Eksluzivisht per Hermes, Iness, Ela, Eni_883

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Eksluzivisht per Hermes, Iness, Ela, Eni_883

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ku e di ti qe jam me shkolle une? [/qb]
pse moj mos vura vulen un qe je me shkoll ti psh moj u kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] Ku e di ti qe jam me shkolle une? [/qb]
pse moj mos vura vulen un qe je me shkoll ti psh moj u kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

Miredita,
Ja e futa koken edhe une ketu prape... C'behet ndonje gje? Mesa pashe asgje.. /pf/images/graemlins/smile.gif
Hermes, une me biletat po merrem... Per nje jave jam aty.. /pf/images/graemlins/wink.gif
Ela si je ti e dashur?
Ju puth te dyve dhe flasim...
Hmmm... Sa e mire jam bere.. Vetem gjera te mira thashe.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Mire Iness, do ikesh ne Tir ti rrusho tani shpejt? U sa mire lum si ti.Do ikni me Enin dmth me perafersi kohe?

Ah do me takokeni Hermes, e shkreta une kushedi ca politike do i beni per mua ju atij :rolleyes: :eek:

Iness

Primus registratum

Pa merak Ela, se plani eshte ta bejme te flase me vete.. /pf/images/graemlins/wink.gif Do marrim hak per te gjitha grate qe ka ne cdo cep te forumit /pf/images/graemlins/tongue.gif
Hermes, te puc.. /pf/images/graemlins/smile.gif

Hermesss

Primus registratum

Iness, ate se kush do te marri hak, do e shikojme ne... rri se akoma ja kam inatin asaj shoqes tone te perbashket qe s'na prezantoi atehere kur ishte koha, pa tani pas pilafit eee /pf/images/graemlins/tongue.gif Te puc dhe une dhe me lajmero kur te vish, ok?
Ela, don't worry lal, cfaredo te me thone per ty, une e di mire tashme nivelin tend te sheqerit ne gjak... e kupton vete kodin ti se je goce e zgjut /pf/images/graemlins/wink.gif

Eni_883

Primus registratum

C'kemi shok dhe shoqe te temes. Kam bere ca mungesa dhe me falni po jam ne udhetime e siper. Viziting old places and old friends in 'sweet home Louisiana' /pf/images/graemlins/frown.gif para se te marr rruge te tjera me te gjata. Juve si ju kam. Ela si kokerr molle duket se s'ka pushur se shkruari. Iness email lal or call let me know what the plans are am not sure how mine will go yet but let's coordinate a bit ok??
Muah Iness dhe ty shpirto edhe ty Ela.

Ela_001

Primus registratum

glukoza ka tejkaluar masat tani, o bo keq fare /pf/images/graemlins/blush.gif

ju pershendes te gjitheve, Molla. /pf/images/graemlins/wink.gif

Hermesss

Primus registratum

E grupi, tani qe kemi pas zhvillime te reja se fundmi (e dini vete ju c'fare) kush do filloje i pari me thashethemet?
/pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Iness

Primus registratum

Pershendetje grupi...
Une u ktheva dhe lashe me dhimbje Tiranen tone te dashur... /pf/images/graemlins/frown.gif Eni dhe Hermes ju do me mungoni... :cry:
Sidoqofte tani do jem me aktive ketu ne forum dhe dua mesazhe, e-maile, telefonata... /pf/images/graemlins/smile.gif
Xhan xhan :kiss:
Bjondja /pf/images/graemlins/wink.gif

DriniS

Ecejak

Ueeeee, dhe mua qe s'me con njeri gjysem llafi, mir mir, me ka ngel hatri, ta mbani mend! /pf/images/graemlins/smile.gif

Danae

Primus registratum

ketrush,me duket se do frekuentoj per nja 5 muaj universitetin tend. /pf/images/graemlins/wink.gif

DriniS

Ecejak

Kaq vone? Kane kaluar 2 vjet qekur s'e kam pare me universitetin tim. C'ti besh qe s'erdhe dot me perpara.

I rregullove te gjitha per andej?

Danae

Primus registratum

po pak a shume ne rregull,pervec faktit se ka filluar te me ndryshoje mendja te shoh se mos e nderroj me madridin,ah si i thonte ema me kordelken,pune qorrash /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hermesss

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb] Eni ku je qorre? [/qb]
Te me shajshe mu "qorr" hajde de, po Enin...mos e prek se ta gadis qefin :smash:
Iness, pres reply une /pf/images/graemlins/wink.gif
Ela_001, nga ke humb ti goce? Apo po merresh me nxjerrjen e vizes kroate? /pf/images/graemlins/wink.gif
Nje puthje per te treja :kiss:

Eni_883

Primus registratum

Hello darlings kam bere ca mungesa me falni po jam kthyer ne token meme keshtu qe dhe punet jane shume takime...kafe...gjerat te tilla. Si ju kam ju te treve? Ju puth fort...Ines hajde prape lal se pa ty nuk ka lezet...baci :wub: :wave:

Ela_001

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hermes:
[qb]
Fillimisht postuar nga Amira*:
[qb] Eni ku je qorre? [/qb]
Te me shajshe mu "qorr" hajde de, po Enin...mos e prek se ta gadis qefin :smash:
Iness, pres reply une /pf/images/graemlins/wink.gif
Ela_001, nga ke humb ti goce? Apo po merresh me nxjerrjen e vizes kroate? /pf/images/graemlins/wink.gif
Nje puthje per te treja :kiss: [/qb]
Hajde kunj hajde Hermeso, per atje nuk me duhet vize mua, po rendesi ka llafi apo jo :goofy:

Hermesss

Primus registratum

Ela, leri llafet, se te jete per llafe jemi te gjithe me Mastera e Doktoratura... vepra usta vepra /pf/images/graemlins/wink.gif