Dua te di....

Guest
Re: Dua te di....

Nje pytje kisha une per juve ? /pf/images/graemlins/laugh.gif
a jeni te pasur ? :rolleyes: kot po pys sa per njohuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

uni20077

Primus registratum

Per ç`fare passunijet e ke fjalen?Per pàre apo prone private?

I love cars, especially Chrys(t)ler. :goofy:

Guest

mua personalisht dhe nje mikut tim na pelqen motorri desh thyem qafen dje duke ecur me shpejtesi i love speed :goofy:

pyetja ime ka shuem horizonte mund ta marresh si te duash kur te duash dhe ku te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif

uni20077

Primus registratum

I cam do pàre n`baank, por nuc iaan passuni, se nesser m`u mbyll banca,mbes pa gni frang n`xhep! :cry:

Christus Imperat. :thumbsup:

abs

nuk e di...

uni20077 shqipja jote u lexoka si me qene kaps... :devil:

:lol:

Guest

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] uni20077 shqipja jote u lexoka si me qene kaps... :devil:

:lol: [/qb]
:lol: :lol: :lol: :kiss:

uni20077

Primus registratum

Nuc iam un caps, po ti ci s`din me lezue!

Cusc nuc pin vèen, nuc din me kèen. :goofy:

Kordelja

Valoris scriptorum

O kaps o gagac /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs :thumbsup: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

o cmu kujtu ai gagaci i elbasanit qe ja bonte haaaaaaajt nanaanaaaaaaaaten!

:lol: :lol:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ximi:

me tre pyetje ishte bo romani... /pf/images/graemlins/laugh.gif
mendo per me shume.... /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ema kishte vene kusht, jo me pak se 10 rreshta, keshtu qe.. :shrug:

Ti ke ndonje pyetje? :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Le_Routard:

Pa he, derdhu pak te shohim! Na i zbulo pak thesaret qe ke mbledhur gjate viteve dhe i ke fundosur ne liqen. Cfare do te besh me to ne te ardhmen? Kush eshte me i cmuari?
Rrugac pytje jane keto se ndjehem e mbytur une :idea: pa u pergjigj, uroj te mos jene :idea:

Kordelja

Valoris scriptorum

Uni, nuk jam as Bjonde as Brune /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Zabelle, ty s'te morr persiper una /pf/images/graemlins/tongue.gif , paraqet rrezikshmeri ti.

Cruel_Intentions, para ca ditesh kisha ditelindjen, kam bere edhe nje vit perpara, kushedi sa te tjera do bej /pf/images/graemlins/wink.gif .Uroj shume vite te bukura /pf/images/graemlins/smile.gif

Pasuria ime eshte buzeqeshja dhe deshira per te jetuar.

abs, besimi dhe misteri edhe kane edhe s'kane te bejne me njera tjeteren, shume njerez mbeten ne mister edhe per preference /pf/images/graemlins/wink.gif .Ndaj u be kjo "intervista" per te mesuar dicka me shume apo jo /pf/images/graemlins/tongue.gif Ti e di /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga uni20077:
[qb] Nuc iam un caps, po ti ci s`din me lezue!
Cusc nuc pin vèen, nuc din me kèen. :goofy: [/qb]
jepi jepi ne i cik gaz, se kshtu s po na e `mbush` mendjen hic /pf/images/graemlins/laugh.gif

n fakt kujt po i intereson? :devil:

abs, besimi dhe misteri edhe kane edhe s'kane te bejne me njera tjeteren, shume njerez mbeten ne mister edhe per preference .Ndaj u be kjo "intervista" per te mesuar dicka me shume apo jo Ti e di

e the vet, edhe...edhe...2x edhe = njashtu eshte... :devil: gati... /pf/images/graemlins/tongue.gif

zemer, se lodhi mendjen ( se skam mendje per me lodh) per preferenc...se pastaj lind pyetja ime, per preferencen e kujt, ta lodhi???
e marr me mend se me kupton /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti den me mesu dicka nepermjet nje interviste, nje kohe qe un s njoh nje jete te tane... :wink:
e njoh vehten se jam si Koha...kush t kete interes per ma shume...te drejtohet n `familie`...ju dola hakut :devil:

