O Marso ku e ke bo shkollen e larte ti?Fillimisht postuar nga mars:
[qb]Ne nje kazan Ujin qe valon,trazohe me cfare te duash,ndac me nje shkop te trash dhe te gjat,apo me nje shkop te holle dhe te vogel,perseri do te vloje,vetem po ti hedhim uje te ftohet do te mund ta benim te ftohej sadopak.[/qb]
ja vlen mendoj una dhe ajo sben shuem fjale te dy get the pleasure /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Stay Behind:
[qb]me shume po shkruajne femra se meshkujt ...
me bene syte apo njera tha bej sex anal ? /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
Kjo puna e metodes eshte paksa me e veshtire, duhet me ia gjete telat, aty ku ben Boom! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Anjeta:
Prandaj, edhe të kisha garantu se mund ta qmendish nji femër kur të duash, vetëm nëse e din metodat se si duhet.
Dua une nuk dua te i drejtohem doktorit por me koken ulur po kerkoj ndihmen tende. Si ta zgjas?Fillimisht postuar nga Dua:
[qb]Kjo puna e metodes eshte paksa me e veshtire, duhet me ia gjete telat, aty ku ben Boom! /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Anjeta:
Prandaj, edhe të kisha garantu se mund ta qmendish nji femër kur të duash, vetëm nëse e din metodat se si duhet.
Eh nuk eshte kollaj.
Dembelat i drejtohen doktorit, dhe fryhen si gjela me madhesi.
....nga Dua[/qb]
lol me shkrive fare majmunoFillimisht postuar nga Majmuni Hirko:
[qb]Po tregoj nji barsalet, pa dal ka tema ama.
Njoni shko me nji banjo publike dhe tu bo çiçin afer nji zezaku i hudhi nji sy vjedhurazi per me ja pa sa te gjat e kishte.
Kur maroj pune e pyti zezakun:
O çuno, si shpjegohet mer lal qe ju te zinjt e keni kaq te modh??
Vallaj nuk e di si ja bojn te zinjt e tjer- ju pergjigj i ziu.- Po un kom metoden time. C'do mengjes e kap dhe e perplas ne tavoline nja 30-40 here dhe keshtu rritet gjithmone e me shume...
Kalojne disa jave dhe takohen prap kta te dy.
E pyt i ziu te bardhin.. - Ho re a tu ka zmadhu??
Jo lal- ja pret i bardhi gjith optimizem.- Per tu zmadhu akoma jo, po i zi ka fillu me u bo veç!!![/qb]
hahahaha po te ishte kjo zgjidhja asnji nga keta k..shkurtrit nuk do ishte duke pyetur tani. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga helios_kampion:
[qb]Un kam degjuar se per ta zgjatur eshte ti biesh me dor nuk e di sa e sakte eshte kjo po kshu kam degjuarrrrrr provoje nje r ti more cun :rockband: [/qb]
Po pengohet midis komve kur ec rruges.Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]Olale deriku te ka vajt penisi deri tashi???? /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Harrove jo po rrasja ne su**me etj(lol) :tipsy:Fillimisht postuar nga mATiLDa:
[qb]pffffffffff muabete meshkujsh letu /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
jo mos e terhiq shuem se te holohet jo beje kshu beje ashu jo skenderbeu jo shpata hahahhaapffffffffff /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Lale!edhe halli yt e ka nji zgjidhje!na kete adrese:TORRE DEL LAGO /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga baby:
[qb]e kam aq te vogel sa me duhen pinceta me e kap kush mundet me ma zgjidh hallin mor burra e gra[/qb]