EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

Guest
Re: EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

Cyrilo mirserdhe prape ke erosi /pf/images/graemlins/laugh.gif na kishe munguar /pf/images/graemlins/laugh.gif

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristiana.:
[qb] Po e ben si ke ajo me nastradinin kjo samanta eshte dreq kjo eee /pf/images/graemlins/laugh.gif ja futi nastradini specin gomarit qe te vraponte me shpejtesi /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Hahahahah moj Kristiane ate kam pas ne men :lol: :thumbsup:

Irish007

Primus registratum

Fillimisht postuar nga samanta:
[qb]
[qb] Po e ben si ke ajo me nastradinin kjo samanta eshte dreq kjo eee /pf/images/graemlins/laugh.gif ja futi nastradini specin gomarit qe te vraponte me shpejtesi
[/qb]
Hahahahah moj Kristiane ate kam pas ne men [/qb]
ashtu eeeee /pf/images/graemlins/tongue.gif po mir ca perfitimi kishe ti nqs une eksitohesha me keq :devil: kristiana di gje ti /pf/images/graemlins/wink.gif

cyrilo rrofsh per keshillen, funksionoi :thumbsup: po imazhi i asaj plakes nuk po me shqitet akoma :mad:

samanta

Primus registratum

Hahahahah po mire te shihnim ndonje hata /pf/images/graemlins/tongue.gif

Irish007

Primus registratum

[qb] Hahahahah po mire te shihnim ndonje hata /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
:eek: ti shpresoje qe une te beja ndonje te pabere ne publik :rolleyes: maksimumi do hiqja pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

samanta

Primus registratum

Vetem pantallonat pse gje tjeter jo :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif :angel:

Irish007

Primus registratum

po ja edhe nga siper do dilja topless /pf/images/graemlins/laugh.gif me tej nuk e di a do te vazhdoja me se /pf/images/graemlins/blush.gif megjithese kur me hyp ai eksitimi nuk i dihet... /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Hey o grupi Masturbueve, a keni mendu me shku e me u masterbu para shpise se bardhe ne Washington ?? :lol: Shkoni dhe provoni fatin se ndoshta bashkohet dhe Xhorxh Bushi me ju , e ju ndíhmon :lol:

cate

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Hey o grupi Masturbueve, a keni mendu me shku e me u masterbu para shpise se bardhe ne Washington ?? :lol: Shkoni dhe provoni fatin se ndoshta bashkohet dhe Xhorxh Bushi me ju , e ju ndíhmon :lol: [/qb]
Pse kaq mire eshte, s'me duket sh. ide e mire mua sepse te shohesh Bushin them qe per nje vit s'te shkon mendja jo per tu mst. por as per te ngrene. Them qe i vetmi reagim i mundshem eshte (me falni per shprehjen) Vjellja.

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Irish-Whip:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb] :eek: :lol: [/qb]
:kiss: :wub: :wink: :thumbsup: :devil: [/qb]
:kiss: [/qb]
Ja nje rast konkret i eksitimit ne publik...edhe vetem me mimika....pale ne realitet!!! [/qb]
hehehhehehe kush eshte eksitu me shume...

Guest

Une eksitohem ketu me shum se te gjithe e vem bast /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

samanta

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Irish-Whip:
[qb]
[qb]
[qb]
[qb] :eek: [/qb]
:kiss: :wub: :thumbsup: [/qb]
:kiss: [/qb]
Ja nje rast konkret i eksitimit ne publik...edhe vetem me mimika....pale ne realitet!!! [/qb]
hehehhehehe kush eshte eksitu me shume... [/qb]
:lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

[qb] Une eksitohem ketu me shum se te gjithe e vem bast /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol: [/qb]
O Kristina vetem mos ja fillu me te bertitme se po me dhemb koka sot a te keqen vllai. Po deshe me u eksitu shko anej nga kacollja dhe bertit sa te duash