Durrsaket

Goca

Primus registratum
Re: Durrsaket

T`vij te ma hapi vete , pse con shoket ai?! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Penelat e Gogut:
[qb] T`vij te ma hapi vete , pse con shoket ai?! /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Penele lal ! /pf/images/graemlins/blush.gif Ai nuk con shoket, arsyeja eshte se eshte cun me karakter dhe pak i "ndrojtur" nuk di ashtu gjonash, edhe si shoku tij qe jam e ndjej si per detyre qe ta ndihmoj ose ti dal ne krah. :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidoni i Madh

Primus registratum

Po jo mi lal se nuk cova shoket une.Mos u
merzit ti se vij vete une te ta hap......zemren :devil: :goofy: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Po ti mundohu te me mbledhesh ato copat njehere , nga i kam te shperndara , ngjiti dhe pastaj fillo te ma hapesh... /pf/images/graemlins/wink.gif

Ngjo cuno, prezantohu iher se mos ke qene naj cun klase a naj komshi anaj kusho e po lejme nom... /pf/images/graemlins/laugh.gif

esvathi

Primus registratum

Opaaaaaa!!!!!!! Kaq e pati ky muhabet.... :angel: :devil:
Plasen PM knej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

T`betohem Pilgrimo qe s`e ka shkrujte gjo... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Pastaj , c`me duhen pm mua o aman... gjerat me mire ti besh haptazi se fshehurazi... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Asgje mer, vallahi me akuzoni per Blendin , per Dikun per X, Y, Z , po per Pilgrimin jo... ate as s`e kom prek fare... ja pyte vete po deshe kur te vije... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sallaku

Primus registratum

Te kam thene 100 here qe leje pijen se ke qene e pire dhe nuk te kujtohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Po limonatat i kam lene me vakt... s`kam c`le....

Do e mbushesh nje gote ti? :tipsy:

alesia

Primus registratum

puth te gjith durrsaket se jan si ylla :thumbsup: . :wave: i love durrsi :rockband:

albana

Lara Croft

Fillimisht postuar nga PilgrimEyes:
[qb] Opaaaaaa!!!!!!! Kaq e pati ky muhabet.... :angel: :devil:
Plasen PM knej /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] Ke lene limonatat dhe i ke hy alkolit,qe te rafte majasilli te rafte :lol: [/qb]
Nuk gjete naj gjo tjeter po majasill ... po rri er dreq se s`fito gjo as ti me me kap majasilli... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga albana:
[qb]
Mos i rrotullo kot syte , se s`e kom idene kush osht Katili i Durrsit, plus qe kam bo be mos me u dashuru me asnje ne forum ... /pf/images/graemlins/laugh.gif madje po menojsha mes me u dashuru me asnji fare edhe jashte forumit . Du ti futem edhe une shfrytezimit per ca ore dhe pastaj ti le. S`ja vlen te ndjesh dashuri...

Goca

Primus registratum

Kjo po qe me pelqen /pf/images/graemlins/laugh.gif , po edhe ketu s`fiton gje ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sallaku

Primus registratum

Prap thate une dmth /pf/images/graemlins/frown.gif
Nuk jane kaq katile durrsaket :wink:

Goca

Primus registratum

Varet... kur shko ne plazh te ura daj lonit bohesh icik si tip ushtareje... /pf/images/graemlins/laugh.gif