EKSITOHET SERBIA ME NDESHJEN NE ITALI

scadarsko

Locus omnem
Čak 25.000 Albanaca u Đenovi: Navijač sa zastavom pao na kolena pred Canom Video
B. Vinulović | 18. 11. 2014. - 22:36h | Foto: AP | Komentara: 15
fb.png
Automatsko deljenje:

Fudbaleri Italije i Albanije odigrali su prijateljski meč u Đenovi, a u centru pažnje su bili navijači gostujuće ekipe koji su uletali na teren.
538983_20141118apantonio-calannigenoadi006924403_ff.jpg
Italijani su saopštili da je od 25.000 karata više od pola prodato Albancima, a nekoliko hiljada njihovih sunarodnika čekalo je ispred stadiona bez karata, pa su ipak uspeli da uđu. Oni su se potpuno odomaćili u Đenovi, pa su zabeležena čak tri uletanja na teren.

538985_20141118apantonio-calannigenoadi006924407_ff.jpg

Prvi navijač se sa zastavom Albanije bacio na kolena pred kapitenom Lorikom Canom, sa željom da dobije autogram.
Drugi je insistirao da poljubi Lenjanija, a treći je želeo da se pozdravi sa Lorikom Canom, kog Albanci vide kao najvećeg junaka posle prekinute utakmice sa Srbijom u Beogradu. Na kraju, Italija je pobedila sa 1:0 autogolom Salihija u 82. minutu.

Paranoja serbe vazhdon te ndikoje nje muaj mbas rastit shemtues ku degjeneroi ndeshjen serbi shqiperi.tani ajo i trembet nje rasti te dyte te mundeshem...

scadarsko

Locus omnem
E ça thot pak a shum shqip?
faktikisht duhej ne shqip por nuk emendova me pare ,per faktin se desha ta shfaqja origjinale.
Aty thuhet asgje te kundert asgje me qellim anti shqiptar,vetem nga komenti ku interesohet me 25000 tifoze ne stadium vetem me ben te qeshi duke krahasu paranojen qe kishte serbija ne Beograd me 1500 tifoze ku fatkeqsisht nuk munden ta shijojn ate ndeshje e cila tashme dihet si perfundoi.Pervec tjera artikuj ne lajme e media te ketij vendi ku bejn jehone rastit ku tifozi hyri ne fushe dhe kerkoi nje autograf nga loric cana,dhe thuajse i gjithe stadiumi ishte kuq e zi!Ne 15 commentet e meposhtme te kesaj gazete BLIC,tregohen se disa qe arsyetojn ndryshe nga sic mendojn shumica atje,ku thote njeri e pra kjo eshte demokracija e vertete sic ndolli ne itali me 25000 tifoze ,e njeri zbret ne fushe ....tjetri thote pse jo duhej te organizohej keshtu dhe atje ne Beograd ....ka prej atyre ku injorancen e ùmbrojn me xhelozi ,duke then se duhen 1300 vjet te na zejn me futboll shqiptaret ....hhahahahahha tjetri thot shikoni sa nacionaliste jan te cmendur ..
eh interneti dhe qeverisjet e sotme kan fajin!