"Editohet!" Si jeni ndjere kur ju kane edituar?

qeshem

Primus registratum
Re: "Editohet!" Si jeni ndjere kur ju kane edituar?

e lezetshme kjo tema :lol:

heren e pare qe jam edituar jam editu kot fare (nje nga kapricot e rradhes mendoj) /pf/images/graemlins/smile.gif dhe normal qe s me ka ardh fare mire...
ne pergjithsi kur qellon qe jam jasht teme paralajmeroj vete qe jam jashte /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] mos e ktheni ne chit chat se do ndjeni perseri shijen e editimit /pf/images/graemlins/wink.gif

keshillore nga une! [/qb]
Po me editu veten lejohet na i her e? /pf/images/graemlins/wink.gif

Tek kokteji jemi yll merre ma amel /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ps : Sa te shkon kur behesh nevrike /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Le_Routard

Forumium maestatis

Edhe mua me edituan nje here kot, por ama edituesja e pagoj me koke! /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga LR:
[qb] Edhe mua me edituan nje here kot, por ama edituesja e pagoj me koke! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Cilen koke? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elsi

Forumium praecox

Lara, ke rastin te vet-editohesh se ke postuar te njejten gje 2 here /pf/images/graemlins/tongue.gif
Keshtu qe tani mund te thuash "mua me erdhi inat se me editoi Lara" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb]

Hej po mire mer si nuk lexova nje emer une kur vje muhabeti per tema te tilla... Ne asnji nuk thuhen emra.

[/qb]
'cos we don't care that much ... :thumbsup: Nuk e shef qe te gjithe jane pergjigjur me humor. Asnje s'e ka marre seriozisht, pervec hapesit te temes, po thelle-thelle dhe ai do e kuptoje... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Ska gje me te rende se kur te editojen :cry: .... biles biles kete dhimbje nuk do ta krahesoja as me vjedhjen e portofolit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shoqes parafolse nje /pf/images/graemlins/wink.gif

Elsi

Forumium praecox

Tani, nqs futesh ne forum vetem per gallate, mbush faqet kot, ben gare kush kap me shume postime per t'u duk si i vjeter (rrjedhimisht i urte) tek forumi, atehere nuk te plas shume barku nqs te editojne. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Mua nuk eshte se me edituan per ndonje gje shume shume te rendesishme, por me duket se shume prej jush nuk i pelqen kur i editojne per gjera te rendesishme, prandaj dhe hapa temen.

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Alibaba:
[qb] Tani, nqs futesh ne forum vetem per gallate, mbush faqet kot, ben gare kush kap me shume postime per t'u duk si i vjeter (rrjedhimisht i urte) tek forumi, atehere nuk te plas shume barku nqs te editojne. /pf/images/graemlins/tongue.gif
[/qb]
Kur thashe qe nuk na bie ndermend e thashe per editimet, se vaktin e bukes prape do e ha...
Dhe nuk shof ndonje njeri ta marre aq seriozisht forumin, pervec atyre qe e kane ne gjak te duken Lidere nga do duke shpalosur zgjuarsi... Fjalet ne forum s'i merr era, po nje dite hidhen ne "kosh" kshuqe po nje merde eshte...
Tjeter kund duhet me rujt seriozitetin dhe ti besh balle tundimit te gallates /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

crazy

Primus registratum

kjo eshte si tu vij moderatoreve tane te dashur.po me ka ardh shume inat kur me kane edituar e t'ja vlente po ja beja hallall.se kam harruar ate qe me ka edituar e dua vec me u zene nje here me ate,s'po e them kush eshte.

Trista

Primus registratum

[qb] Ata qe kane ne dore fshesen e kane per te pastruar jo per te fluturuar.

[/qb]
Mos u lodh shume e mos u streso ...te befte mire tekja...un e pi gjetke teken, jo ktu /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

Belinea

Primus registratum

Te ishim ne kohen e atij te "madhit" ti lara jam e sigurt do ishe bere sekretare :kiss: Gjithmon i kam admiruar njerzit me pasjone!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Trista

Primus registratum

[qb]

Ylber ylber qe ju befsha kurban /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
kjo, fale editimeve /pf/images/graemlins/wink.gif

Hajt bye tashti ...se e mbarova orarin per sot :wave:

Belinea

Primus registratum

[qb] Kur me shkruni kshu te dyja njera pas tjetres nuk e imagjinoni dot sa ma shtoni pasjonin. Betohem.

Traumat me kini kujdes a tu befsha se ketu jemi ne forum publik [/qb]
#
Lare, une te besoj, pa qene nevoja te betohesh fare /pf/images/graemlins/smile.gifTi nuk e imagjinon dot sa krenare me ben te ndihem qe , egzitojne njerez me parime dhe ideale.....
Te faleminderit qe egziton lare..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss: per forumin publik ... pa ty une sdo isha kjo qe jam ! /pf/images/graemlins/wink.gif

disku

UNI

Un po e nxjerr hapur(Preferencen time se mos keqkuptohem)

Une vdes kur ma prish lara ..postimin flas se mos na mendoni na i gjo sen tjeter ju /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Larush hec anej ka thiatro ti ske ca merresh me ankesat e robve..me ato merren ato qe duan forumi si bab e none...ti je e shkallume si puna ime (Te krahasova me veten...ska nder mo te modh /pf/images/graemlins/laugh.gif )

samanta

Primus registratum

Ej kalamoja mos dilni nga temat juve se do jua pres bishtat :lol:
Do ta gjeni te shkruar ndonje dite kur te editoheni /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Kesaj temes do i shkonte me shume titulli "Lara dhe 'fansat' e saj"

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

[qb] Ja rrofsh ti. [/qb]
A me qafsh me thuaj si u ndjeve kur u vete-editove?

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Shko fli se e ve une qetsin ne AF, keshtu qe nuk te zgjon njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

He kurajo se e premte sot, ke dy dite perpara per te fjetur...

disku

UNI

Shtriga keqe ...Un i mbaj anen sma vari fare :mad: :cry: :mad: :cry: