Dua te di disa shpjegime nga sopat e chatit

Nek

Primus registratum
Dua te di disa shpjegime nga sopat e chatit

Sipas rregullores se chatit cdo person qe deshiron te merret parasysh per kerkesen eti per aop,duhet detyrimisht qe ta ket rregjistruar dhe duhet te ket kohe qe rrin ne chat.Edhe un kam bere kerkese per aop dhe nuk me eshte dhen pse dua thoni ju? Pas disa kohesh qe pres per pergjigje pyes AnGelic dhe me thot kshu : Ti ske shum kohe ne chat dhe ska me aopa sepse eshte plotesuar numri kshu qe, Ti Dragon Webmaster_nesws24 sdo keni aopa per shkak te plotesimit te numrit.Ku mbas disa ditesh vazhdojn te jepen aopa te tjere mund te jen dhene mbi 7-8 aopa.Qe kan shum me pak kohe se mua se edhe 2 te tjeret.Kjo nuk eshte e drejte sipas mendimit tim. Dua nje shpjegim nga ju te dashur sopa

ssssssss

Primus registratum
Re: Dua te di disa shpjegime nga sopat e chatit

mnigjo mua o Nek bej si te thone sa je ne kohe.pse un si kam plotsu ato kushte qe thu ti me lart???prandaj me mire lene dhe sa per kohe qendrimi un kam 2 vjet gati qe hy ktu dhe DrAgOn ka 4 vjet ky i bie te ishte irc op apo jo sipas kohes qe ka.hajt tung respekte allll

S

Scorpion

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sipas rregullores se chatit cdo person qe deshiron te merret parasysh per kerkesen eti per aop,duhet detyrimisht qe ta ket rregjistruar dhe duhet te ket kohe qe rrin ne chat.Edhe un kam bere kerkese per aop dhe nuk me eshte dhen pse dua thoni ju? Pas disa kohesh qe pres per pergjigje pyes AnGelic dhe me thot kshu : Ti ske shum kohe ne chat dhe ska me aopa sepse eshte plotesuar numri kshu qe, Ti Dragon Webmaster_nesws24 sdo keni aopa per shkak te plotesimit te numrit.Ku mbas disa ditesh vazhdojn te jepen aopa te tjere mund te jen dhene mbi 7-8 aopa.Qe kan shum me pak kohe se mua se edhe 2 te tjeret.Kjo nuk eshte e drejte sipas mendimit tim. Dua nje shpjegim nga ju te dashur sopa

[/ QUOTE ]

Angelic paske pyet ti, keshtu u pergjigjet te gjitheve ajo. Ce doni mer aopin, postoni ketu per qejf e beni chat per qejf tuaj. Jua kam sinqerisht, eshte me mire keshtu.:wave:

Nek

Primus registratum

Ore kjo AnGeLiC eshte mashtruese ke te drejt Scorpion ske ca me bo se ktu behet vetem sipas interesit

S

Scorpion

Guest

Jo mer jo ca mashtruse, po aman hiqni dore nga kerkesat se s ju jep njeri gje. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

H

harap

Guest

Ore mos u merzisni,mashtrimi,eshte pjese e jetes /pf/images/graemlins/smile.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Nek shtimin ne aop nuk e bej une por nje grup sop-ash ku shumica duhet te votoje per pro.Une te kam thene te verteten qe sdo shtohen aop per nje periudhe kohe pas bisedes qe kam bere me founderin e dhomes #shqiperia.Personalisht,skam shtuar asnje dhe skam hedhur asnje kerkese per shqyrtim pas bisedes me founder,sop-et e tjere te pergjigjen vete.Dhe dicka,kerkesa juaj ketu ne albforum tregon qe jeni te interesuar per marrjen e accesit,por kjo sdo te thote qe plotesimi i atyre kushteve dmth koha ne chat,kerkesa ,etj do tju japi ju domosdoshmerisht acces.Theksoj,aop-et PERZGJIDHEN!Flm dhe chat te mbare.

TEO

Primus registratum

mire e ka Harapi... edhe genjejme, edhe na genjejne.

S

Scorpion

Guest

Ej po cuditem me ju sopa dhe me ata qe kane qene para jush. Pse nuk i mbyllni kerkesat per accesse nga userat, qe te mos kete kaq rremuje ketu. Shtojini me mire vete duke e pa ju te arsyeshme, e askush nuk ngelet i pakenaqur. Se keshtu te gjithe thone e mori ai, se mora une, pse nuk e marr dot une etj etj.
Kam pa plot pergjigje ketu, qe thone "kerkesa juaj do merret ne shqyrtime" c'ja fusni kot".
Dhe ne chat operatoret ketu i drejtojne per kerkese per access, me mire prejani shkurt.
Vete ia ngrini mendjen userave per access, nuk keni boll 100 aop te dy dhomave te ALbnetwork, s ju dalin.

Hajd bye, se keto zona te chatit te AF me acarojne. /pf/images/graemlins/laugh.gif

H

harap

Guest

po bejne nga 30 here kerkese prandaj.

S

Scorpion

Guest

Hahahaha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

Jane vetem dy rregullore per dy dhomat kryesore me vjen keq qe ke mbetur tek leximet e vitit 2002 futi nje update trurit dhe lexo kur eshte modifikuar rregullorja e dhomes #shqiperia.
Persa i perket dhomes #ndihme rregullorja eshte dhe do jete ajo qe ka qene perhere.

vampo

Tom Sojeri
Anëtar i Shtabit

Biiiiiir nena biiir,, mos u hapt tem ne forum se THUG-LIFE shperthen.... Te kam zili me frymezimin qe ke plako,sa do te doja te isha ne vendin tend /pf/images/graemlins/wink.gif Sa per temen pergjigjia eshte dhen nga sop-at qe kshu mendoj te mbyllet..

hells_kitchen

Forumium praecox

/me oj lulia jone me limona ohhhhhhh a do vish ne a ke nona ooooooooo

Jarrabaci hajdeeeeeeeeeeee opaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

/me bjonde me onde sa per sonte ma coni ne msn /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif