"E cfare eshte nderi miku im kur nuk ke asgje per te ngrene?!"

Belinea

Primus registratum
Re: "E cfare eshte nderi miku im kur nuk ke asgje per te ngrene?!"

Nderi eshte gruaja /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Nderi eshte gruaja /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
aaa, prandaj kam ni disa qe thone "pasha grun".

------------------------

Paret ke humbur, diçka ke humbur
duhet te mendosh se si te tjera te fitosh
Nderin ke humbur, shume ke humbur
te duhet fame te fitosh mendimin e te tjereve te nderrosh.
Guximin ke humbur, te jesh i bindur
do ishte ma mire mos te kishe lindur.
Gëte

ujiftohte2die4

Primus registratum

Ne radhe te pare pershendes personen qe hapi kete teme, "he mo Ela001 ku je ti moj xhan, long time, no heard from you girl, are you doing alright???"

Tani per sa i perket kesaj teme NDERI, o njerez te mire nderi eshte dicka shume i madh, bile edhe i pa zevendesueshem po deshet, kush eshte ai nga ne qe do ta zevendesonte nderin, askush. Nderi eshte ai qe e mdan nje njeri ne kembe, e mban gjalle, e mban te respectuar nga shoqeria dhe c'fare do. Po te jesh ti nje njeri i ndershem askush nuk do te leri ty sa te vdesesh sepse je nje njeri i nderuar, ne rregull mund te jem dakort n.q.s ti ose une skemi nder, ateher do te vije nje dite qe ti do te vuash per buken e qojes asnjeri nuk do te ndihmoj sepse ti je nje njeri i lig dhe c'nderuar, njezit do thone lere te vdesi ate QEN sepse meriton te vdesi, dhe ashtu eshte po s'ke nder, nuk ke vlera pastaj perfundon duke mbledhur plera.
Per mendimin tim nderi eshte dicka i pa zevendesueshme ne bote, njeriu po ka nder ka gjithcka, sot ne shqiperi ti ke njerez te pasur por qe njeri nuk u hedh qurret fare, ke dhe njeres te varfer por te ndershem qe per nderin japin jeten e tyre.

Ca te thote me shoku juaj, ja kalofshi mire te gjithe, nder dhe shendet te plote!!!

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb]
Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Nderi eshte gruaja /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
aaa, prandaj kam ni disa qe thone "pasha grun".

[/qb]
Ka dhe burra te squt absi /pf/images/graemlins/wink.gif

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FaiTh-No-MoRe:
[qb] Te miren qe do kesh per te ngrene (kjo e thene sa per kontrast, ngrenia nenkupton shume koncepte te tjera te lidhura me mbijetesen). [/qb]
me mire te vdisja per buke e me nder,ssa te me ngecte buka ne fyt me vone dhe kete te ben humbja e nderit te ngec buken ne fyt.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Triny:
[qb] Hey Jimi,

jane te pakte ata qe e njohin veten, se si do te reagonin po te ngeleshin per nje kafshate buke.

kam frike miku im se do te zhgenjeheshe shume po ta gjeje veten ne ate pozite, por hej, bota eshte e mbushur me zgenjime anyway. :shrug: [/qb]
jma shumedakort me ty por mendoj se nderit do ti jepja perparesi,te pakten keshtu mendoj.