Durrsaket

Rambla

Primus registratum
Re: Durrsaket

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] O rambla, vetem kesoj :shrug: :confused: smile po shof te postimet e tuja... pak e nga pak e pra ... ja kinmaja qeka hap, bowling po, naj disko do kete anej verdalle.... pse ri , ketu ku jemi mos jemi tu shti ne gjyle gjithje diten per tu argetu neve ?!Futesh me nji pub , pi nji birre ... ja kaq qe argetimi i famshem....
Hajde pra , mos rrini tu u qa , se une them qe po i pate paret yyyyyyrrrrrrrr ne Shqipni argetohesh dhe venet s`mungojne .... [/qb]
po mi po ashtu eshte, mos ma ve re meqe jam pak skeptike /pf/images/graemlins/smile.gif , normal qe del, por zakonisht vendet e bukura jane jashte durrsit..mgjth ashtu eshte shpresojme sa me mire vit per vit

Joy

Primus registratum

Ej Durresi, qyteti im "dashur", si dukesh ne keto dite te ftohta dimri?
Po durresaket?

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Mir fare i ke durrsaket rrusho :wave:
edhe ti qeke njona nga ato qe paske dobesi per durrsaket??????? :rolleyes: /pf/images/graemlins/wink.gif

Guest

JO perse jam Durrsak por Durresi eshte nje nga vendet me te bukur ne SHqiperi.Jeta e emigrantit

PO harrojme dhe Familjen tone......7 vjet nuk jane pak.

Ju per shendes te gjitheve dhe veçantarisht zonen e SHIJAKUT.

Sallaku

Primus registratum

une po hy me ne thellesi
pershendes gjithe zonen e ishmit /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Dukesh qe je ishmok i devotshem.... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ngjo , si shume kokeforte jane ishmoket , e di ti... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sallaku

Primus registratum

ta kam thene qe nuk jam nga Ishmi po jam kam te aferm nga ana tjeter e Tarinit :lol: :lol: :lol:
Po me doli kohe te shkoj ne Ishem do ta sjell nje foto qe te kesh dhe ti kenaqesine te jesh ishmoke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Joy

Primus registratum

Sipas meje, ishmaket jane fshati, ku big bang ka lene me pasoja te renda trashegimtare te gjithe banoret e tij....

durrsaku

Forumium maestatis

Meqe jemi ke pershnetjet po ja rras ene une nji per banoret e Shkallnurit, Kodres Rrashbullit ,Shina Vlashit ene Porto Rumanos.Hajt shnet e p...are /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Joy:
[qb] Sipas meje, ishmaket jane fshati, ku big bang ka lene me pasoja te renda trashegimtare te gjithe banoret e tij.... [/qb]
si fillim.
shkruhet Ishmoket /pf/images/graemlins/laugh.gif ato pika ça jane se nuk i dhe kuptim fjalise,nxirre deri ne fund :wink:

Joy

Primus registratum

mbeten vetem pika...
me vjen keq po nuk e kam me ty /pf/images/graemlins/smile.gif

Joy

Primus registratum

sa per gramatiken
Ishmi - ishmake
nga ishmi thuhet ishmoke,pyet atman :wave:

moonlight

Primus registratum

hahaha Durrsaku cme kujtove Shina Vlashin.
Une pershnes ne vecanti banoret tek Kater Rruget! :wave: