rrofte Rama prej durrsi qe ju qiti n'drite juve me zor! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ca keni ere se vallahi ju sjeni per asigjo vetem kur vje vera dilni n pah ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Vallahi e Bab sot erdha prape nga Dr dhe cuna Durrsake ishin dhe Vete ata e Pranuan qe neve Durrsakeve na rrofte deti dhe kur vje Vera vijshin Tironcit ke Vollga dhe ne dilshim me gjujt Femra . PO tani qe plasi Diaspora vetem t hikim ka golemi dhe mali robit t shofim Tironca ... Masnej ti qe thu na rroft Rama thuj per TIrooooncat qe erdhi Rama se un n RR Elbasonit mair jom ... Ose po t them kte gjo t Jesh me te dashuren t Fejuaren apo NUsen Tende do hecesh m Kembe per xhiro nga Xhamia deri ke vollga nga Bulevardi vetem apo me 5 BodyGuarde t shofesh kush t shef dhe kush t hedh llafe ...Fillimisht postuar nga Sceptic:
[qb]rrofte Rama prej durrsi qe ju qiti n'drite juve me zor! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb] Ca keni ere se vallahi ju sjeni per asigjo vetem kur vje vera dilni n pah ... /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
te lumte /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga Sceptic:
[qb]rrofte Rama prej durrsi qe ju qiti n'drite juve me zor! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]Fillimisht postuar nga TEDI:
po kush nuk na do neve mi? durrsaket i terheqin robt si sheqeri mizat,edhe pse jemi me krype /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Giti:
[qb] aman mos mi shaj njeri durrsaket se i kam pike te dobet![]()
une vete nuk jam durrsake, porrr juve ju dua me shum nga te gjith :kiss: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:lol:Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Rrofte durrsi dhe Ishmi Qytet :tipsy: [/qb]