Durrsaket

Goca

Primus registratum
Re: Durrsaket

Fillimisht postuar nga zevzekja:
[qb]a ke zbuluar ndonje te mete apo veti te durrsakeve kohet e funit /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
E ke fjalen per meshkujt?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

U bona nja 6 vjet pa pare durrsak me sy , pervec vllait dhe babit... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hmmmmmm tashi qe po kujtohem , nje dite plazhi ... /pf/images/graemlins/wink.gif vetem durrsaket e kaluan bregun...si me notonte moj , si siper dhe poshte ujit... /pf/images/graemlins/laugh.gif delfin delfin me ishte... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga KATILI_DR:
[qb]
Me sa po kuptoj une ti moj bojaxheshe
ke nevoje per "real thing" se kjo lloj gadishmerie
te eshte bajatosur /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Ke naj menje ti?

esvathi

Primus registratum

Ore kot nuk flas une! :smash: /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ju te dy si shume xixa po nxirrni. Jepi trimo jepi se se ke nga xhepii.
Opsss... :rolleyes: me falni desha me thon jepja......... :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
[qb]
Ju te dy si shume xixa po nxirrni. [/qb]
Lene mo, u keputem.... :shrug:

Pilgrimo, jam bind 100 per 100 qe cunat s`dune asnji shans ...po edhe gocat s`jane me pak.. :mad:

Kam nevoje per nje zymbyl... :rolleyes:

Sallaku

Primus registratum

papaveri.jpg

Shko dhe mere vet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

çun me te mire se une vetem nje ne Ishem eshte,dmth jam dyshi per kto pune /pf/images/graemlins/wink.gif

Goca

Primus registratum

Ka mer ka... :eek: shok klase nuk je... edhe kusheri jo... po cfare je?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Robo , osht nji lomsh i modh aty robo, ku ta gjej une ate qe desha me pa?! :confused: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif Prape s`te njof rruges me te pa... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noten... :wave:

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb][/qb]
Ke naj menje ti? [/qb][/QUOTE]

Nai menje the ????????????? :devil: :devil:
Ah mi penele. Kom nje menje te keqe por qe gocave i pelqen aq shume....... :goofy: :goofy: