Re: Dua te di....
meqe i hyme ketoj muhabeti, po e bejme nje pyetje te thjeshte fare.
Kur veren se persona te ndryshem, te vleresojne ne nje menyre qe ti se sheh veten, kur nderhyn per ta ndryshuar kete opinion, ndersa kur te duket gati itriguese menyra se si te paraqesin vetem mund te qeshesh pak dhe nuk reagon.(kryesisht brenda ambientit te AF eshte fjala)
sipas rregullit 10 rrjeshta /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ximi, kam shkruar gjate sepse ende me kumbojne ne vesh ankesat e mesueseve te mia ne shkolle te cilat pretendonin se isha
koncize ne detyrat e mia.Akoma e kujtoj ne fletoret e mia me te kuqe "Mos ji kaq koncize"
keshtu qe jam perpjekur te "zgjerohem" pak nder vite.Koncize qendron edhe per retorike ne fakt ne letersi por ne detyra te tjera jo.Une nuk e kuptoja perse ma kerkonin kete gje, beja habi, pasi une isha pergjigjur sakte dhe te mendosh qe per kete gje kish pretendime me shume mesuesja e matematikes /pf/images/graemlins/laugh.gif .Nuk e di, por kam ndryshuar..
Ximi, kur aty ketu lexoj perkufizime (sic lexova sot psh diku) te gabuara qellon qe edhe nderhyj, por sic kam shkruar edhe me lart, varet nga personi qe e ka bere perkufizimin.Jo te gjitha heret me intereson te nderhyj, shpesh perdor nuhatjen per te kuptuar se ku do te dale ky person.Nese nuhas dicka te "tepert" be "sulmoj" /pf/images/graemlins/laugh.gif sipas humorit qe kam ate dite, ne rast te kundert shkruaj dicka por qe paraqes "terhqjen" nga argumenti per arsye etike /pf/images/graemlins/wink.gif .Sic thashe, ka shume rendesi se kush "po gabon" mbi perkufizimin, ndodh qe edhe te mos kete kurrafre rendesie ajo qe shkruhet se nuk paraqet interes /pf/images/graemlins/wink.gif .
Ufa :shrug: