Dua te pershendes...

bebi

Primus registratum
Re: Dua te pershendes...

skanderbegs, jam ba krejt cokolat. asht edhe xet, :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

po shfletoj fjalorin ca do me thane Mulla :book: :book: :book:

fjala mulle paska dy kuptime e une e kam menduar kete te paren :goofy:

1.Mulla,~i m.sh.~,~të titulli qe i jepet atij që ndjek mesimet ne medrese ose nje sherbyesi te thjeshte ne kultin musliman: hihiihihi hoxhe me shkolle , hmmm na dole intelektual :lol:

mull/ë,~a f.sh. ~a,~at 1.stomak, plendes, bark. hihihih i ka rene (i ka shkare) mulla . 2. mulla e vicit (qengjit)^
hihiihihi I eshte bere mulle ne bark i eshte ngjitur nga pas e s'i ndahet , i eshte qepur keq e po e merzite vazhdimitsht.I eshte qepur mulla pas shpine s'ka ngren asgje ( sa gjynaf :goofy: )etj etj

ev ca paska qene kjo fjala mulle hihihiihihihiihi

OROSHI

Primus registratum

Hoxh me shkoll nuk kam nigju naj her,hoxh me medrese po /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mullag /pf/images/graemlins/laugh.gif nigjo tushin emnin mos e nrysho sa her t'fillojne gjinja me e shtremnu /pf/images/graemlins/wink.gif .Mos ja ban si disa si kam pa n'af sa i thot dikush diça per emen a kostum fill e nrrojne masanej del dikush tjeter e prap ja shan prap e nrrojn kta :sleep: merre me lang dmth ty mos ta nijn tarabulluku hiç :wave:

vlera

Primus registratum

I urojm Mullages nderrimin e emrit, nga Mulla ne Iron Man. Ta gezoj emrin me nje nuse te re (ishalla si kjo ketu). Ne urim marrin gjithe fisnikria e AF me oborrtaret e tyre.

adriana06.jpg

SkenderbegaS

Primus registratum

BETIN , itesh dola prej spiitalit :lol: :lol:
se u niva keq kur t pash n foto njaq t mir
...............m vjen mir qe ke FILLU ME SHFLETU FJALORE SHQIP ,SHQIP E JO TURQISHT EEEEEE :smash:
MOS HARRO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
flmn. shum per pershnetjen EDHE UN T PERSHNES
E JAM N PRITJE TE NAJ FOTOJE ,,,,NJASHTU
TJETER :thumbsup: TUNG :wave:

tushi

Valoris scriptorum

O Betin tash sheh rrushi rrushin edhe un du nji pershnetje me adrianen :goofy:

abs

nuk e di...

edhe un du, edhe un du :devil:

njashi pershnetjet :tipsy:

t shkume SkenderbegaS /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave: Shkodra

vlera

Primus registratum

per tushin:
adriana_lima10_1024.jpg

dhe te flm shume qe me ndihmove, tv na punon per bukuri :kiss:
ja pash hajrin Adrianes, si thue te shkoj si krushke tek Fatmir Limaj ta kerkoj per nuse /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

Pershendes Absin me kengen "lum na t'lut qe jena cika vec tuj nej na shkon dita" keduar(njekohesisht edhe duke kercyer :lol: ) si cdo here nga dueti:

mu48.gif

Oroshi dhe Gjergji /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

:lol: gjergj, keke ba marshalla /pf/images/graemlins/tongue.gif
thuji thuji betins q* ka ngatrru krah /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa shpirtligj jeni mor, si s'me merrni hic me t'mir, jam me provime t diploms, 2 mujt e fundit t shkolls :cry: :book: :smash:

abs

nuk e di...

ti siper shko mso, se e ke per her t par /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

uuuu sa hise e madhe i paska ra tushit /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

Beti kto dy i ha per 1 kashat :devil: mgjth, danke per pershnetjen /pf/images/graemlins/smile.gif

------------------

O diell i dashur
O drita ime
vec TI me fal gaz dhe hare
Ne krahet e tua
O jet e bukur
Un zemren time
Ty po ta le

bebi

Primus registratum

ca kam per her t'par moj, leni filmat po m'bani ndoj pershndetje se kam nevoj me qeshe, kam tan diten mbi libra.
rrekord gines kam me thy te shkolla /pf/images/graemlins/laugh.gif

sot demek e dile, e un ndry me libra n'shpi.
si s'ju vjen keq ifice makare :cry:

abs

nuk e di...

e disi, mi neverite ato LIBRA LIBRA tan diten tuj u :cry: me to :mad: me ta than mendja se ti kan vu me zori ndor /pf/images/graemlins/laugh.gif

t pershnes, me kangen " zbrit moj moll ne doren teme" :rockband:

ps: tesh po dal se ka dal ky biondi tuj m prit, e asht tuj perqafu tan boten, t pakten kte ktu ku jetoj une, me shkelqimin e tij. Ikaaaaa t perqafohem prej tij :wub:

--------------------
sa shume e njekohesisht sa pak flasim...

------------------

O diell :wub: i dashur
O drita ime
vec TI me fal gaz dhe hare
Ne krahet e tua
O jet e bukur
Un zemren time
Ty po ta le

bebi

Primus registratum

cfar katilet je, po me zori moj mi kan vu pse ca kujtove ti e marr jam un aaa me i lexu tan kto faqe me qef? :tipsy: po qe ta dish ti, un e kryva at muhabet, edhe jam tuj dal iher :rockband:
per kangen tu rrit't ndera, po mollat jan per dieta e un s'jam n'djete /pf/images/graemlins/tongue.gif

uuu se mos harroj, per at q* the se e kam per her t'par, e kam per her t'dyte, e ket heren e dyte me kupa prejherit :angel: /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

Absi dil se po te therret "biondi" (upsss zeshkan cenka /pf/images/graemlins/laugh.gif ) /pf/images/graemlins/wink.gif :
1996_C.JPG

se kam dite moj qe je llupse, ani thote i perbij me nje kafshat ( ate te hollin ndoshta e ate te majmin mos u ngut se po te mbesi ne fyt :lol: ), shih kete mos e perbije vec mos ja le nje leke ne xhep /pf/images/graemlins/laugh.gif