Durrsaket

Goca

Primus registratum
Re: Durrsaket

Me cfare ta hudhje n`ere ti re?! Ty qe t`frynte era nga kater anet e shpise. Je rrit vetem me mona e me thona, nojhere ke pas fatin me honger japrak me gjethe rrushi. Eh medet... ky n`moje t`mushkes do hidhte n`ere rrugen e sates time... /pf/images/graemlins/laugh.gif

:kiss:

Sallaku

Primus registratum

Fol ti per Ishmin qe vije ne Ishem per te mush trajsat me mona e me qershi,apo kur merrshe kokrren e qepes me te modhe se kaptina Teas kishe qef hee
Po nuk ke faj ti jo,fajin e ka Biku qe nuk ta çau kaptinen ne gure kur kaloje ke ura Shkofones
Vetem po nuk erdhe anej nga pahite e mija se kam per te hudh ne Tari' ty me gjithe sat :tipsy:

Sallaku

Primus registratum

Jo re deshke dhe qumsht ti pale,nuk te dalin gjithe ata trajse qe merr me vete po do dhe qumshtur
S'ka sot e tutje te gjthe Ishmokt e qetetrum do hudhin lekt me kalu uren ose te bejne vizen,nqs jan te devotshem per çeshtjen Ishmi mund te bojme dhe strehim politik,Ti jo,Ke espuls /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Kojshio, po mi merr mend fare.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Amon ere cfare cunash kane rrit ato kodra . Cfare vrapi paskan pa ato livadhe. E mban mend mer dreq, kur ishe i vogel e u nisje me vrap, hiqja sandalet e plastikes se "Durresit" e u mlojshe me plun deri ne gju?! /pf/images/graemlins/laugh.gif E ma men kur u rrxoshe neper gure e tu bonte turini jeshil?! /pf/images/graemlins/laugh.gif Si re e ke harru kur ura Shkafones , donte trimni te modhe me u kalu n`kome , se tu merrshin komet... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirdiiiiiiiiiitaaaaaaaaaaa Durrsaaaaaaaaaaaaaak! /pf/images/graemlins/smile.gif

Sallaku

Primus registratum

Ah ri komshie-komshie po nuk ke faj ti se kur te mbrosha une nga çunat e lagjes tjeter qe vishin me te nacmu se vije nga Durrsi ti
Po kur i dhe flaken mlarit te koshiut dhe si ma i vogel ma ngece mu,pale i dogje dhe mushken qe e kishin lidh mas mllari
Ti boshe dhe si e forte kur vishin te gjithe kalamojt e lagjes tu lujt zarsh me lek,te kam majt dhe me lek qe dreqi ta haje se pata shit nje pule qe ja vodha Arifit ke strega se kishte shume ai dhe nuk i mbante men te gjitha
Po ku ka si kalamojt atehere aman
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ahahahahaa titulli nen emer.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me mrojshe ti mu , se kishe hallin tat mer dreq. Doshe me bo figure me i goce prej Durrsi e pra.S`ke faj ti , kur s`te vuna strekomsh ate dite qe ja mathe vrapit nga qeni i vogel i kojshiut. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Po kur hype ne maje te fikut dhe qe tu thy qafen ngaqe kishe sandalle qe rreshqitnin
Po nuk ke faj ti kur nuk ta lshova qenin veshprere te hante nje cop mish durrsi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Je shume e zarrikshe
hallall /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Ciao Robo!
Shyqyr qe na erdhi i kome durrsaku se na myten tironsat rreth e perqark... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Katili s`futet mo knej, i ka njel hatri m`gja , u pa puna duhet me i bo naj dedikim publik.
Robo, do jesh gjo ne Durres ne prill ti? /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

Epo pashe qe po shkonte ne fund tema dhe thashe tja rrisim vleren DURRESIT tone :rockband:
Durrsakut i le pushken ne faqe ti prandaj nuk hy mo ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une do iki per 4-5 dite po nuk e kam nda akoma kur

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
Durrsakut i le pushken ne faqe ti prandaj nuk hy mo ai /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
Aha , po une majsha mend qe cunat e Durrsit kan pas ndrru shtate pale kepuce me i ardhe pas femrave ... /pf/images/graemlins/wink.gif , a thu i ka harru traditat ai?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnaj s`bo robi per nji llafe keyboardi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PAT-okja:
[qb]
Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
[/qb]
Aha , po une majsha mend qe cunat e Durrsit kan pas ndrru shtate pale kepuce me i ardhe pas femrave ... /pf/images/graemlins/wink.gif , a thu i ka harru traditat ai?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Masnaj s`bo robi per nji llafe keyboardi... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Epo eshte i ri akome ndoshta dhe i ka harru ato tradita /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une per vete 7 pale kpuce dhe 2 pale sandalle prishja me shku ne ishem :devil:
Tu thafte keyboardi ishalla se na i largove te gjith durrsaket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Lene lene, asnji s`vjen mo ketu... as Durrsaku, As Djepi , as Zevi...
M`ka morre malli me u bo nji dore e mire ...

Po hiki per ca kohe , sa te shof a do mbushet prape tema me durrsake /pf/images/graemlins/frown.gif .

Ciao Robo! Kujdes uren e Shkafones ... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Kujdes vetem Patushe se me kto Zeqo qe jane ne xhiro mund te te ndodhi gjithçka /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

blabla

Primus registratum

Count me in for the Durrsi love fest...Ju pershendes me kongen *Mun ke Guri (no pun) qy bon xixa*

blabla

Primus registratum

durrseksa ene i pytje:
e njef njeri B.... ka plazhi me Chroma jeshile (once upon a time)!

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Hmmm:
[qb] durrseksa ene i pytje:
e njef njeri B.... ka plazhi me Chroma jeshile (once upon a time)! [/qb]
Per Bibe Prenge Llesh Djaloshin e ke muhabetin apo naj tjater :confused: