Edhe ndodh edhe perseri do ndodhi.

• Thread starter PLAKU_prej_TIRONE
  • Data e fillimit

Ali_DemsI

Primus registratum
Re: Edhe ndodh edhe perseri do ndodhi.

Pushime te Mbara plako se dhe une me kismet do shkeputem deri nga data 16 korrik sa te maroj sezonin e provimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

demon-eye pershndetje e gezohem qe po te shoh pas pushimeve kaq te gjata qe kishe marre. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me shendet jam kire mos u shqeteso megjithate faleminderit per keshillen do e kem parasysh.
Persa i perket testimeve duhen dhe perhere do behen doni apo sdoni ju.Ju pelqen apo nuk ju pelqen juve.
/pf/images/graemlins/smile.gif Ka mundesi te perplasni edhe kemben sepse edhe ajo duhet.

BENJAMIN

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLAKU_prej_TIRONE:
[qb] demon-eye pershndetje e gezohem qe po te shoh pas pushimeve kaq te gjata qe kishe marre. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Me shendet jam kire mos u shqeteso megjithate faleminderit per keshillen do e kem parasysh.
Persa i perket testimeve duhen dhe perhere do behen doni apo sdoni ju.Ju pelqen apo nuk ju pelqen juve.
/pf/images/graemlins/smile.gif Ka mundesi te perplasni edhe kemben sepse edhe ajo duhet. [/qb]
Buahahahahahahahahahhaha KELTI DO I beni Me ATo testimet se Degjova Sikur U Hoqen /pf/images/graemlins/wink.gif Dhe po Si Hoqet Vazhdoj perseri une me temat qe ju i mbyllni ku do qe flas une se ju djeg by-tha /pf/images/graemlins/wink.gif

DEMOKRACI PLAKO POSHT KOMUNISTAT :smash:

xhaxhi_eli

Primus registratum

Tashi qe fitoi zgjedhjet Sala nuk ta heq mo njeri fjalen BENJI /pf/images/graemlins/tongue.gif :lol:

Te pushun ka puna re? /pf/images/graemlins/tongue.gif Se sikur ike se s'kishe kohe :goofy:

BENJAMIN

Primus registratum

Eli Mua sme pushoj kush nga puna por ika me deshiren time dhe per kete ja kam ber te qarte te gjitheve une sja lepij B-ythen kujt per acces /pf/images/graemlins/wink.gifKSHU RROFT SALA POSHT KOMUNISTAT hahahahaha

colorado

Forumium praecox

O Benji , po Kelti eshte si Sala mer ca thu ti.
Sala u be per 5 vjet si lale Kros , vete shkruj e vete vulos. /pf/images/graemlins/tongue.gif

xhaxhi_eli

Primus registratum

Nuk e kisha per pushim ne chat mer, po maj mend kur ike the qe kishe i zene me pune.

Gjalle je re? Apo te lajmerun perpara ty /pf/images/graemlins/tongue.gif per atentatet /pf/images/graemlins/tongue.gif

BENJAMIN

Primus registratum

Po re kisha provime para 1 muj e sa kur dhashe dorheqje tashi i kom maru dhe do vej rregull ketu :tipsy: :lol: :devil: se e kan DHIIIIIIIIIIIII chatin kan ik gjith perdoruesit e vjeter u ka bo chati si ke Albasoli paguj $100 se merr aop ose sop direkt nuk e di nese i kan hap kredit ose paypal accountat :tipsy:

angel_boy

Primus registratum

Se dija kete punen e pagese per Aop. Po nese eshte ndonje i interesuar shes une aop-in per 100 euro. Te interesuarit te me kontaktojne... /pf/images/graemlins/tongue.gif

P.S.: Benjo ca nodhi anej nga ju mer?

THUG-LIFE

Primus registratum

pershendetje zara
sa kohe kisha pa shkrujt ketu ne forum me kishte mare malli me shkrujt dhe me u anku dhe une po ca me i bo skemi ankese per kete chat qe ben drite sa mendja e keltit ketij personi qe e ka bo chatin lomsh i her dhe tani po kerkon ta beje per seri ky person aq acarus . dikur u qate ketu se i kishin heq accesin dhe hynte me dy nicke njeri qe bente trimin e tjetri qe bente budallain kelti te lutem leji keto gjona se akoma sje rrit perseri bibilush ke met pranaj mjere keta chatiste per ty dhe mjere mandi qe te ka shok sa per kulture mund te pergjigjesh zari.

BoBiTo

Primus registratum

hahahha sa kom qesh
o altino o majmun
aftisamera :pPPPPPPPP hahahhahahaa
gjalle qeke mer gazep
lene mer keltin se o bo shef tashi /pf/images/graemlins/tongue.gif :smash:

Samsungu

Primus registratum

o cuna JOM CUN ME DROGE RE per i halfop te qelbet u ba nami re cuna amoni re se i halfop du ene ju apo i kena me lek nuk kam bere me floode kam respektu te tjeter zbatoj rregulloren te gjithe e dine se kush jom une loo prandaj ju lutem merrni parasysh kerkesen time

DON^OMAR

Primus registratum

A haaaaaaa paska plas dallaverja ketu
Mos dilni mer kodosha nga tema /pf/images/graemlins/tongue.gif :rockband: