Re: E MERITON BRIGELI
Kur u lujt ZVIC-SHQIP une dhe nja 1000
tifoza te tjere qe shkuam nga Milano u ngjirem duke gerthite per cunat tone ,edhe pse po rrifeshim ne mbarim te ndeshjes vazhdonim ti jipnim zemer e ti duartrokisnim.
Tek zona e tifozave kur ndeshja mbaroi u afrua per te pershendetur vetem Tare dhe Skela ne ate moment Brigel hyri ne fushe dhe i shtyu me dhune te gjithe lojtaret e tjere te afroheshin tek tifozat per te marre duartrokitjet e merituara dhe per te falenderuar tifozllikun .
Kto jane elementa qe lidhin tifozllikun me sportistet dhe qe deri ne ate moment asnji nuk ua kishte detyruar lojtareve tane, ndonjoni do thoje
se kjo seshte ndonje gje e madhe qe ka bo Brigel
por une nuk jam dakort pasi ne fund te ndeshjes mu dha rasti te flisja me nje nga gazetaret e "Klanit" qe sapo kishte dale nga dhomat e lojtareve dhe me tregoi qe te gjithe lojtaret ishin bo me komplekse duke thene se "gjithato tifoza qe na ndoqen dhe qe kishin besim tek ne kurse ne nuk aritem dot as me mor nji fitore", :cry: " ne skemi ftyre me u dale tifoza tane perpara" :cry: RRakli kishte thone " po sfituam dot dy ndeshjet e mbetura une do terhiqem nga kombetarja se me vjen turp me u dhone deluzione te tjera gjith atyre qe kane besim tek ne" :cry:
Kjo gjo cuna per mendimin tim do me thone pergjegjesi ndaj publikut qe te ndjek dhe ka besim, gje kjo qe lojtaret tane se kane pase ndonjehere me perpara.
Vazhdo kshu Brigel se boterori po na pret.Forca Shqiperia.