Durrsaket

katina

Primus registratum
Re: Durrsaket

o popullllllllllllllll, ku na kan shku durrsaket ore.....pupupu cfare ka ndodhur..te jene durrsaket kaq te urte....nuk e di por e kan nje problem

albavina

Primus registratum

ku e di une cfare kane keta :shrug:

O DURRSAK PO FLISNI PAK KETU /pf/images/graemlins/wink.gif

albavina

Primus registratum

jo jo vetem ne te 3 paskemi ngelur me duket

o duuuuuuuuuurrsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
kuuuuuuuuuuu jeeeeeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiiiiiiii

Guest

Ne Durrsaket sikur mbahemi per patrioptizem por me duket se ketu paska vene ndonje bombe BEN LADEN. Ej DURRESI ejani mblidhuni KETU KETU bashke me ne. :wave:

kju

Primus registratum

Edhe un jam nga durrsi,edhe se kam kohe qe s'jetoj me atje /pf/images/graemlins/frown.gif po tani s'ka as 3 dite qe u ktheva. Isha ne dasem...atje s'din gjo tjeter dhe vec martohen njerzit, ose shkojn vetem per tu martu dhe pastaj krisin e ikin :lol: Me thane qe ne gusht kishte pas nja 150 dasma :eek: e besoni ju kte apo me kan rrejt?

Ciao Durrsi :wave:

katina

Primus registratum

pershendetje kju
te them te verteten une kam nja 5vjet qe nuk jam duk anej por e di qe njerzit at pun kan anej.....dasma....po dhe 150dasma jan shume...me qen e vertete eshte e cmendur...duhet te qetsohen pak durrsaket....hajt ciao

Rambla

Primus registratum

kju te kam thene..cepu è la soluzione
più esami più l'ami . e thojne vet ato, te pakten dashuria shtohet me kohen /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nuk eshte problemi monotonise

shaka, se kjo as armikut me te keq si urohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

une dua te martohem me kohen per vete, keshtu mund ta bej per vete dhe ta bej te me lej ca privilegje /pf/images/graemlins/laugh.gif

qani hallin e atyre ju, ato te pakten e gjeten /pf/images/graemlins/laugh.gif

katina

Primus registratum

mire e ke ti ramba por ne shumicen e rasteve martesa e tyre eshte me shkrese...menjefjale ja gjeten te tjeret...por prap se prap....te gjithe atyre ju uroj nje jeta sa me te lumtur...

Rambla

Primus registratum

:lol:
jo po rambo /pf/images/graemlins/laugh.gif , pastaj nuk eshte me 'shkuesi'?, se me shkresa jane te gjithe martesat /pf/images/graemlins/wink.gif

tani me shkese a pa shkese kete s'di gje une, as qe me intereson. kju si duket ka fillu te merret me statistika /pf/images/graemlins/laugh.gif (s'te vje zor s'te vje)

albavina

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kju:
[qb] Edhe un jam nga durrsi,edhe se kam kohe qe s'jetoj me atje /pf/images/graemlins/frown.gif po tani s'ka as 3 dite qe u ktheva. Isha ne dasem...atje s'din gjo tjeter dhe vec martohen njerzit, ose shkojn vetem per tu martu dhe pastaj krisin e ikin :lol: Me thane qe ne gusht kishte pas nja 150 dasma :eek: e besoni ju kte apo me kan rrejt?

Ciao Durrsi :wave: [/qb]
mos kane qene me shume se 150 /pf/images/graemlins/laugh.gif
une i bera nja 5 dasma ne 2 muaj :rockband:

Najeli

Primus registratum

o te morsha te ligat e durrsakve, le qe kot flas se s'keni te liga hic ju /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

albavina

Primus registratum

Nayeli /pf/images/graemlins/wink.gif te lumte dora qe qe e shkruajti dhe mendja qe e mendoj

FloBo :rolleyes: kush e?