Dua te zgjas penisin te kenaq gocat me shume si?

jula

Primus registratum
Re: Dua te zgjas penisin te kenaq gocat me shume si?

Ndonje here me duket se kjo "deshira" e zgjatjes... /pf/images/graemlins/laugh.gif ka lidhje jo te drejperdrejte me gocat dhe as me kenaqesine e tyre.
Do jete ndonje atavizem i mbetur nga ato kohera te lashta kur kompeticioni midis meshkujve ishte me ...fizik.
Tani keni bere sikur keni evoluar nje cike, por perseri sfidoni njeri-tjetrin ne absurditete...kush e ka makinen me te madhe, shtepine me te madhe, llogarine bankare me te madhe...

Kujdes, me duket pak a shume si puna e gjatesise se brireve te drereve qe ndeshen. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash:

Gigolo

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Juliana:
[qb]Ndonje here me duket se kjo "deshira" e zgjatjes... /pf/images/graemlins/laugh.gif ka lidhje jo te drejperdrejte me gocat dhe as me kenaqesine e tyre.
Do jete ndonje atavizem i mbetur nga ato kohera te lashta kur kompeticioni midis meshkujve ishte me ...fizik.
Tani keni bere sikur keni evoluar nje cike, por perseri sfidoni njeri-tjetrin ne absurditete...kush e ka makinen me te madhe, shtepine me te madhe, llogarine bankare me te madhe...

Kujdes, me duket pak a shume si puna e gjatesise se brireve te drereve qe ndeshen. /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Pse nuk te bejne pershtypje ty makina luksoze? Shtepia e madhe? llogarite bankare? Te fortet dhe te zgjuarit i kane keto. E perse jo penisin e madh? Nga dallohen mashkulloret? Nuk eshte mashkull ai qe eshte troke. Ai qe nuk ka para. Ai qe nuk ka shtepi luksoze. Ai qe nuk e ka organin seksual mashkullor penisin te madh. Sa e lehte per te mos u kuptuar.

Fei LoNg permendi Magna-RX por une nuk dua barna. Une e dua ta zgjas me menyra te tjera.

LOK BABLOKU

Primus registratum

Per hapesin e temes.
Nga pervoja e dij qe femrat mes trashesise dhe gjatesise do preferonin Trashesine ( wie ich zum sagen pflege :
hahahaha

LOKU RRULES

Loku rrush permbahu ata te dy qe permende, nuk deshirojne qe nicku i tyre te permendet neper mesazhe. Pls mos u ofendo qe te u editua mesazhi /pf/images/graemlins/wink.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Male Gigolo : Nga mesazhi qe shkrove me lart, je per te ardhur keq,ne se tere jeten tende e bazon ne kete!

Nuk ka rendesi madhesia , Por cilesia.
Dikush qe te don , te don per ate qe je , dhe sa i dhuron asaj. Gjatesia o tjeter eshte fakt natyror. E gjithcka varet nga lartesia e turpit.
Atehere e ata qe si rraze jane te shkurter ,do te thote qe nuk arrijne te shijojne gjerat e kesaj bote? Pastaj sic thashe edhe ne nje mesazh tjeter:
Ne se ke deshire te operohesh , operohu lal!
Kush te nal?!

jula

Primus registratum

Me siguri keni vene re statujat klasike. Bukuria mashkullore ne lakuriqesine e saj paraqitet me pjeset qe dikush ketu ka fiksim...ne miniature.
:confused:

Kjo sepse, per greket dhe romaket e lashte, permasat e ekzagjeruara ishin tregues thejsht te vetepelqimit narciz dhe sillnin nder mend homoseksualitetin!!! :rolleyes:

Per sa i perket "kunderargumentave" me shtepi, makina, etj., etj...vetem sa me bindin mbi teorine qe kam. Flmnd.

Le_Routard

Forumium maestatis

Rri e daj mos i hap vetes probleme se nuk osht ke bibilushi muhabeti, osht ke koka (ajo siper shpatllave).

