Dua te dobesohem!!!!!!!!

Roberto_uk

Valoris scriptorum
Po e vertete se lexova diku me shume informacion!

E drejte aktivitet fizike jane shume te mira , ecja , vrapi ,e admiroj.
Epo shyqyr na dhe nje her te drejt :D
Po normale qe nuk esht healthy bypass vetem sps je shendosh pastaj rinia esotme vetem burgers chips and teknologji din sjan si un ne mal me keca :p

HipHop-Girl

Papirus rex
Epo shyqyr na dhe nje her te drejt :D
Po normale qe nuk esht healthy bypass vetem sps je shendosh pastaj rinia esotme vetem burgers chips and teknologji din sjan si un ne mal me keca :p

Po pra po i bejne shume reklama , me qellime perfitime.
Ne fakt ketej kam pare qe kane filluar ti kushtojne shume vemendje shendetit , tani s'po flas per pjesen me te madhe , po pothuajse nje pjese po. Kjo eshte gje e mire!

Hahahahahaha na kujton fshatin edhe ti. :p

Roberto_uk

Valoris scriptorum
Po pra po i bejne shume reklama , me qellime perfitime.
Ne fakt ketej kam pare qe kane filluar ti kushtojne shume vemendje shendetit , tani s'po flas per pjesen me te madhe , po pothuajse nje pjese po. Kjo eshte gje e mire!

Hahahahahaha na kujton fshatin edhe ti. :p
Po mir ajo dihet Rreklama esht pasuria e kompanive su intereso fort shendeti jot i imi apo i kujdo fitim ne cdo kusht

Ktej ka shum te shendoshet ku nga stresi ku nga pija edhe shum ngelin me pasoja nga bypass

Proud to be Fshatar :D

Roberto_uk

Valoris scriptorum
Po edhe une njoh shume njerez te tille, psh veten time.... dikur i humba 20 kg.. por pas dietes rifillova ushqimin..dhe mora serish kile. Por mesa duket, trupi u mesua me dieta, edhe nuk bejne me efekt te mua :(

E ke pyetur veten pse ndodh kjo ?? Njeriu nuk shendoshet vetem nga ushqimi qe ha ka shum faktore nga me te ndryshmit qe te bejn te shendoshesh do te kshilloja nje checkup me doktorin e familjes pqs bie nga pesha e hyp prap mund te jet dicka ma serioze se thjesht Ushqimi (i sincerely hope not) po precaution :)