Duhani, hashashi dhe femra...

MLK

Primus registratum
Re: Duhani, hashashi dhe femra...

Une per vete i kam provu te gjitha, e te gjitha me kan pelqy /pf/images/graemlins/laugh.gif Po te me garantonin se kisha kapital me te modh jete, e mi mban shendeti, do vazhdoja ti perdorja te gjitha /pf/images/graemlins/laugh.gif meqe sma garantoj dot njeri, ca i kam len, e jam koncentruar te ato qe te bejne me pak dem per shendetin /pf/images/graemlins/cool.gif Biles ca prej tyre, thone qe te bejne mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
zogu ne fakt ka aq shume mend sa s'di ku t'i çoje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

si dhe ruju nga zogu se po t'kapi ta hapi .....

bubullima

Primus registratum

zog pa pupla qeke tina /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un per vete i kom provu si cinoren qe vazhdoj me e pi akoma, ene hashashin, a ka noi me shit ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

ti mund te jesh me i qarte se kaq prandaj shprehu,ku e ke fjalen?

moonlight

Primus registratum

Duhani i ben dem vec atij qe e pi (mos permendni grate shtatzene duke tyumos se problemet e tyre shkojne tej vesit). Second hand smoking eshte nje myth; pervec tymit te bezdisshem, s'shoh pse te jete pune e tjetrit. Hashashi, hmmm kam nje te aferm mjaft inteligjent qe eshte qejfli i tij; mua ma ofron here here, po s'e imagjinoj dike nenmoshe te influencohet prej tij (nuk ia lejon vetes dicka te tille). Mua me shqetesojne me teper ata qe pijne alkool se tepermi. Pervec demit vetes i shoh si te rrezikshem per shoqerine.
Tani, ju e hapet temen me femren ne qender... hmmm, ne qender mendoj duhet te jete ne cdo teme. /pf/images/graemlins/smile.gif
Me teper se kaq, s'shoh se per cfare te flitet tjeter.

zog

Primus registratum

ti mund te jesh me i qarte se kaq prandaj shprehu,ku e ke fjalen?

[/ QUOTE ]

fjalen e kam qe edhe durimi, politesa, miresjellja ose butesia natyrale kane nje limit. kur kalohet caku derdhet kupa.

si dhe tjetrit pa e njoh, pa shkembyer kurre mesazhe ose replika nuk i drejtohemi dot personalisht, bile as kur eshte fjala per humor. si dhe 100 here e kam permendur me force, mos u merrni me tipin qe shkruan por me shkrimin e argumentat e tij.

ose po s'u pelqeu e po s'patet çfare me thene, vazhdoni rrugen asnje nuk u forcon.
nuk di sa i qarte isha kesaj rradhe.

D-J

Forumium maestatis

Tani, ju e hapet temen me femren ne qender... hmmm, ne qender mendoj duhet te jete ne cdo teme. /pf/images/graemlins/smile.gif
Me teper se kaq, s'shoh se per cfare te flitet tjeter.

[/ QUOTE ]

kjo duhet te jete pika 1 e rregullores se AF dhe ban te perjetshem per ate qe thyn ket pike

ate qe un kam deshtu me e thon me 2000 e ca postime kjo vete e thot me dy rreshta /pf/images/graemlins/laugh.gif. what a waste of space i am /pf/images/graemlins/shocked.gif

un dhe kur shkruj ke arena nderkombetare sme intereson fare tema qe shkruj. du vetem te impress njeren, e ka te shkrujtme: regjistruar 2002 /pf/images/graemlins/laugh.gif. jam apo sjam a total loser /pf/images/graemlins/laugh.gif

kjo tema mu me djeg dhe per dicka tjeter, po keq fare ama

me fjalen "impotent" me la njera para dy javesh. nuk e mora vesh mire po a ishte era e cigares se saj ne goje dhe ne gjithe trupin qe mua sme ngrihej apo do kem ndonje erectile problem megjithmend /pf/images/graemlins/idea.gif

po shume shpejt do ta marre vesh. kuptohet dhe ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Shi...ma shkaterrut temen mor qe u /pf/images/graemlins/smash.gif...hajde se spo e them. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashi, tema per ata qe se kane marre akoma vesh, u hap per femrat qe pijne duhan apo hashash ne shqiperi dhe pyetja kryesore ne te ku te ciles une doja te debatonim mbi te eshte: A eshte e vertete dukuria per te cilen po flasim dhe cfare mendoni per te?

