e dh.... e qeverise

topciu76

Primus registratum
e dh.... e qeverise

artanit i kishte dene mesuesja te bente nje artim me teme qeveria ai nuk e dinte se cishte qeveria dhe e pyet babain.
dhe babai per ta sqaruar me mire i thote se qeveria eshte si nje familje
psh.une jam kapitali mamaja eshte financa sherbetorjaa eshte klasa puntore dhe vellai i vogel eshte e arthmja
dhe artani fillon te shkruaaje artimin po degjon se po qan vellai dhe del jashte te shohe se cfare kishte ndodhur shekon babain ishte siper sherbetores mamaja flinte gjume dhe vellai qante se deshte ndruar
dhe shkon shpejt ne dhome dhe shkruan
kur kapitali shfrytezzon klaasen puntore dhe financa fle gjume e arthmja eshte dhjere

TEDI

Valoris scriptorum
Re: e dh.... e qeverise

Fillimisht postuar nga kujtim:
[qb]artanit i kishte dene mesuesja te bente nje artim me teme qeveria ai nuk e dinte se cishte qeveria dhe e pyet babain.
dhe babai per ta sqaruar me mire i thote se qeveria eshte si nje familje
psh.une jam kapitali mamaja eshte financa sherbetorjaa eshte klasa puntore dhe vellai i vogel eshte e arthmja
dhe artani fillon te shkruaaje artimin po degjon se po qan vellai dhe del jashte te shohe se cfare kishte ndodhur shekon babain ishte siper sherbetores mamaja flinte gjume dhe vellai qante se deshte ndruar
dhe shkon shpejt ne dhome dhe shkruan
kur kapitali shfrytezzon klaasen puntore dhe financa fle gjume e arthmja eshte dhjere[/qb]
Do modifikoja pak . Kur Kapitalisti Shfrytezon Klasen Punetore dhe Qeveria ja ka fut Gjumit E ardhmja e Popullit eshte zhytur deri ne fyt Me Mut ...