Durrsaket

durrsakja

Primus registratum
Durrsaket

E di qe jeni indiferente, por paraqisni forcen po mundet!

Ju du fort kalamoja /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...
Re: Durrsaket

durrsi kena da gjana t perbashkta psh, na lidh deti dhe nxehna nen te njejtin diell, por na kena edhe liqenin kshtu qe mbesim prap t vecante, jo pergja po thash hajt t lavdrona pak se e kena zanat me dal ma t mirt, n fakt njashtu asht... /pf/images/graemlins/tongue.gif

H

harap

Guest

mos e perze se ika edhe une /pf/images/graemlins/smile.gif

jona20

big bum bam...

indiferent kur te tjeret na e lejojne te jemi...po nqs gjehet nje person i cili te na mbledhi edhe ne nuk besoj se nuk do pranojme...

mua ketu me ke perhere...me durrsin,me ty /pf/images/graemlins/wink.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Neo:
[qb]kiss per durrsa[e]t /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Ca ishte kjo mre se nuk e kapa une ? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Hewo DurrSexa /pf/images/graemlins/wink.gif Une e kom ndrru icik nick vallaj po prape Durrsak ngelem(me gjak shkodron ama) /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

o torre nickun e ke ndru po mazallah se e ke heq ate @ ,e fut gjith anej mo /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Hahaha Po m'pelqe mi pranej.Pastaj kot s'jemi ne eren e internetit neve /pf/images/graemlins/tongue.gif Rrofte chiocciolina /pf/images/graemlins/wink.gif

jona20

big bum bam...

torre c'thote miza jote...si e ndjen veten n'byth te kalit /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsaku

Forumium maestatis

Me honksh marmalaten.Une jom ariu ne maje te malit qe po boj palle arushe.Mizat vijne rrotull marmalates /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jona20

big bum bam...

Fillimisht postuar nga ToRoLL@Ku:<br />[qb]Me honksh marmalaten.Une jom ariu ne maje te malit qe po boj palle arushe.Mizat vijne rrotull marmalates /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
une s'thash ti je miza o qorr /pf/images/graemlins/laugh.gif
lexoje mire,une thash c'thote miza jote :mad:

je tu bo pall ti gjasme e,t'rre menja /pf/images/graemlins/tongue.gif

durrsaku

Forumium maestatis

T'ka mi noi qorr n'bahce ty eh ? /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ku di gjo une ca bo miza teme se mos i maj kanilin.Ma merr menja se do jete nrofet atu te suma kalit /pf/images/graemlins/smile.gif

moonlight

Primus registratum

Serenity, te pershendes e te hudh krahet ne qafe kshu virtualisht! /pf/images/graemlins/smile.gif
Durrsake, te gjitha i thoni ketu, vec po paralajmeroj qe tani te mos krijojme grricje te kota e t'i lejme menjane budallelleqet qe me kane be te iki nga lagja neve; ktu ma ka qejfi me leshu rrenjet, so mos sheqtesoni, por 'be cool'! /pf/images/graemlins/laugh.gif

puci puci muah muah per te gjithe Durrseksat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

durrsakja

Primus registratum

Une filloj agjerimin neser dhe do jem e urte! Me lini rehat ju lutem /pf/images/graemlins/smile.gif

/me hugs Moon as well

Elian

Primus registratum

Une do blej i webcam dhe do filloj te ha para teje /pf/images/graemlins/tongue.gif
Po ste bona me hang mos me thencim me Jovan bregu ... se ... jam noçke une, dhe kur do Noçka .... Jovani me i llaf /pf/images/graemlins/tongue.gif o e ben ... o paf ne vend ja jep /pf/images/graemlins/tongue.gif

moonlight

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Serenity:
[qb]Une filloj agjerimin neser dhe do jem e urte! Me lini rehat ju lutem /pf/images/graemlins/smile.gif

/me hugs Moon as well[/qb]
Goce kujdes per veten ti agjerim zone se mban gjithnje. Po vitaminat lejohen?