Dua te di....

Le_Routard

Forumium maestatis
Re: Dua te di....

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] Rri ti Rrugaco se osht tu thy pasqyren ai me permasat ekstravagante te urise qe ka /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ta thyj ta thyj po ka per ti hec ters per 13 vjet masnej /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb]
Sexy-02.gif

ndersa une du me dit çin puth kjo çika, ta kete me mu valle!!?? :goofy: [/qb]
mua me shume si "cike" me duket si trans ai ...
te jete faji i mengjesit ... :confused:

Ema

Goddes

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] :wave: juj.

Du me dite!:

- sa here jeni idhnu me ate/ato qe doni kte vit?
- si e keni rregullu prap mire me te/to?
- sa vete keni njoft kte vite?
- me sa vete jeni lidhe/zgidh ?

:wink:

[/qb]
1
No Comment
No comment
1

Ema

Goddes

Jo,metem vec me pjesen e pare te firmes tate.Pastaj mua me pelqen shumellojshmeria e species po kur e kundroj nga larg! :angel:

Ema

Goddes

Tani e pashe edhe fundin e firmes /pf/images/graemlins/frown.gifEhe,truth hurts!)

As une s'po ja dal dot me,me gjithe perpjekjet me kujtohet vec ajo poezia qe thote :

Zemra,
edhe pse ne shtate lekura
akull,
akull,
Edhe pse nen shtate lekura!

Ema

Goddes

... dhe lindin iluzionet -do thoshte Gul /pf/images/graemlins/smile.gif qe i honsha floket /pf/images/graemlins/laugh.gif !

Lara e ke vene re se sa me shume kohe kalon aq me me pjekuri i reagojme situatave e pikerisht kjo me ben te mendoj per akullin.Eshte e papranueshme per mua mungesa e ndjenjes ne shume gjera,por tmerresisht e domosdoshme per te mbijetuar! /pf/images/graemlins/frown.gif

Ema

Goddes

Te gjithe lumenjte derdhen ne det e deti prape s'mbushet.Keshtu dhe zemra e njeriut"-thosh firma e vajzes.

Ke te drejte plotesisht.Une e kisha me mos-reagimin mbi te gjitha.Kaq sholle qenkesh bere une qe s'ha pyke gjekundi?

P.s:pashe komentet e njeres ketu dhe me erdhi per te qeshur me kalamanlleqet qe shkruan.ca mendojne se bukuria eshte destinacioni perfundimtar e pas saj zgjuarsia e gjerat e tjera vine apriori.Sa keq /pf/images/graemlins/frown.gif
Te cmoj shume Larushke.Qente le te lehin,i lehin hijeve te veta! /pf/images/graemlins/wink.gif

I

insane

Guest

si do te kishte shkuar kjo, apo ajo histori/ngjarje ne jeten time sikur te isha une ai qe kishte ne dore freret e kohes, etj etj...

:rolleyes:

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLATIUM:
[qb] Dashka ti dika te gjitha kjo /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
epo kot s'jam ......une!!!!!!!!!hec jepi fillo!!!!me mire shko e posto te bla bla bla!!!!

abs

nuk e di...

dua te di
se kush ka qene
personi me kte nick ----> onlywhenitrains :rolleyes:

beshbossi

Primus registratum

[qb] dua te di
se kush ka qene
personi me kte nick ----> onlywhenitrains :rolleyes: [/qb]
do kete qene prej Lezhe se ketu bjen shume shi!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

[qb] e di se kush eshte apo do te losish macja me miun :mad: [/qb]
a t'vjen keq me e ba une macen?hey se tallem se nuk e di!!me fal!

abs

nuk e di...

sa e amel dukesh kur thu me fal :angel:
gati deshta me t denu,me te than `ma gjej se s ban` /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten :wave:

beshbossi

Primus registratum

[qb] sa e amel dukesh kur thu me fal :angel:
gati deshta me t denu,me te than `ma gjej se s ban` /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten :wave: [/qb]
naten absi