--------------------

www.mamirgjallsevdek.abs

bebi

Primus registratum

kam nji pytje per rrugacin:

a ti din vlerat ato qe te rrethojne si ti dim ne? /pf/images/graemlins/tongue.gif

per Munin Hirko:
a ke mace? po qen? /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

abso mos ja ver cunit se nuk esh shume i perparuar kurse ti ke ecur goxha ja ke kaluar atij e than shqipen tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

gezim lame

Primus registratum

oops!
na fal korde, ne fakt s'e kisha vene re me kujdes po ne aparence dukeshin 3 pyetje, ne fakt ishin gati 10..

meqe i hyme ketoj muhabeti, po e bejme nje pyetje te thjeshte fare.
Kur veren se persona te ndryshem, te vleresojne ne nje menyre qe ti se sheh veten, kur nderhyn per ta ndryshuar kete opinion, ndersa kur te duket gati itriguese menyra se si te paraqesin vetem mund te qeshesh pak dhe nuk reagon.(kryesisht brenda ambientit te AF eshte fjala)
sipas rregullit 10 rrjeshta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjithe te mirat

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Luciferia:
[qb]

abso mos ja ver cunit se nuk esh shume i perparuar kurse ti ke ecur goxha ja ke kaluar atij e than shqipen tani /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
me marq te keqen me marq /pf/images/graemlins/laugh.gif
shif numrin e postimeve njehere :cool:
kjaro kam perparu :devil:
ke inat /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

meqe i hyme ketoj muhabeti, po e bejme nje pyetje te thjeshte fare.
Kur veren se persona te ndryshem, te vleresojne ne nje menyre qe ti se sheh veten, kur nderhyn per ta ndryshuar kete opinion, ndersa kur te duket gati itriguese menyra se si te paraqesin vetem mund te qeshesh pak dhe nuk reagon.(kryesisht brenda ambientit te AF eshte fjala)
sipas rregullit 10 rrjeshta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ximi, kam shkruar gjate sepse ende me kumbojne ne vesh ankesat e mesueseve te mia ne shkolle te cilat pretendonin se isha koncize ne detyrat e mia.Akoma e kujtoj ne fletoret e mia me te kuqe "Mos ji kaq koncize" :rolleyes: keshtu qe jam perpjekur te "zgjerohem" pak nder vite.Koncize qendron edhe per retorike ne fakt ne letersi por ne detyra te tjera jo.Une nuk e kuptoja perse ma kerkonin kete gje, beja habi, pasi une isha pergjigjur sakte dhe te mendosh qe per kete gje kish pretendime me shume mesuesja e matematikes /pf/images/graemlins/laugh.gif .Nuk e di, por kam ndryshuar..

Ximi, kur aty ketu lexoj perkufizime (sic lexova sot psh diku) te gabuara qellon qe edhe nderhyj, por sic kam shkruar edhe me lart, varet nga personi qe e ka bere perkufizimin.Jo te gjitha heret me intereson te nderhyj, shpesh perdor nuhatjen per te kuptuar se ku do te dale ky person.Nese nuhas dicka te "tepert" be "sulmoj" /pf/images/graemlins/laugh.gif sipas humorit qe kam ate dite, ne rast te kundert shkruaj dicka por qe paraqes "terhqjen" nga argumenti per arsye etike /pf/images/graemlins/wink.gif .Sic thashe, ka shume rendesi se kush "po gabon" mbi perkufizimin, ndodh qe edhe te mos kete kurrafre rendesie ajo qe shkruhet se nuk paraqet interes /pf/images/graemlins/wink.gif .

Ufa :shrug: