"Editohet!" Si jeni ndjere kur ju kane edituar?

Elsi

Forumium praecox
"Editohet!" Si jeni ndjere kur ju kane edituar?

Me edituan per here te pare para pak kohesh sepse bera pak humor te zi. Se si u ndjeva /pf/images/graemlins/frown.gif nuk me erdhi shume mire. Shume prej jush ju kane edituar; si jeni ndjere, dhe mendoni se jeni edituar me te drejte apo pa te drejte? Mendoni se ndonjehere moderatoret ja fusin kot?

olti

Neo
Re: "Editohet!" Si jeni ndjere kur ju kane edituar?

Varet nga rasti lal. Ka raste qe e di se e meriton te editohesh, apo qe e di qe me pare se do te editojne, por ka dhe raste qe ta bejne per kunj, ky eshte ai qe une per veten time se duroj dot.

assassino26

Primus registratum

Kur me editojne kot me vje aq inat mo sa s'di ca te boj prej inotit,sidomos kur me editojne per ndonje gje te rendesishme.Kurse kur ja boj borxh sme vje zor fare,biles me vje edhe zor prej vetes.
Hajt te shajt ata,ato qe editojne kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

Elsi

Forumium praecox

Ej, kush e boni pisllikun, kush e zhduku ate me buze se nuk ia mbaj mend nickun :eek:

Florus

Forumium maestatis

Kur jepet nje shpjegim se perse eshte edituar nuk me mbetet hatri :angel: ne raste te tjera po :mad:

mostro

Putraku

Nji here desh kalova ne depresion,shyqyr qe me foli gjyshja se desh ika per lesh..
Amon me si nihesh me tere ato budalliqe qe thuhen!!

beshbossi

Primus registratum

te them te drejten rralle me ka ndodhur,edhe kur ka ndoshur ose kisha cituar dike ose u nxeva e s'e mbaj mend as c'kam shkruar!
por editimi eshte dicka e mire!
kjo e drejte e shoh qe i eshte dhene personave asnjanes,te cilet dine te te shpjegojne arsyen!

Trista

Primus registratum

esht 1 a 2 /pf/images/graemlins/wink.gif qe kan shume qef te editojne...e kuptoj kan zell per punen, dhe un ja u kam bere hallall...
Ai qe te editon, te do...thote Partia...Po harron partia qe ka njerez me zemer te dobet dhe pesojne depresion si Putraku /pf/images/graemlins/laugh.gif Me kan editu per here te pare... dhe nje pjese e trupit tim iku me ate postim qe u largua nga kjo bote... Ehhhh s'ka gje, se editimet te bejne me te forte, dhimbjen e bejne me te durueshme...dhe pastaj s'te ben me pershtypje.... :devil:
Mblidheni veten Burra, se po ju editojne nuk po ju c'armatojne... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Edhe mu kur me kan editu per her te pare u ndjeva, taman sikur humba dashurin e par, heret e tjera si man mend kush manej, vec hera e par nuk harrohet.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Edhe mu kur me kan editu per her te pare u ndjeva, taman sikur humba dashurin e par, heret e tjera si man mend kush manej, vec hera e par nuk harrohet.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ti e perjetoke si humbjen e virgjerise...
Ehhh ke te drejte ashtu ne fakt jemi ndjere te gjithe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Kush te tha qe kam humbur virgjerin /pf/images/graemlins/tongue.gif

samanta

Primus registratum

Me ka rene te fiket nja dy here,por me ndihmen e shoqerise e kalova.Tani jam shume e kujdesshme qe te mos i shkaktoj trauma moderatoreve,doja te thoja vetes me chit chatin qe bej /pf/images/graemlins/tongue.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb] Edhe mu kur me kan editu per her te pare u ndjeva, taman sikur humba dashurin e par, heret e tjera si man mend kush manej, vec hera e par nuk harrohet.

[/qb]
Me duket se kemi qen bashke kur na edituan heren e pare :rolleyes: na prishen gjithe ato poezi /pf/images/graemlins/wink.gif ehhhh ato kohe :wub:

disku

UNI

Mue her mkan editue
her i kam editue /pf/images/graemlins/laugh.gif
E rancishme qe se sa her me/i kan/m iditue jam ndje sic ndjenem q*itash .....rehatllik dynjollik /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

Ty duhet me te editu birrat mer cun qe te vish ne terezi :smash:

disku

UNI

:mad: Akoma kurrnac njele mer lanet...papappa si te bo zemra edhe e meno iher /pf/images/graemlins/laugh.gif
ndryshe editim ne af ndryshe ne bjonde...ka zjarr e shkrepse /pf/images/graemlins/laugh.gif

assassino26

Primus registratum

vallai mire e ke.S'ka,paraftyro me te editu birren e vetme ne frigorifer n'darke vone edhe mundesisht kur te mos kesh mundesi te dalesh te blesh tjeter
Kushedi sa do smureshe ti ne ato momente /pf/images/graemlins/laugh.gif
pupupupuupu

disku

UNI

:lol: :lol: :lol:
Ik mer klloun

Si tallet me fatkeqsin e tjetrint :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

mos e ktheni ne chit chat se do ndjeni perseri shijen e editimit /pf/images/graemlins/wink.gif

keshillore nga une!

Elsi

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] Nji here desh kalova ne depresion,shyqyr qe me foli gjyshja se desh ika per lesh..
Amon me si nihesh me tere ato budalliqe qe thuhen!! [/qb]
O jevgu vogel, mos thuj qe nuk te kane editu ndonjehere kot fare :smash: