</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ka ndonji fjalor me i pasuru kto fjalet e ombla se mua kan fillu me mu shteru /pf/images/graemlins/smile.gife dua raportin 10 me 1 ...dmth une jam 10 /pf/images/graemlins/smile.gif
[/ QUOTE ]
Mua s me dukesh sikur po shteron ti.....sa qe te takoj ti me perkedhel me fjale te reja te ombla /pf/images/graemlins/kiss.gif.......
Pastaj shume fjale s kan nevoje per zvendesim....p.sh. te dua ....
"hajde zemra se do ikim ne Itali, kame tre dit qe te njohe dhe nuk mund te jetoj pa ty"
keto fjale te omla munde te kene efekt per te mashtruar nje vajze ose cun
Po cunin ce do...?
Masanej kto fjalet e omla/embla i perserit per nja 6 muaj a 1 vit se per tre dit nuk te beson kush . Te ishte ashtu i kishin perdor te gjith me sukses . Cdo gje ka "mjeshtrine" e vet .
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
A mendoni se fjalet e omla nqs te thuhen vazhdimisht nga nje person te bejne te ndjesh dicka per te..e kam fjalen per fjale si..zemer ..shpirt ..te dua ...etj.. /pf/images/graemlins/wub.gif
[/ QUOTE ]
Varet se kush ti thote e se si i thote,pra momenti.Sepse edhe kur thuhen cdo moment nganjehere te merzisin pra sikur do me largonte ai person.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.