EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

Ledio

Primus registratum
Re: EKSITIMI NE AMBJENTE PUBLIKE...........

Njoftim :
Lete vije kush ka fuqi , vetem qef te keni
She e quajme "Orgji AlbForumi"
A s'jena dhe tfuqishem ne te AF.
Bisha fare. Hyme 200Kg dhe dalim 20Kg. /pf/images/graemlins/wink.gif
Kujt ia ka qefi??????????????? :devil: :devil:

cate

Primus registratum

Epo mire cuna dhe goca meqe jemi kaq esibizioniste te lejme nje vend takimi dhe te shohim sa exitohemi duke pare njeri-tjetrin. po vij dhe une po ku=?

Ledio

Primus registratum

Epo mire cuna dhe goca meqe jemi kaq esibizioniste te lejme nje vend takimi dhe te shohim sa exitohemi duke pare njeri-tjetrin. po vij dhe une po ku=?
Te shpia ime ose prenotojme 1 pub bohemi nja 70 veta,Nirvana ne sfond dhe i fusim 1 dore orgji. Qysh thoni bre? A s'eshte mendim i mire? :goofy: /pf/images/graemlins/wink.gif

alecsa

Primus registratum

Ta ka qejfi eeeeeeee?????????????oRGJIA ME ME SHUME SE 6-7 VETA BEHET TURLI PASTAJ SE MERR VESH I PARI TE KATERTIN. :tipsy: a MIRE ?PO MOS U BO KAQ PERVERS O BURR I DHEUT...

cate

Primus registratum

Gabohesh catgirl sepse mund te behet dhe me shume. Une me ndonjerin ne qender dhe te tjeret me te tjeret qe exitohen duke na pare. O cyrilb ti lali si je me "shendet=?" He bre ma thuj. A mire

Ledio

Primus registratum

O cyrilb ti lali si je me "shendet=?" He bre ma thuj. A mire
Vallaj deri tani nuk o qa asnjona . Por ti mund ta verifikosh edhe vet :wub:
Ke nai menie?????

cate

Primus registratum

Une kam dy menje
1-) me te bo vizite meqe jam androloge, po per kete duhet te ma mushesh menjen ti
2-) me than se ku ka fumo niente arrosto
ha bre zgjidh e merr

fabiola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cyril.B:
[qb]
Ke nai menie????? [/qb]
o lale,bjeri me dore!

cate

Primus registratum

Fillimisht postuar nga harvey:
[qb]
[qb]
Ke nai menie????? [/qb]
o lale,bjeri me dore! [/qb]
Jo jo kaq i keq se s'ka arsye

mirjani

Primus registratum

Fillimisht postuar nga catgirl:
[qb] PERSH TE GJITHE ANTAREVE TE ALBFORUMIT.(HYRJE E PAZAKONTE PO JAM E ANETARE E RE DHE DO MA FALNI)ME RA NE MEND KJO TEME E çUDITSHME.A JU KA NDODHUR QE TE EKSITOHENI NE AMBJENTE PUBLIKE NGA NDONJE GJE QE LEXONI APO QE JU KUJTOHET DHE PASTAJ TE VENI VRAP NE BANJO DHE ATY TE KENAQNI ''THESARIN TUAJ TE VOGEL''DOMETHENE TE MASTURBOHENI DHE PRAPA DERES TE PRESIN NJEREZIT PER TE DALE JU? E PRA MUA ME KA NDODHUR TE DASHUR MIQ......... :wub: [/qb]
qeke dreq ti mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

fabiola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga cate:
[qb]
[qb]
[qb]
Ke nai menie????? [/qb]
o lale,bjeri me dore! [/qb]
Jo jo kaq i keq se s'ka arsye [/qb]
pse ka arsye? ti m'pelqeke(virtualisht)se po lun holle me "virilitetin" e cyrilb.

cate

Primus registratum

Une holle po ti pakez i rende apo doje qe te isha drejtuar ty?
Dhe realisht jam sh. me e mire veç t'me shohesh te heq mendjen nga ca gjera dhe ta shpie ne ca te tjera.

