Re: Dy gocat qe jane ketu.... He he, do me shtu temat qe flasin per ty e?! Luv U! :wub:
olti Neo 22 Oct 2003 #81 Re: Dy gocat qe jane ketu.... He he, do me shtu temat qe flasin per ty e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Luv U!
Re: Dy gocat qe jane ketu.... He he, do me shtu temat qe flasin per ty e?! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif Luv U!
K Kur me Kafshon te Gervish Primus registratum 22 Oct 2003 #82 Re: Dy gocat qe jane ketu.... apo jo Neo per ke behet fjal se dua ta di dhe pik :kiss:
olti Neo 22 Oct 2003 #83 Re: Dy gocat qe jane ketu.... Hoti kam fiksim te di si te quajne realisht! Si e ke emrin?!
H hot Hotgirl 2 Nov 2003 #84 Re: Dy gocat qe jane ketu.... kam alamet emri sdu me e than se ma kopjojn /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Re: Dy gocat qe jane ketu.... kam alamet emri sdu me e than se ma kopjojn /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
olti Neo 3 Nov 2003 #85 Re: Dy gocat qe jane ketu.... He tani, mos bej qe te te lutemi! Si e ke?! PS: :kiss: