ej ju sopat e shqiperise lexojeni kete,dhe hiqni banin

filarma

Primus registratum
ej ju sopat e shqiperise lexojeni kete,dhe hiqni banin

oo cuna he mer e keni kapur me ip time eeeee :smash: :smash: :smash: , pisa /pf/images/graemlins/tongue.gif

ej po ma hiqni mer ate ban qe me keni vene ne ip se kam qender interneti mer ku ta di une se cfare bejne klientet ketu mer pastaj bani aq lihet se nuk ka lezet,u bene tre dite qe e keni vene .Shiko me thote keshtu [ERROR: ERROR Closing Link: Shadyy[80.78.68.225] (Too many connections from your IP)],ok po iki tani mos lini qe te shkruaj prape se pastaj he he /pf/images/graemlins/wink.gif .
po pres :book:

xhaxhi_eli

Primus registratum
Re: ej ju sopat e shqiperise lexojeni kete,dhe hiqni banin

Session limit for 80.78.68.225 set to 20.

Ps: Ky problem nuk eshte per sopet e nje kanali, po eshte problem qe duhet te zgjidhesh me adminet e serverit /pf/images/graemlins/smile.gif
Pss: Nqs ke me shume se 20 PC ne salle beje me turne me u lidh /pf/images/graemlins/tongue.gif se 20 eshte limiti aktual (ishte 10)

filarma

Primus registratum

o xhaxhi n.q.se une kete problem duhet ta zgjidh me adminin atehere i lutem te me heqi ate akillin qe kam sepse akoma nga qendra internetit tim nuk hyhet tek shqiperia,late nam mer burre per nje budallallek qe mund te kete ndodhur lihet tjetri 2 jave me akill???? :smash: :smash: :smash: :smash:
pfffffffffffff, vetem juve ju shoh

thoini ju adminit qe te heqi akillin

FALKO

Forumium maestatis

Prit se u vu sot. Mendoj se jane marre per klone se kishte sulme.
Sapo te mundem do e sqaroj une.

FALKO

Forumium maestatis

Akill u hoq. Vetem dy ore ngeli akill ajo Ip keshtu te mundohu te shkruash pa teprime mbi problemin tend here tjeter.
Kalofsh mire !

xhaxhi_eli

Primus registratum

Atehere nje sqarim mbi "per nje budallik"

Nqs je ne nje qender interneti, te jesh i bindur qe bllokimi nuk eshte per ty, po per nje nga ata PC qe jane ne ate salle.

Pra kujdes me termat

Ps: Ne jemi ne, ata jane ata. Chatin e zgjedhin robt. Po te pelqeu mire, po ste pelqeu, ke nga te shkosh. Nqs nuk do kishte diversitet ne servera, do ishte shume monotone.

filarma

Primus registratum

cfare me intereson mua mer djal nga te gjitha keto qe me ke thene ti

mua me interesonte qe te me hiqnin akillin (gje qe tashme u zgjidh)

hajt shnet tani :wave:

postimi eshte moderuar nbga te gjithe termat ofensive !

xhaxhi_eli

Primus registratum

Shaddy, po sikur te jem me verte i pari i katundit?

Te dhashe ca shpjegime, pse mund te perfundoje nje IP ne akill/gline, dhe pse ti mund te mos dish gje pse.

Nqs sdo ti degjosh, heren tjeter FALKO nuk do mund te te jape nje dore, dhe pastaj do i rishofim kjo muhabetet e poçllekut.

Chat te mbare.

FALKO

Forumium maestatis

Shaddy, sikur u permend me siper qe te shikoje me pare se çfare e si shkruan per te shprehur problemin tend.
Nese nuk i di kmpetencat e njerit apo tjetrit me mire te shkruash problemin e kaq. Restoja do ishte e tepert.