Jo o Trino jo, po per keq te shkon mendja edhe ty :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Triny:
[qb] Te qenurit dy?
Sepse kufizon mundesine e te qenit me shume se dy?
[/qb]
Mendova se po thoje se kur je ne nje mardhenie dyshe te kufizohet mundesia per te qene ne mardhenie me shume se dy.Fillimisht postuar nga Anna O.:
[qb]Jo o Trino jo, po per keq te shkon mendja edhe ty :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] Te qenurit dy?
Sepse kufizon mundesine e te qenit me shume se dy?
[/qb]
hmmmm. po paguan me shume per terapi ama /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Mire e ka Anna se paguan me pak taxa /pf/images/graemlins/laugh.gif ...te pakten /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
a nuk jane djemte e forumit?mendohem mendohem...por nuk po gjej asgje qe per mua eshte njekohesisht e keqe dhe e domosdoshme...
a nuk jane djemte e forumit?
Edhe une e kam te veshtire te gjej nje. Por do te mendohem thelle dhe besoj do ta gjej
shpjegohu pak me mire.Lartesia e ftohte....
qe te te vije gjynah eshte gjysma e temes. Jane te domosdoshem. Por sa per te keqij... Ne nje fare mase, po!te gjithe bashke ne tufe t'i konsideroj si kope delesh? jo, se gjynah
edhe une po mendohem dhe pak...
ndoshta nje ilac, qe te shkakton efekte anesore ndoshta edhe te renda, por duhet ta marresh sepse te sheron semundjen qe te ka kapur... (m'u duk se e gjeta nje )
aha, e mora kuptimin sidoqofte.Duhet te shkosh njehere i vetem lart ne jezerce, morave, gjanice, tomorr, sopot, etj... Dhe vetem atehere mund te kuptosh shpjegimet..... Eshte shume siperfaqsore me fjale dhe nuk vlen.