Kete pytje me thon te drejten e boj pasi personalisht do dija mendimin e cunave shqiptare mbi gocat shqiptare qe pijne duhan apo hashash por edhe te gocave pasi te gjithe gjykojme dhe mbi keto gjykime bazojme sjelljen tone me njerezit qe po gjykojme. E them kete pasi personalisht cigarja me pelqen, jo se e kam ves dhe nuk mund te bej pa te, por nganjehere edhe me teket per te dhe sidomos me pelqen shume ne rreth shoqeror.

Mgjth, qe ta boj lidhjen me ato qe them me ne fund, arsyeja pse pyes eshte pasi mendoj se shume cuna shqiptare mendojne se jane liberal por kur vjen puna, gjykojne shume dhe sidomos mbi nje femer qe le te themi, ka vese te nje mashkulli (si pirja e alkoolit etj por ne kete rast, pirja e duhanit dhe ajo e hashashit). Sa nga ju do e pranonit me verte dicka te ketille (pa genjeshtra if possible, plz) dhe pse.

true confidental

Forumium maestatis

Dikujt qe e pi, qofte vajze a djale sdo e merja asnjihere inisiativen te filloja ti beja moral, qofte edhe per anet negative qe dihen, kuptohet qe as do ta inkurajoja ..do thosha vetem qe kur e pijne ta bejne for fun dhe jo per te mbytur problemet apo pergjegjesirat e jetes....eksperimentimi eshte faze e jetes, besoj se ndonjehere nepermjet ktyre gjerave, hashash, droge etc mesojme ta njohim veten me mire , ku mund te arrije euforia apo vetndergjegjesimi , apo te zbulohen ndjenja qe
esell nuk arrin ti nxjerresh dot ne siperfaqe..

marina s.

Forumium maestatis

... apo te zbulohen ndjenja qe
esell nuk arrin ti nxjerresh dot ne siperfaqe..

[/ QUOTE ]
disa gjera eshte me mire te mos dalin ne siperfaqe asnjehere.

ados

Primus registratum

sex, drugs and rock&amp;roll..e shqiptarizuar ne /pf/images/graemlins/laugh.gifuhan, hashash dhe femra.
e lezetshme..Po rrituni nje here, pastaj mendoni per gjera te tilla..!!

S

Scorpion

Guest

Une hashashin se kam provuar kurre, per parim ne kohen e studentllikut, dhe jam bo pishman. Tani sikur te me jepej mundesia do ta kisha provuar nje here mbase ngaqe e di shume mire se sa shume duhet qe te behesh dipendent ndaj tymosjes.

[/ QUOTE ]

Mendon se do t'ia vlente ta provoje, apo thjesht te hiqje kuriozitetin? /pf/images/graemlins/smile.gif

S

Scorpion

Guest

Se besoj, hashashi te krijon pavaresi me vete, te kontrollon totalisht, duhani pak me ndryshe.

Me mire mos e provo, ka dhe ere te rende e te keqe /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Une them s'ke pse i pi si duhan e hashash, une mbarova prej kolles e prape vazhdoj te pi, shkaterroj organizmin keshtu.

Po mos u merzit se qeveria po miraton ligjin me duket dhe besoj se do pakesohet nr i duhanpireseve, jo per gje po ne Shqiperi qe nga femija 7 vjec e deri te gjyshi me llulle e pijne.

S

Scorpion

Guest

Sh mire, Duhani demton rende shendetin,

A ke shkrepse aty, se me ka humbur e imja /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Jo se shkrepsaj eshte e keqe ketu ferkohet atje ndizet. Une mbaj vetem cakmak, perhere i sigurt /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Gazi eshte akoma me i rrezikshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

Mos o zot ti shkel une ligjet e qeverise.

[/ QUOTE ]
une jam ne rregull nga ajo ane.vetem era e duhanit ma perzien stomakun /pf/images/graemlins/tongue.gif

S

Scorpion

Guest

Mos o zot ti shkel une ligjet e qeverise.

[/ QUOTE ]
une jam ne rregull nga ajo ane.vetem era e duhanit ma perzien stomakun /pf/images/graemlins/tongue.gif

[/ QUOTE ]

Po te jap nje embelsire ty /pf/images/graemlins/tongue.gif