Dua te di....

abs

nuk e di...
Re: Dua te di....

E mi ti, se dhe globarizierung luan rol si dhe mungesa e diellit /pf/images/graemlins/wink.gif thojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Keto jane efektet anesore te globalizmit /pf/images/graemlins/laugh.gif se shkon e bashkohet i ftofti me te ngroftin dhe absi shkrete s'di ku te futet nga hallet qe ka me i zgjidh dynjase /pf/images/graemlins/laugh.gif

O abs, nuku kemi car tí bojme atij burrit, mbase ka skaduar (si produktet) ai e s'di gjo ose s'do me e besu akoma dhe kshu duhet te nxirret jashte perdorimit /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

bora hehe, e ben femren eksitante ndersa mashkullin inaktiv.

ah kjo bora. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

tani mos me hidhin posht teorin e alkolit, se mgel hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif

...pine pa kriter, qe ne mosh te vogel sigurisht qe mbas 30-tave deshtojne ne cdo perpjekje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

zog

Primus registratum

me jo, nano pijanec i lind te shkyn per seks dhe sot e kesaj dite. s'mendoj se alkoli ndikon per keq, perkundrazi mu me duket si stimulues. psh me tu duk gruja ordinere si aktore filmi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
bora hehe, e ben femren eksitante ndersa mashkullin inaktiv.

ah kjo bora. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Me vjen keq zog...po ndodh e kunderta /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

une them eshte menyra shoqerore qe ndikon. ne vendet e pasura shoqerite jane mikste, meshkujt dhe femrat qe femije rriten bashke. ndersa ne vendet e prapambetura femijet rriten veçmas neper shoqeri respektive, meshkujt veç e femrat veç.

shume pak te rinj shqiptar kane shoqe, per ta femra eshte nje simbol I LARTE, tjeter lloji, pothuaj e pakapshme. kjo IDE ose refleks jetesor ndihmon te krijoje tek meshkujt e ketyre shoqerive nje KARAKTER BURREROR te qendrushem e te vertete.

tek ata te tjeret, femrat s'perbejne me mister sepse ata jane rritur me to, u njohin çdo te fshehte, etj, etj.

bile prandaj edhe prinderit e rinj duhet te kene shume kujdes e te mos bejne dashuri ne sy te femijve siç rendom bejne ne perendim. kjo i feminizon ATA (femijet pra)

@d@

Primus registratum

harrove te shtoje se nenshtetsia e nanos eshte shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo qe thash une nuk vlen per shqipot /pf/images/graemlins/tipsy.gif

zog

Primus registratum

e pse s'vlen a s'jane edhe shqipot njerez. jo jo fare thjesht mendoj qe eshte menyra e rritjes dhe edukimit te femijve, e kjo s'varet nga prinderit aq shume sa nga shoqeria ne te cilen bejne pjese.

kjo e ndan edhe nje shqiptar nga nje gjerman, edhe pse te dy pijne birre ata mbeten te ndryshem, reagojne per te njejtat fenomene ndryshe, ngaqe jane "krijuar" ose formuar ndryshe qe femije.

vetem tek kjo pike fshihet misteri, askund tjeter.

perfundim: ate kolumbianen ose nje shqiptare rralle mund te jene te huajt qe mund ta kenaqin EMOCIONALISHT.

@d@

Primus registratum

sigurisht qe njerez jane po shqipove po ti japesh zarzavate, sic ka thene ajo gjermanka tek emisjoni qe ka pa absi, nuk i bejne asgje /pf/images/graemlins/lol.gif Une kur cilesova nenshtetsine nuk mendova vetem nje dokumet Zogu!
.... shqiptaret kane mangesira nga kohet e kaluara edhe per aq kohe sa s'jan mbushur keto managesira nuk mund te flitet per nje krahesim ose barazim mes te qenit gjerman dhe shqiptar..

zog

Primus registratum

ne fakt une nuk desha te polemizoj, "u kapa" tek posti yt vetem te shpalosja idene time.

ka kohe qe e di qe shqiptaret dhe zviceranet ose gjermanet jane ndryshe. mbi ket pike sngelet asgje me shtruar.

kerkova vetem te shpegoj PSE JANE NDRYSHE, dmth ta shtyj aresyen (vezhgimim e thjeshte qe; ata jane ndryshe) pak me thelle per te rrokur shkaqet.

ps; nganjehere mendoj pse humb kohe ne kete forum. ngaqe mesaduket kam me teprice nga kjo. sa keq.

@d@

Primus registratum

Keq po m'vjen dhe mu per ty zogo. Te kuptosh dicka eshte shume e rendesishme , ta realizoshe ate disa here eshte e pamundur...

Hajd noten

zog

Primus registratum

shpjegimi kesaj mbi te cilen po flisnim me imazhe /pf/images/graemlins/lol.gif

sexe4.jpg

sexe26.jpg

abs

nuk e di...

Mor ti Shoku /pf/images/graemlins/eek.gif, na nxore gjinine mashkullore gja delikate re, upupupu c me shohin syte /pf/images/graemlins/eek.gif

Dua te di, nese dikush i thote dikushit:- "je si flete e bardhe", cfare nenkuptonte dikushi me kte thenje ne adress te dikushit?

Hera

Primus registratum

...hajde te te shkruaj do te kete qene me siguri vazhdimi /pf/images/graemlins/smile.gif

Nuk e di ca dua te di /pf/images/graemlins/tonguee.gif

jehona

Primus registratum

dua te di nese me mendon dhe si me mendon... ose jo nuk dua ta di, sepse po ta di, ndoshta nuk do te permbahem dot... dhe nese nuk permbahem, e vetmja qe do vuaje pasojat jam une... s'kam me nerva per te demtuar veten...

aswad

Primus registratum

Interneti gje e mire, ca beje te zej. Sikur letrat e meparshme i ka eliminu', dhe nuk do me jave po e lexon tjetri edhe mas nje minuti me dash. E kur le ndonje porosi thua me vete "e me se po i nis edhe nje email tjeter po harrova gje, se s'kam kohe e jam me nxitim". Nga nxitimi ke fshi dhe ndonje pjese paragrafi se prape i ke thene vete "bjeri shkurt se s'ka kohe"
Tashti une desha me dit, kur fillon me "te kam te shtrenjte dhe perhere e me teper.." dhe ndalo edhe ndro men'je t'i biesh shkurt se s'ke kohe, dhe fshin, fshin, fshin qe ta perfundosh thjesht me nje 'une'. E nis emailin me internet dhe kur shtyp send shef qe s'ke fshi sic duhet, ka ngel nje p, se ka dale "te shtrenjte dhe pune".
tashi, mos qesh, po un desha me dit, a eshte gje e mire kur letrat e internetit ikin kaq, po kaq shpejt? Seriozisht.
Mos qesh.

pinkparadise

Forumium maestatis

...pse njerzit e mire kane gjera te keqia, dhe te keqinjte gjera te mira...???
Ku eshte drejtesia???
Thua nuk ekziston me???Ndoshta ska ekzistuar asnjehere....
Thjeshte idealistet na kane fryre me mendimet e tyre idjote duke na mbushur mendjen qe dite me te mira do vijne ....

Wii

Grupi i të moçmëve!

...nese e gjithe kjo sakrifice ja vlen apo jo? /pf/images/graemlins/frown.gif

true confidental

Forumium maestatis

You learn the rules as you go along. Do u remember those kind of games we played in our childhood ?
Yeah, but the rules are more tough now .
"I shot you!" "No you didn't! I shot you first" "Well I'm wearing a bullet proof vest!". /pf/images/graemlins/laugh.gif