dy shok nje vajz-dashuria ne shikim te pare

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: dy shok nje vajz-dashuria ne shikim te pare

goce mos u mundo shume ti, po kap njerin dhe tjetrin ma ler mua /pf/images/graemlins/grin.gif
zgjidhje e mire eeeeeee /pf/images/graemlins/grin.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Me ca e shoqeron rakine darkave ti Gazo ?

Rritu vajze, gjeji dy pare mend edhe mos u sill si torollake.

Kot po te pyes, sa vjece je ti ?

[/ QUOTE ]

E pse duhet ti flasesh keshtu ?? Ti ske kaluar ndonjehere ndonje situate te tille qe ben moral? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Blendi

Primus registratum

Keto trekendeshat e dashurise as sa jane te kapites deri ne fund per ate qe i perjeton, po kaq interesante jane per te tjere, dhe ne pergjithesi jane interesante, se njeriu vihet ne situata te jashtezakonshme shpirterore (nuk e kam si hiperbolë)...
Une nuk te keshilloj dot se vetem t'i i njeh keta djemte.

Ai qe eshte me moskokcares, eshte ne menyre tipike me terheqsi, se preferohet ai ajri misterjoz, moszoterimi te ben te duash ta zoterosh, por kjo nuk provon asgje, s'eshte e thene te jete me i mire se ai qe te admiron fort.

Duhet te gjykosh vete ca cilesishe kan si njerez.

vetem nje gabim mos bej, mos ju pervidh asnjerit, dhe mos i genje ndersa "luan" me te dy. Eshte me mire te tregohesh e ndershme, edhe ne dyzimin tend, kjo fundja te ben me interesante.

pinkparadise

Forumium maestatis

Mos perdoni te tjere per te goditur te tjeret /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Jona bz

Primus registratum

o Gazetarja me lejo te jap dhe un nje mendim .
dashurija me shikim te par mendoj se duhet te ekzistoj.them se ai djali qe ben gjithcka per ty te do me shum, ty te pelqen ai tjeteri qe eshte moskokeçarés(mbase te terheq indiferenca e tij ndaj teje,ndoth shpesh qe vajzat dashuroojne ate qe i bejn me shum te vuaj sesa ate qe ben gjithcka )

Anana

Primus registratum

Ua sa budallik. Po kjo te dy cuna e paska hallin? Kshu gjerash ndodhin perdite. Ka plot cuna te mre e te urte qe jane gati te bejne gjera te bukura per nje goce. Ka pastaj edhe cuna qe jane moskokecares nga natyra.

Tek i pari nuk ndien terheqje, ndoshta nga fiziku apo thjesht nuk e terheq, i dyti prape s'ia vlen se s'e respekton. Do veje per lesh ajo pune. Edhe keshtu me mire pa gje fare. Dite me te mira do vijne, pike mbaroi. U zgjidh dhe ky muhabet.

bebi

Primus registratum

af-ja asht i vetmi vend ku dynjaja edhe masi bahen ekspert' n'dhanie mendsh /pf/images/graemlins/laugh.gif, prap vazhdojn' me e ba pa pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo, vijn' dynjaja me diskutu se si e cilin me dashuru /pf/images/graemlins/lol.gif

alb_girl82

Primus registratum

af-ja asht i vetmi vend ku dynjaja edhe masi bahen ekspert' n'dhanie mendsh /pf/images/graemlins/laugh.gif, prap vazhdojn' me e ba pa pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo, vijn' dynjaja me diskutu se si e cilin me dashuru /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

hahahaha blue... me shkrive!

po ku mi gjete kto llafe kaq me mend o dreq/e?!

besnik_lleshi

Primus registratum

Dy shoke qe duan nje vajze. Mendoj se do te ishte me mire qe te na pershkruaje per keto dy shoket qe diskutoje ti dhe na kerkon mendim. Cfare mendon rreth tyre. Si eshte njeri si eshte tjetri (si i shikon nga karakteri e kam fjalen) dhe si i shikon raportin mes atyre te dyve. Pas te gjitha atyre qe shkruajta mendoj se eshte informacion i mjaftueshem dhe mund te japim nje mendim me te plote. Edhe tani e kam gati mendimin por mendoj se keto informacione plotesuese do te çonte ne nje mendim me te plote. Respekte

gazetarja_turke

Forumium praecox

Todos te faliminderit shume je i vetmi deri tash qe me ke kuptuar dhe ne njefare menyre ke shprehur deshiren te me japesh mendim dhe te me ndihmosh.
Une e kam kuptuar se cili duhet te dashurohet dhe besoi se tani do rregullohet cdo gje.
Faliminderit per rrespektin

peson

Primus registratum

Pershendetje
Kisha deshire te te ndihmoja ndopak
Po e mira eshte per cilin ti vendos te jete njeriu i duhur per ty pastaj punet e mira vijne avash avash

besnik_lleshi

Primus registratum

Todos te faliminderit shume je i vetmi deri tash qe me ke kuptuar dhe ne njefare menyre ke shprehur deshiren te me japesh mendim dhe te me ndihmosh.
Une e kam kuptuar se cili duhet te dashurohet dhe besoi se tani do rregullohet cdo gje.
Faliminderit per rrespektin

[/ QUOTE ]

faleminderit per ate qe thua qe paskam qene i vetmi(ne fakt e vetmja). kuptohet qe duhen ndihmuar njerezit ne veshtiresi per ate thashe qe te me njihje pak me shume me çunat qe thua ti se jane shoke.

peson

Primus registratum

<font color="green"> Ahtehere ky eshte nje lajm i mire</font>
prod_659_18586.jpg