Egoizmi

Gegë

Primus registratum
Re: Egoizmi

Sigurisht qe shkrimi yt, perveç mundimit qe ke marre te shkruash kaq gjat, nuk me ka bere asgje pershtypje, e aq me teper djegur apo perclluar. Per dialektin ke te drejte. Nga gjaku dhe kultura jam Gegë. Jeta me ke dhene rastin te jetoj pothuajse deri tani gjysmen ne jug dhe gjysmen ne veri. Aktualisht jetoj ne Veri, dhe me n'fund jam i lumtur per kete.

Rrofsh per copy-paste, por pref te lexoj ne liber, tamam kam pref te lexoj ne liber - sot nuk lexoj me. Ju uroj fat.

Gegë

Primus registratum

Vetem per fjalin e pare, pasi ishte e veshtire ta lexoja te gjithen. Gjithsesi po me vjen turp qe me duhet ti pershtatem mjeteve te tua; 'Njeriu eshte nje ure, jo nje qellim' Niçe.

Gegë

Primus registratum

Edhe nje tjeter qe ti zgjidhim mosmarrveshjet dhe moskuptimet tona; "Une e kaperceva nevojen per te vertetuar" -perseri i njejti.
Hajt tani- mirulexofshim.

Megg

Carpe Diem
Egoizminuk qendron ne faktin se jeton jeten tende si te duash por kur i
meson te tjeret c'te bejne jeten e tyre.......

GENIU$

Valoris scriptorum
egoizmi sillet rreth nje personi te vetem,nuk ka vend per nje te dyte,kjo eshte e keqja e tij............

gangsterja

Primus registratum
Njeriu eshte nje kafshe egoiste qe nuk e di se c'eshte mirenjohja.Egoizem eshte kur nje person mendon vetem per veten e tij,dhe nuk i ndihmon te tjeret.Egoizmi shfaqet ne c'do vend qe na rrethon.

dr love

Locus omnem
Egoizmi eshte tek cdo njeri...edhe dashuria per te tjeret eshte egoizem....i duam se na bejne te ndihemi mire

joetisti_

Locus omnem
Por ngaqe eshte bere "sharje" te jesh egoist, te gjithe edhe kur eshte i pademshem e shmangin te thone nje te vertete te tyre.