efekti i fjaleve te omla...

MLK

Primus registratum
Re: efekti i fjaleve te omla...

Varet se kush i thote, si i thote e ne ç'fare konteksi i thote. Fjalet e omla jane si puna sheqerit ne kafe, i japin lezet ne shije!!

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me sa sheqer e pi kafen ti zoti MLK? /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Dolores

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ka ndonji fjalor me i pasuru kto fjalet e ombla se mua kan fillu me mu shteru /pf/images/graemlins/smile.gife dua raportin 10 me 1 ...dmth une jam 10 /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

Mua s me dukesh sikur po shteron ti.....sa qe te takoj ti me perkedhel me fjale te reja te ombla /pf/images/graemlins/kiss.gif.......
Pastaj shume fjale s kan nevoje per zvendesim....p.sh. te dua ....

shikimiqevret

Primus registratum

fjet e omla jane shpresa e dashurise...sikur ujti per peshkun.a me kupton................a jeton peshku pa uje,,,?

ndricim

Primus registratum

"hajde zemra se do ikim ne Itali, kame tre dit qe te njohe dhe nuk mund te jetoj pa ty"
keto fjale te omla munde te kene efekt per te mashtruar nje vajze ose cun

u74

Primus registratum

Po cunin ce do...?
Masanej kto fjalet e omla/embla i perserit per nja 6 muaj a 1 vit se per tre dit nuk te beson kush . Te ishte ashtu i kishin perdor te gjith me sukses . Cdo gje ka "mjeshtrine" e vet .

Cleopatra

Forumium praecox

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
A mendoni se fjalet e omla nqs te thuhen vazhdimisht nga nje person te bejne te ndjesh dicka per te..e kam fjalen per fjale si..zemer ..shpirt ..te dua ...etj.. /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]
Varet se kush ti thote e se si i thote,pra momenti.Sepse edhe kur thuhen cdo moment nganjehere te merzisin pra sikur do me largonte ai person.

S

Scorpion

Guest

Ka pas thene gjyshja ime dikur: "Thuaje fjalen e mire e te embel,se zemren nuk ta sheh njeri"...

Cleopatra

Forumium praecox

Se ka pas keq ajo gjyshja juaj por perseri mendoj,se fjalet e embela te thena fallso me mire mos te thuhen fare.

S

Scorpion

Guest

Ashtu mendojme dhe Ne, /pf/images/graemlins/laugh.gif por... por pa harruar qe ndodh vetem nga "magjia" e zemres...embelsia pra.