% e seksit..............

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: % e seksit..............

hahahhaha nje tas thote kjo :confused:

Mua per vete dis akokra qershi me mjaftojne /pf/images/graemlins/laugh.gif
Se me marr nje tas me qershia nuk mbaroj me dot pune pastaj, duhet me kalu gjithe naten tu honer qershia /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Jena tu fol per dy gjera te ndryshme prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une flas per shijimin e ushqimit, ti per shijimin e dickaje tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Urdhno
angel_smile.gif
[/qb]
Gabim qe e dekurajoni brezin e ri. Ca gjona duhen zbulu vete se te ngelin pishman mo vone... dhe ngordh deri sa ti perjetosh n'kurriz... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Jena tu fol per dy gjera te ndryshme prandaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une flas per shijimin e ushqimit, ti per shijimin e dickaje tjeter... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
jeta eshte e shkurter duhet shijuar sidomos ne ushqim kordele :lol: , se kur plakesh si shijon me dot qershiat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

Shiko nuk eshte vend per statistika ndaj dhe nuk e ka temen statos por eros rubrika.

Ka rendesi sigurisht, dhe ka goxha rendesi, por varet edhe how sexual the couple is dhe sa rendesi i japin seksit ne maredhenie.

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga Isabelle:
[qb]
Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Urdhno
angel_smile.gif
[/qb]
Gabim qe e dekurajoni brezin e ri. Ca gjona duhen zbulu vete se te ngelin pishman mo vone... dhe ngordh deri sa ti perjetosh n'kurriz... /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lol, kujdes kurrizin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] vetem muhabet beka ky tipi, masnej haka qershi /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol: :lol: :kiss:
best said [/qb]
T'kafshofsha buzet :wub: te avatari e kam fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

prishtina

Primus registratum

te qiftet e reja ka 100% sidomos naten e pare kurse te disa te vjetruara diku 40% kurse tek une ka rene ne 99.9% :lol: :lol: :thumbsup: