% e seksit..............

alma-milano

Primus registratum
% e seksit..............

thojne qe raporti seksual ne nje raport eshte teper i rendesishm!! çfare perqindje ka ne jeten e nje çiftit per ju?

no_way_TuTo

Primus registratum
Re: % e seksit..............

Fillimisht postuar nga alma-milano:
[qb] thojne qe raporti seksual ne nje raport eshte teper i rendesishm!! çfare perqindje ka ne jeten e nje çiftit per ju? [/qb]
Une e kam te dashuren me shume si shoqe , ajo eshte gjithcka . te ajo shprehem lirshem se e di se me kupton .
Normalisht seksi eshte qershia ne majen e embelsires. Por nuk eshte seksi qe komandon , ose qe drejton lidhjen tone. Pse si thua ti alma , nqs se i dashuri jot nuk do dinte te lidhte 2 llafe , s´din me jetu jeten , por eshte i afte ne seks ti vazhdoje lidhjen me te ?

alma-milano

Primus registratum

un jam teper dakort me ty niedlich-m.......me vjen shume mire qe e mendojme ne te njejten menyre!!!!!seksi ka rendesi ne raport por nuk eshte gjeja me e rendesishme!shembulli yt ishte me se i vlefshem.......çe do nje njeri injorant,por eshte i aft ne seks!?

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Niedlich-m:
[qb] Une e kam te dashuren me shume si shoqe , ajo eshte gjithcka . te ajo shprehem lirshem se e di se me kupton .
Normalisht seksi eshte qershia ne majen e embelsires. Por nuk eshte seksi qe komandon , ose qe drejton lidhjen tone. Pse si thua ti alma , nqs se i dashuri jot nuk do dinte te lidhte 2 llafe , s´din me jetu jeten , por eshte i afte ne seks ti vazhdoje lidhjen me te ? [/qb]
Pyetje:
1. Sa vjec je?
2. Je i sigurt qe nuk ke marredhenie seksuale me te tjera nderkohe?
3. Je i sigurte qe partnerja jote nuk ka marredhenie seksuale te tjera nderkohe?

Kordeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Urdhno
angel_smile.gif

Goca

Primus registratum

Ec mjaft ju te dyja.
Po i futni te rinjte ne dyshime kot. Rrini aman se po ikin me u zene me te dashurit dhe te dashurat, jo po Alinosi tha kshu, jo po Kordja ju pergjigj keshtu.... /pf/images/graemlins/laugh.gif ( per pune % e kisha fjalen)

alinos

Forumium maestatis

vetem muhabet beka ky tipi, masnej haka qershi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Po si me i honger para , si mbrapa , njesoj eshte ajo pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Eh, ka dhe qe hane kumblla po he /pf/images/graemlins/laugh.gif me kripe madje /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb]
[qb] Une e kam te dashuren me shume si shoqe , ajo eshte gjithcka . te ajo shprehem lirshem se e di se me kupton .
Normalisht seksi eshte qershia ne majen e embelsires. Por nuk eshte seksi qe komandon , ose qe drejton lidhjen tone. Pse si thua ti alma , nqs se i dashuri jot nuk do dinte te lidhte 2 llafe , s´din me jetu jeten , por eshte i afte ne seks ti vazhdoje lidhjen me te ? [/qb]
Pyetje:
1. Sa vjec je?
2. Je i sigurt qe nuk ke marredhenie seksuale me te tjera nderkohe?
3. Je i sigurte qe partnerja jote nuk ka marredhenie seksuale te tjera nderkohe?

Kordeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
1. 22 vjec

2. kam pas me perpara marredhenie , me goca te tjera , para se tu lidhja me te dashuren e tanishme (tani kam ra rehat)

3. Deri tani sme ka lene te dyshoj , pastaj studiojme te njejten dege , dhe bashkejetoj me te /pf/images/graemlins/laugh.gif

no_way_TuTo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] Po si me i honger para , si mbrapa , njesoj eshte ajo pune... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hmmmmmmmmm , sa e keqe qeka Penelja /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

kordele pse t'thrrasin ty sa her flitet per seks? /pf/images/graemlins/tongue.gif

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

ashtu sic nuk rrim pa pire uje e pa ngren buk ashtu nuk rrim dot pa dashuruar dhe pa bere sex jane te lidhme ske ci bo /pf/images/graemlins/tongue.gif :devil: :goofy:

armir hallaci

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Eh, ka dhe qe hane kumblla po he /pf/images/graemlins/laugh.gif me kripe madje /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kordele,kjo kumbulla me kripe e referove per gocat,sepse your taste like salt,qe na ngjitet tek kumbulla jone kur punojme

Goca

Primus registratum

hmmmmmmmmm , sa e keqe qeka Penelja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/QB]
Per t`honger qershia ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ufffffff , nji tas me ve perpara , kam per detyre ta mbaroj per 30 minuta... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

penle te pelqejne me /pf/images/graemlins/laugh.gif te embla i kan te embla /pf/images/graemlins/laugh.gif kujdes se mos te prishen dhembet /pf/images/graemlins/laugh.gif
mua per vete me pelqejn me shum luleshtrydhet /pf/images/graemlins/laugh.gif