fabiola

Primus registratum

[qb] Une holle po ti pakez i rende apo doje qe te isha drejtuar ty?
Dhe realisht jam sh. me e mire veç t'me shohesh te heq mendjen nga ca gjera dhe ta shpie ne ca te tjera. [/qb]
un jam duke lujt mi zemer.ktu n'internet jemi. pastaj doja te shifja ca reagimi do kishe.pate ate qe menoja.nuk me zhgenjeve. . . .te me ishe drejtuar mua? njefare kurioziteti legjitim e kam po jo ashu sic menon ti.un s'jom cyrilb.d.m.th. ti menoke se mund ti ndryshosh te tjeret.nga ca gjonash do jua hiqje menjen ene ku do jua coje?

ti menoke se je sh. e mire! ene un ashtu menoj :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif ndoshta. . . :devil:

cate

Primus registratum

[qb]
[qb]
Dhe realisht jam sh. me e mire veç t'me shohesh te heq mendjen nga ca gjera dhe ta shpie ne ca te tjera. [/qb]
un jam duke lujt mi zemer.ktu n'internet jemi. pastaj doja te shifja ca reagimi do kishe.pate ate qe menoja.nuk me zhgenjeve. . . .te me ishe drejtuar mua? njefare kurioziteti legjitim e kam po jo ashu sic menon ti.un s'jom cyrilb.d.m.th. ti menoke se mund ti ndryshosh te tjeret.nga ca gjonash do jua hiqje menjen ene ku do jua coje?

ti menoke se je sh. e mire! ene un ashtu menoj :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif ndoshta. . . :devil: [/qb]
Po ti duhet ta dish perderisa dije reagimin tim duhet te dish dhe ku mund ti çoj mendjen nje mashkulli qe me sheh. Zhbiroj me shikim deri ne thellesine e imagjinates se nje mashkulli dhe ja pra ta thashe meqe nuk arrite vete[/qb]

JoNiDa1

Primus registratum

Po pse qeka prish kshu Erosi???
Me vika gjynaf...gjithesesi persa i perket temes une kam pas nja rast,biles kam qene ne tirane duke ngrene dreke te syzeti me nje ex-in tim dhe ka qene nje eksperience icik particolare,por e paharrueshme.
Por me thene te drejten ne banje nuk vajta se fatkeqesisht ai ishte shume i turpshem. /pf/images/graemlins/smile.gif

fabiola

Primus registratum

[qb]
[qb]
[qb]

ti menoke se je sh. e mire! ene un ashtu menoj :cool: /pf/images/graemlins/wink.gif ndoshta. . . :devil: [/qb]
Po ti duhet ta dish perderisa dije reagimin tim duhet te dish dhe ku mund ti çoj mendjen nje mashkulli qe me sheh. Zhbiroj me shikim deri ne thellesine e imagjinates se nje mashkulli dhe ja pra ta thashe meqe nuk arrite vete[/qb]
[/qb]
sa shpejt i ha provokimet! po,po e dija qe e maje veten per njohese te thelle te psikologjise mashkullore.me siguri ke te besh me meshkuj shume simple-minded! ene une di te zhbiroj,te hetoj me detaje personalitetin femeror! ca duhet te menoj per ty?

fabiola

Primus registratum

Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[QB] Po pse qeka prish kshu Erosi???
Me vika gjynaf...

ho mi ti, u bone xheloze? jom i sigurt qe ta thon edhe te tjeret,po ca problemi ke?

cate

Primus registratum

Ah però hai fatto bingo secondo te! ! ! Ashtu mendon. Mund te mendosh ate qe ç'do mashkull do te deshironte tek nje femer. Ti e di se ç'fare=! vero?

fabiola

Primus registratum

[qb] Ah però hai fatto bingo secondo te! ! ! Ashtu mendon. Mund te mendosh ate qe ç'do mashkull do te deshironte tek nje femer. Ti e di se ç'fare=! vero? [/qb]
jo,nuk e di se cfare! ne fakt un nuk di se cfare dua! un mendoj ca gjona rreth teje,kam kriju nji ide i cik te mjegullt per ty! do e vazhdosh komunikimin virtual? ku do te dalesh?