa te doni, po me dore se mos e prek njeri!

/pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

-----------
Freefall! The art of getting smashed!

Eni_883

Primus registratum

Hermes honey..erdhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif mos thuaj gje se kur nuk i kushton vememdje nuses 'ajo do e gjeje vemendjen ne vend tjeter' po leri flirtimet me Iness dhe hajde te fillojme 'couples therapy' se rruge tjeter nuk ka...tani ka ca po ato do i lejme per ne fund... /pf/images/graemlins/wink.gif Edhe mos u vono shume sot nga puna se jemi per vizite nga vjerra :rolleyes:
Sa per evgun ai qe mendon ti eshte ... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gurax mireseerdhe ti zemer e shef cfare krize familjare qe eshte ketu?? mos e dhente Zoti te kesh noi nuse si puna e ketij burrit tim /pf/images/graemlins/laugh.gif
ciao te gjitheve :kiss: :kiss:

bebivogel

Forumium maestatis

po pra edhe une doja te dija me cin qenka martuar Gurax? /pf/images/graemlins/laugh.gif ...

gurax

Pan ignoramus

Une e? Po une i martum kam lind! /pf/images/graemlins/laugh.gif Po s'e disha! /pf/images/graemlins/tongue.gif :goofy:

-------------
Freefall! The art of getting smashed!

Ela_001

Primus registratum

Sia paske bo kimetin nuses ti
Hermes, bah e zhgenjyer jam /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eni_883

Primus registratum

Ela mos ma sha burrin zemer. Une e shaj se e kam burre po te tjere nuk lej te ma shajne se.... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Hermes honey..erdhe ti /pf/images/graemlins/laugh.gif mos thuaj gje se kur nuk i kushton vememdje nuses 'ajo do e gjeje vemendjen ne vend tjeter' po leri flirtimet me Iness dhe hajde te fillojme 'couples therapy' se rruge tjeter nuk ka...tani ka ca po ato do i lejme per ne fund... /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Eni dear, c'jane keto "vemendje ndaj nuses", "vende te tjera", "flirtime me Iness", "couples therapy" qe me degjojne veshet? E vertete qe te kam lene pak te me presesh darkave keto ditet e fundit se jam kthyer vone nga puna, por kjo si e si qe te sigurojme pak me teper te ardhura per t'i cu femijet ne ndonje kolegj jashte (jo ne Turqi pls /pf/images/graemlins/laugh.gif ) ne menyre qe te mbetemi vetem dhe te shohim qejfin tone /pf/images/graemlins/laugh.gif
Pastaj, pa m'a trego njehere ate "rrugen tjeter" ti mua, se kushedi, filloj e mbaroj punen me shpejt dhe kthehem ne vatren familjare me shpejt dhe...qari jot me nje llaf /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Eni_883

Primus registratum

Ke te drejte deri ne njefare mase i dashur po ti e di qe edhe une kam strese sa te duash..jo vizita nga vjerra, ditlindjet e shoqeve...jo kolegjet e kalamajve....jo Diego zihet me Palomen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif etj etj lol..po e di une qe i rregullojme punet ne . Sa per ate "rruge te tjera" e di vete ti ketu ne 'sheshin e grave' (te tua) nuk ta them dot??
:kiss: :kiss:

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Eni_883:
[qb] Ke te drejte deri ne njefare mase i dashur po ti e di qe edhe une kam strese sa te duash..jo vizita nga vjerra, ditlindjet e shoqeve...jo kolegjet e kalamajve....jo Diego zihet me Palomen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif etj etj lol..po e di une qe i rregullojme punet ne . [/qb]
Eni, me duket se ditet e fundit te eshte shtuar edhe nje stres tjeter: t'i gjesh nuse burrit, po nje te mire ama, gjirokastrite, e di vete ti mo /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif He, po kete pune do e rregullojme ne, si thua? /pf/images/graemlins/laugh.gif
Iness & Ela, ju pershendes kudo qe te ndodheni dhe cfaredo te jeni duke bere, megjithese n'a keni harru fare. Ju presim te dyjave se shpejti :wave:

Eni_883

Primus registratum

Ashtu zemer eeee?? Do nuse te mire ti..se nuk te del ajo qe ke ne shtepi. Mire se i bejme gjerat ndryshe kete rradhe. Une them te ndahemi (separation) se me ka shkuar mendja dhe mua per te ta dredhur pak..s'besoj se ke kundershtime...kalamajte rregulloji vete, leri me mamin tend /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif se keta te shtepise time jane me pushime nuk kane ndermend te mbajne kalamaj. PO deshe shko rri dhe vete andej. Ah se mos harroj merr ca rroba nga shtepia se mund te ndrroj dhe celsat /pf/images/graemlins/wink.gif
Ika tani muahhh :kiss: