Durrsaket

Rambla

Primus registratum
Re: Durrsaket

une e kisha llafin tek donne mature, per ato qe jane içik ne moshe /pf/images/graemlins/wink.gif dhe qe zakonisht kane me eksperience /pf/images/graemlins/tongue.gif

p.s. non guardare troppo le stelle, se thojne qe te dalin iriqa pastaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

PO qenke antike fare ti kur me thu ça eshte Rusma /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Me thu te pakten cfare gjuhe eshte ...

Antike per muze, pezzo unico e di valore inestimabile... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sallaku

Primus registratum

Penela;Rusma eshte ajo qe si tip eskavatori qe nuk gerrmo po ben nivelimin
Ja me kaq mbaron dhe msimi me mesues Robon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk quhet ruspa ajo?! :confused:
Nejse, ciao bashkefshataro..., mezi po pres me shku iher me ty te garreja , e mban mend... e me kput therrmona ... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Ika se mu kujtu edhe pistili e s`duhet te flas per kesoj gjerash meqe jam shtatzene... /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Sallaku

Primus registratum

PO kur rame nga fiku te rruga e Shkafones se doshe fiq ti
A e man men kur u prish autobuzi dhe nalum ke reparti dhe i kputem nje dore thona ne hije te qarrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

:lol: :lol: :lol:
O Robo , me thuj mbiemrin cuna , se s`osht gjo n`terezi, Shkafonja osht shume e nigjume... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

:rockband: sot jam ne humor :rockband:
:kiss: gjithe durrsaket e mi /pf/images/graemlins/blush.gif

dirty vegas

Primus registratum

ej kush ka qen kto kohet e funit n'durres e? ...na thuni ca o bo nai gjo e re, se u bona qamet kohe pa shku.

Rambla

Primus registratum

i kane heq lokalet e vollges dhe kane vene rulotat :smash: /pf/images/graemlins/frown.gif , m** perpara k*** tani /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

sa per kohen sdi çte them, s'jam ne dr tani /pf/images/graemlins/frown.gif , me shprese iki ne per vit te ri

ti kur ke ndermend t kthehesh ne vendlindje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Sallaku

Primus registratum

Pamje e puntorve tone trima /pf/images/graemlins/laugh.gif
durres.jpg

Sallaku

Primus registratum

Durresin e mori deti
me e lag
po ne dime te notojme
ja kemi kall