Dua te pershendes...

tushi

Valoris scriptorum
Re: Dua te pershendes...

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/smile.gif Pershendes Tushin dhe i uroj jave te mbare... :kiss: [/qb]
:kiss: ele ty

abs

nuk e di...

Abs menyja e sotme po m ban me ardh vrap n shpi /pf/images/graemlins/wink.gif :goofy: :kiss:

tush paske pru nji alamet varianti me ndrru nickun /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

tushi

Valoris scriptorum

Sa e pashpirt /pf/images/graemlins/frown.gif je moj Xix shko e kqyr qa kam shkru te dashnija per ty
Allah allah me t'ba me kriza nervore e me i ra krytit me mur :smash:

abs

nuk e di...

[qb] Sa e pashpirt /pf/images/graemlins/frown.gif je moj Xix shko e kqyr qa kam shkru te dashnija per ty
Allah allah me t'ba me kriza nervore e me i ra krytit me mur :smash: [/qb]

e ke shkru per vedi... :cool:
kujdes se po thehet muri /pf/images/graemlins/laugh.gif

vlera

Primus registratum

gwr01.jpg

pershendes Buben, Absin, Tushin, Orin, Blun Mullen, Xixen, mystic e te gjithe te tjeret

bebi

Primus registratum

un pershndes ata qe m'kan pershndet, ato qe me duan dhe i dua /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershdes ifen, gjytin, shefqetin, sheqeren, ylberen, zarifen, qamilin edhe konferencen.
edhe njenin e pershndeees, po kam marre me ja thaaaan :lol:

ps; tesh po i fus dhamt mrend, edhe flas me sUriozitet. tush, abs, xix, mullag, betin, orosh, bubrrece, mystic (ku je ti shtrig), etj etj ca kan kalu ktej e n'vecanti ato qe e din vet, i salutoj.
per specjalt e grupit siper nji :kiss: per ato t'tjert, dmth qe hijn n'kategori tjeter nji t'pershndetun me :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

:tipsy:

SkenderbegaS

Primus registratum

tunjatjeta o AJKA O T NERUM T KOMBIT

u bashi te tan ka 100 vjeça :wave: :wave:
Xix :wub:
Abs :kiss:

Me 'I Lumi un qe t kam kojshi' pershnes Orin,Doors,Betin,Buben,Tushin etj :rockband:

OROSHI

Primus registratum

Edhe un i pershnes te tan,mbetem vetem tuj pershnet grupa /pf/images/graemlins/wink.gif ,po per naj takim a nuk ju shkon menja???
Une p.sh kam nji rruge per Australi,per studimin e riteve dasmore te Aborigjinalve,ma vone do shkoj edhe ne Danimarke per te gjetur pasardhesit e nji ushtrie te vogel te Skenderbeut qe u shkoi ne ndihme Danezeve kunder Turqve /pf/images/graemlins/laugh.gif . :wave:
Andej nga Zvicra do shkoj para vitit te ri per te studiuar:menyrat e jeteses se azilanteve Kosovare ne nje vend Kristian!!!

abs

nuk e di...

O valut po n IT ça don me studiu /pf/images/graemlins/wink.gif
Se per n CH t duhet viz :wink: po hajt se keni kodin atje :cool:

vllaznia 2001

Primus registratum

Te lumte goja ktu ska burr qe rrin me letra e jo ma pa letra,po megjithate Zoti e baft mir.Edhe un psh te tan shkodrant me dhe pa dokumenta kudo qe jan dhe Zoti ja prift mar.

SkenderbegaS

Primus registratum

Pershnes tan ata qe menojn serjozisht
me u kthy nji dit n SHQIPNI sado von kjoft.
E tju vin marre atyne qe s jan OPTIMISTA
e thojn "nuk kthehem ma atje"
PO pot ishim prej Afganistanit????????????????? :lol: :lol: :lol: qa do t u thote at^her :mad: :mad: :mad:

SkenderbegaS

Primus registratum

PO don pa dashje me m mu qu goja lang /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif