EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

Ledio

Primus registratum
Re: EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

Fillimisht postuar nga Cate:
Une kam dy menje
1-) me te bo vizite meqe jam androloge, po per kete duhet te ma mushesh menjen ti
2-) me than se ku ka fumo niente arrosto
ha bre zgjidh e merr
Te them te drejten me perlqen menia e pare se ne kete menyre do shikosh qe e ke gabim te dyten.
Postuar nga Harvey:
o lale,bjeri me dore!
Po edhe me dore i bi se nuk o turp me e thon. Te gjithe masturbohen ketu nuk asgje te keqe.

olti

Neo

Ndonje detaj te kenaqjes se "thesarit te vogel" nuk ka?! :rolleyes:

cate

Primus registratum

[/qb][/QUOTE]jo,nuk e di se cfare! ne fakt un nuk di se cfare dua! un mendoj ca gjona rreth teje,kam kriju nji ide i cik te mjegullt per ty! do e vazhdosh komunikimin virtual? ku do te dalesh? [/QB][/QUOTE]
Une mund ta vazhdoj komunikimin por do te ishte per te ndihmuar te kuptosh se ç'fare kerkon mund te filloj duke te thene qe
1-) e vetmja ide e sigurte qe mund te krijosh rreth meje eshte trasgressiviteti e bene si jam sh.trasgressive (nqs ke parasysh madonen)
2-) dhe tjetra qe kam sh.klas
Une dal atje ku dua ashtu siç hy atje ku dua

fabiola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cate:
[qb] [/qb]
jo,nuk e di se cfare! ne fakt un nuk di se cfare dua! un mendoj ca gjona rreth teje,kam kriju nji ide i cik te mjegullt per ty! do e vazhdosh komunikimin virtual? ku do te dalesh? [/QB][/QUOTE]
Une mund ta vazhdoj komunikimin por do te ishte per te ndihmuar te kuptosh se ç'fare kerkon mund te filloj duke te thene qe
1-) e vetmja ide e sigurte qe mund te krijosh rreth meje eshte trasgressiviteti e bene si jam sh.trasgressive (nqs ke parasysh madonen)
2-) dhe tjetra qe kam sh.klas
Une dal atje ku dua ashtu siç hy atje ku dua [/QB][/QUOTE]

bona sikur s'dija gjo;prap provokova.sikur ta dija qe do thoje dicka ne lidhje me trasgresivitetin.pse ke nevoje ta vesh ne dukje kete aspekt?noshta nuk te shohin si "trasgresive"?pamja jote te jep pershtypje tjeter?nuk ndihesh e konsideruar aq sa do doje te ishe,aq sa ti mendon se duhet te ishe?

i them kto se kom njoft plot qe thonin te njejten gje si ty po qe vetem llafe kishin.kujtonin se e kishin cdo gjo n'dore,situaten nen kontroll po doli krejt e kunderta. . . .e menoj si je ti:e gjate 1.70-1.75,e imet,floke te zeza,te drejta, shume kurioze,deshiruese,noshta e ndrojtur,etc,etc,etc. he,kom gjet nai gjo?

ene une hy e dal si te du,kur te du,ku te du,sa te du /pf/images/graemlins/wink.gif :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif

cate

Primus registratum

Uauuu je shume i lezetshem dhe mendoj sinqerisht. Une te thashe qe jam trasgresive sepse eshte e para gje qe meshkujt me vene ne dukje per me shume kure me njohin me mire dhe ngaqe s'me sheh. E vertete jam 1.70 floket e zeze, geshtenje me mire, e holle por me format e duhura, kurioze ne masen e duhur me mire do te thoja diskrete, per me shume ja po e them dhe kete meqe di te me provokosh jam e lehte per me shume me nje si ty. Ah ne momentin e duhur bej mrekullira.
Dhe te lutem mos i merr sh.personale gjerat nuk eshte intencioni im te ofendoj krenarine e njerezve.

aspahiual

Primus registratum

qenkan perzi keq leshrat ktej nga erosi po iki une se po me ngaterrohen dhe te miat pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Dialogu i mesiperm , eshte tip masturbimi ne publik me duket... :idea:

cate

Primus registratum

MR^AMD mos bej sikur s'do ti. Ndryshe s'do te shkruaje ikje ne qetesi. Apo doje te hyje ne loje dhe ti?

Guest

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Dialogu i mesiperm , eshte tip masturbimi ne publik me duket... :idea: [/qb]
ashtu e ka emrin edhe tema /pf/images/graemlins/wink.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cate:
[qb]
Fillimisht postuar nga harvey:
[qb]
Fillimisht postuar nga Cyril.B:
[qb]
O cyrilb ti lali si je me "shendet=?" He bre ma thuj. A mire
Vallaj deri tani nuk o qa asnjona . Por ti mund ta verifikosh edhe vet :wub:
Ke nai menie????? [/qb]
o lale,bjeri me dore! [/qb]
Jo jo kaq i keq se s'ka arsye [/qb]
Ka te drejte ajo Plako , shko bjeri me dore :lol:

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristiana.:
[qb]
Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Dialogu i mesiperm , eshte tip masturbimi ne publik me duket... :idea: [/qb]
ashtu e ka emrin edhe tema /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kush eshte ajo qe ,asturbohet ne publik , sa te keqij :eek: , nuk i mjafton shpia por kane filluar me bere vepra arti dhe ne Publik :devil:

Irish007

Primus registratum

Un e kam keq kur eksitohem ne publik se kam frike se degjenerohet situata fare... :devil: a ka njeri keshilla per vetpermbajtje :book:

samanta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Irish-Whip:
[qb] Un e kam keq kur eksitohem ne publik se kam frike se degjenerohet situata fare... :devil: a ka njeri keshilla per vetpermbajtje :book: [/qb]
Ha spec djegs se jep efekt :lol:

Irish007

Primus registratum

Samanta, mu me kane thene me perdor mjalt me arra po ska funksjonu, perkundrazi...
po specin djegs ne ca menyre ta perdor :rolleyes:

samanta

Primus registratum

S'di ca me te than se kam hall se po te terbon ma zi /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Po e ben si ke ajo me nastradinin kjo samanta eshte dreq kjo eee /pf/images/graemlins/laugh.gif ja futi nastradini specin gomarit qe te vraponte me shpejtesi /pf/images/graemlins/wink.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Ledio

Primus registratum

citim:
--------------------------------------------------------------------------------
Fillimisht postuar nga Irish-Whip:
Un e kam keq kur eksitohem ne publik se kam frike se degjenerohet situata fare... a ka njeri keshilla per vetpermbajtje
--------------------------------------------------------------------------------

Ha spec djegs se jep efekt
Ose fillo meno konshien plake qe i jane vare qepallat e syve deri te hunda.