Durrsaket

Rambla

Primus registratum
Re: Durrsaket

kush eshte ky katili nga durrsi mi penele, qe dika ça i pelqeka gocave :rolleyes: /pf/images/graemlins/tongue.gif

:sleep:

Goca

Primus registratum

Eeee po s`e din Katili qe jane batuta shume te vjetra ato... Penelja e ka kalu adoleshencen ... /pf/images/graemlins/wink.gif

Rambla

Primus registratum

po se di ti penele qe tani preferohen le donne mature, ato me eksperience /pf/images/graemlins/laugh.gif

shaka, xhan xhan /pf/images/graemlins/smile.gif

Goca

Primus registratum

Nje donna matura eshte ndryshe nga nje donna me eksperience... /pf/images/graemlins/wink.gif .

Une jam vetem njera nga ato... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Moj Penelke ,sa esperiene ke ti qe tu derdhshin bojat ne koke ishalla /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Ne forum e ke llafin?! /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ehuuuuuuuuuu... me gjith ekatilin bohen nja 10 cope... :tipsy:

Rri robo se ta ngjyva surratin me ngjyre lejla... /pf/images/graemlins/tongue.gif

Goca

Primus registratum

Une them qe eksperienca s`eshte asnjeher e mjaftueshme. Po s`pate dy fije mend ne kaptine, edhe me nja 20 eksperienca , mund ta hash nje qeeeeee.... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

Qeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos u bej si naj zysh me 50 esperienca te ndryshme qe nuk arrin ti plotesoi te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Une preferoj pak e sakte sesa shume e perlume.... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po ka edhe eccezioni... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Kimi -biologji, po ka raste ku mor vesh edhe nga astronomia, varet nga situata dhe nga fakti nese " guardi le stelle" apo jo?! /pf/images/graemlins/laugh.gif