e verteta dhe gabimi ne filozofi

gangsterja

Primus registratum
Ndodh qe te bejme gabime kudo,dhe ne filozofi ndonjehere i ngaterrojne gjerat ose qellimet e studimit te kesaj filozofie.Sic e the dhe vete filozofia eshte ajo shkence qe studion dallimin mes te mires dhe te keqes,por nuk gabojne vetrem studiuesit e saj,por gabojme dhe ne qe e lexojme dhe i marrim per djera koti kur ne realitet mund te na nevojiten.Filozofia mund te thote dhe te verteten por ne nuk e besojme se mendojme se na duket vetja me vlera dhe nuk i marrim per baze.
 
Top