dy shok nje vajz-dashuria ne shikim te pare

gazetarja_turke

Forumium praecox
dy shok nje vajz-dashuria ne shikim te pare

Vetem te paramendohet eshte e tmerrshme apo jo.Dy shoke ne nje vajz te dashuruar,njerin vajza nuk e do tjetrin e do ne shikim te pare.
I pari ben gjithqkah per vajzen, ajo e rrespekton si shoke.I dyti flijohet shume pak per vajzen, e vajza e do shume.......
E tmerrshme...PO ndihem keq /pf/images/graemlins/frown.gif

cacol

Forumium maestatis
Re: dy shok nje vajz-dashuria ne shikim te pare

Tani na thuaj ca arme te nevojitet /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Nje si puna kesaj, me fisheke manovre.

th_th63.gif

mozaiku

Primus registratum

Gazetarja , mos nigjo cunat...
Une them merr icik kohe. Mos u nxito kot. Shife mire situaten. Ne radhe te pare koha do te te ndihmoje ty te kuptosh me mire se s'ndjen per ate Moskokecaresin /pf/images/graemlins/laugh.gif e nga ana tjeter, do konstatosh sa shpejt do lodhet ai tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif.
Me fal, jane te bukur njesoj keta apo ndryshojne ndopak?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S: Ndiq zemren /pf/images/graemlins/smile.gif. Vetem ashtu nuk do pendohesh kurre me vone per zgjedhjen, shkofte mire apo keq.

S

Scorpion

Guest

gazetarja dashuria me shikim te pare nuk ekziston, mos shko pas instikteve.

Qendro me te dy, dil me secilin prej tyre, kuptoji mire dhe vleresoji se kush eshte i duhuri per ty. Vepro me mend e zemer njekohesisht.

marina s.

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Qendro me te dy, dil me secilin prej tyre, kuptoji mire dhe vleresoji se kush eshte i duhuri per ty. Vepro me mend e zemer njekohesisht.

[/ QUOTE ]
Kjo eshte gjeja me e duhur per te bere,persa i perket vajzes,po shoqeria e djemve me njeri-tjetrin? Mesa duket askujt nuk i bie mendja ketu...

mozaiku

Primus registratum

Ai eshte problemi i atyre te dyve, jo i gazetares.

S

Scorpion

Guest

S'jam diplomu akoma per Psikologji Sceptic, kam ndermend nje fakultet te dyte ta bej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nqs jane vertete shoke s'kishin pse e leshonin veten dhe tu pelqente e njejta vajze njekohesisht. Une per vete para kesaj situate nqs do isha ne "lufte" me nje shok, do distancohesha. Jane gjera shume te komplikuara. Pastaj e mira vjen vete, mjafton te presesh /pf/images/graemlins/wink.gif

regele

Forumium maestatis

Per mua shko me ate qe nuk flijohet dhe nuk ben gjithcka si ai tjetri! Te pakten do jesh e sigurte qe i paska dy fara tru ne koke!

fashist

Primus registratum

sa e vrisni mendien juveeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

regele

Forumium maestatis

E mo ke pare ti, muahbet koti! Sikur te ishin tre djem vetem te perfshire do ishte me bukur apo jo? /pf/images/graemlins/smile.gif

Bej gallate arco, mos u lodh kot!

fashist

Primus registratum

normal qe me bukur do ishte
pastaj edhe kta ti fusin nje menage a tre (qe se kam idene si shkruhet) dhe nuk i ngelej qejfi asnjerit /pf/images/graemlins/grin.gif

regele

Forumium maestatis

Menage en trois eshte kur behet fjale per FFM ose MMF! Nuk e di si thuhet kur behet fjale per 3 meshkuj! /pf/images/graemlins/smile.gif

fashist

Primus registratum

pyet njehere
une e kam bere po emrin sja di /pf/images/graemlins/confused.gif

cacol

Forumium maestatis

Ja ca dmth injorance /pf/images/graemlins/lol.gif

Ose shanc ( per personin ne fjale, kuptohet )

pinkparadise

Forumium maestatis

e temerrshme eshte o gazetare, por mos u ndiej kaq keq, sa ka edhe gjera akoma me te renda ne jete tamam me te kput shpirtin...

dashuri me shikim te pare nuk ka, eshte vetem terheqje fizike edhe kaq...dashuria..hmm...duhet me shume se nje shikim ...

KoDoShi

Primus registratum

Gazetare t'kuptoj shume mire /pf/images/graemlins/smile.gif..

Them se ben mire t'presesh dhe pak.Them se ky djali 2, sado pak qe flijohet per ty, thelle-thelle ndien dicka per ty,dhe jam i sigurte per kte.Ti vetem prit dhe pak, mos merr vendime qe me pas do t'pendohesh.Sa per djalin e pare them vetem kaq mos e largo..ofroi atit t'pakten shoqerine tende dhe nqs ai eshte njeri do t'kuptoi shume mire nqs thote se t'do ty aq shume.

kalel

Primus registratum

per mua dashuria me shikim te pare nuk ekziston eshte thjeshte nje shprehje qe ka mbetur..........dashuria don me shume se nje shikim dhe shume sakrifice!!!!!!!!!!!!! /pf/images/graemlins/shrug.gif

gazetarja_turke

Forumium praecox

off eshte veshtir...
e dua at qe nuk lodhet shume per mua, por me dhimbset shume aj qe ben shume per mua.
une nuk mund te dal me asnjerin sepse te dyt jan afer njeri-tjetrit por shume larg meje qe te dyt.
cte bej ksaj i thone fat.
e vertet eshte qe nuk ekziston dashuria ne shikim te pare por te pakten ajo ka qen hera e pare qe une e kam ndier.
po nejse fund fundit si te kam te shkruar
mpuq te gjitheve nga zemra /pf/images/graemlins/cry.gif

cacol

Forumium maestatis

Me ca e shoqeron rakine darkave ti Gazo ?

Rritu vajze, gjeji dy pare mend edhe mos u sill si torollake.

Kot po te pyes, sa vjece je ti ?