/pf/images/graemlins/laugh.gif Mire qe e sqarove se mos po ta mert kush per ters. Jo se jon ca qe kon nga dy pal buze e ca te tjere kon nga dy koka, kshu qe kur flitet duhen sqaru gjonat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Pastaj pse e vrisni menjen kaq shume mer cuna? Nigjoni popllin ju qe thot:

I vogel i vogel po punen e bo te modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ardi

Primus registratum

Ky cuni ketu duhet ta kete te vogel, se ne te tilla raste thirret ne ndihme populli.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool:

DARIO

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Anjeta:
[qb]Nuk jam interesu ndonjiher se a mund te zmadhohet organi mashkullor apo jo, sepse mendoj se nje gje e tillë nuk është aspak e rëndësishme ( vetëm nëse madhëesia është nën at normalen ).
Prandaj, edhe të kisha garantu se mund ta qmendish nji femër kur të duash, vetëm nëse e din metodat se si duhet.[/qb]
PO SA MENDON TI SE ESHTE MADHESIA QE PRANOHET

PER TE GJITHE E KAM SA MENDONI TE JETE MADHESISA MAKSIMALE DHE MADHESIA MINIMALE

UNE THEM MAKS ESHTE 25 CEM MIN 10CEM

U SI THONI UNE E KAM 17

Blendi

Primus registratum

Duke qene se si meshkuj preferojme te mos ia shikojme njeri tjetrit, as matje dhe krahasime nuk do ishin dicka e kendshme. Prandaj mbetet qe ta kuptosh "zotesine" ne rezultatet e mira te seksit.
Nje femer e kenaqur, eshte nje femer e kenaqur. Dhe nuk te bie ndemend per te hap tema si kjo.

Se mund ta kesh 25cm :eek: , po kur nuk ke "jetegjatesi", ai "gjigandi i fjetur" eshte vetem nje cope mishi, pa dy sy.

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ardi:
[qb]Ky cuni ketu duhet ta kete te vogel, se ne te tilla raste thirret ne ndihme populli.. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :cool: [/qb]
Thirren parrullat e popllit per ndihm dhe jo bashkqytetaret. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj te gjithe te vogel e kemi por ama e rendesishme eshte te zgjatet vet aq sac duhet, ateher kur duhet dhe ne chastin e volitshem. Ne ket rast une jom ne regull me standartet. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pastaj kam ndegjuar qe nuk eshte masa por fortsia ajo qe ka me shume rendesi.

Blendi

Primus registratum

Ama te fortesia qenka moooooooo? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb]Ama te fortesia qenka moooooooo? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Tashti e more vesh ti pse shkoj ne palester una re? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ho mer pra se edhe ai si krahu eshte, me i fort ngre me shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Se mund ta kesh 25cm , po kur nuk ke "jetegjatesi", ai "gjigandi i fjetur" eshte vetem nje cope mishi, pa dy sy.

Frengu thot, me mire nje puntor i vogel e i shkathet sesa nje i madh e dembel.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Bora

Primus registratum

Blend mos perhap panik ne popull!

jula

Primus registratum

Kam dhe nje budallek te fundit per te shkruar ketu se une jam ndergjegja e temave vulgare...
help.gif

Sipas Freud-psikopatit femrat lindin e vdesin me nje zili te pamposhtur ne zemer: zilia per te pasur genitale mashkullore. Kuptohet se fliste shume seriozisht dhe jo ne kuptimin e figurshem.

Duke ju lexuar kuptova se keni shume halle dhe po shkoj ti them Sigmundit se ia ka futur kot fare. /pf/images/graemlins/laugh.gif

S'ju/na vjen turp: Shih sa e kemi zgjatur kete teme! /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Nje faktor qe ka patjeter rol ndermjet protagonisteve gjate nje raporti eshte: "Rezistenca".Ofron me shume siguri,vazhdueshmeri dhe kenaqesi.Siç ka thene dikush "Rezistenca" eshte koncept jete...

Le_Routard

Forumium maestatis

S'ju/na vjen turp: Shih sa e kemi zgjatur kete teme!

Jo po kur flet per gjatsi zgjatet muhabeti behet terkuz.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb]Nje faktor qe ka patjeter rol ndermjet protagonisteve gjate nje raporti eshte: "Rezistenca".Ofron me shume siguri,vazhdueshmeri dhe kenaqesi.Siç ka thene dikush "Rezistenca" eshte koncept jete...[/qb]
He mo te lumt o Xingaro!!! Fortsi dhe Rezistence, keto eshte sekreti i lezetit.

E kisha thone me kohe une qe ato te Anti-rezistences jon kot fare /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:
[qb]S'ju/na vjen turp: Shih sa e kemi zgjatur kete teme!

Jo po kur flet per gjatsi zgjatet muhabeti behet terkuz.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mendo içik po te ishte tema per trashje,si do e trashnin muhabetin... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Boll mo tani mo se e bome boze... /pf/images/graemlins/laugh.gif