Dua nje vajze ,e cila eshte rreth nje vit e tete muaj me e madhe se une ,si t'ia bej?

Re: Dua nje vajze ,e cila eshte rreth nje vit e tete muaj me e madhe se une ,si t'ia bej?

Fillimisht postuar nga megi:
[qb]
Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Po c'te duhet ty mer lal,shif e gje ndonje me te vogel,se ja prish edhe mendjen me lehte! [/qb]
Cfare pergjigje speciale!
pse keshtu ja prish mendjen ti te tjereve sepse i gjen me te vogel se vetja? [/qb]
Joooooooo mi ato duan vete,tani cfare faje kam une se ato jane te vogla,ja ti p.sh e kishe rastin dhe nuk e provove njehere!

helibak mucogllava

Primus registratum
Re: Dua nje vajze ,e cila eshte rreth nje vit e tete muaj me e madhe se une ,si t'ia bej?

Shi Shi lara ka filluar te dali nga tema
smash.gif

ruki

Primus registratum

per mendimin tim pasi qe jam ni psikolog per qeshtje ku ti nuk mundesh mi afru ndihm vetes sate dhe une mendoj se kjo nuk eshte nje problem qe nuk zgjidhet me 2 fjal e kisha permbyll.mos prano nje gje te till qe jeta jote te shkon ne ferr :rockband: ti vetem mundesh mi mshu

daywalker

Primus registratum

<span style="font-weight: bold">Do mesosh te postosh mire ti apo do marresh ndonje paralajmerim! ka etike ky Forum nuk eshte Forumi Zhargon.Mjaft me keto pacavure!</span>

cukolja

Primus registratum

<span style="font-style: italic">Jashte teme!</span>

Kordelja

Valoris scriptorum

<span style="font-weight: bold">Kiti rri ne teme, s'ka c'te duhet ty c'thote japodi.</span>

ekonomisti

Primus registratum

Ti thuji njehere a do a sdo sdo qe mos lodhesh kot.Por Plako para se ttia thush futi nja 2 dopio qe te te vije goja, se te del dhe turpi ashtu.Ka per te pas efekt

flamurtari

Primus registratum

Thone se dashuria nuk njeh moshe &amp; une jam plotesisht dakort me kete.Nqs dikush te pelqen dhe ti mendon se eshte njeriu i duhur per ty,ai njeri qe te shfaqet perpara syve para se te flesh dhe diten tjeter kur zgjohesh ne mengjes atehere ,ne djall te shkojn te gjitha dhe te gjithe ata qe e pengojne kete lidhje.Nuk e kuptoj se pse ti djale i ri ke te tilla kompleksitete.Shijoje jeten dhe mundohe ta shfrytezosh ate deri ne sek e fundit sepse kije parasysh se kjo moshe nje here te vjen.Bej cdo gje qe te pelqen dhe mundohu ti realizosh gjithe endrrat e tua pasi me vone do behesh pishman per cfare ske bere.Ndoshta frika jote mund te jet qe ajo nuk do ta shkembej dashurine.Edhe??Sje as i pari dhe as i fundit qe do kesh zhgenjime te tilla ne dashuri.E rendesishme eshte qe ti ti shprehesh ndjenjat e tua per tu ndjer me i qete me shokun,vajzen qe do,por me teper me veten tende.Me fal qe u zgjata.
Te uroj shume shume fat dhe shpresoj qe ky romani im te ket sherbyer per dicka.
Mos ki frike te provosh!

tirana

Primus registratum

Stop stop stop!!
Un them te nalojm iher priher me keshilla se ndoshta i ka dhon dum muhabetit. Prisni iher te pronuncohet i zoti i punes qe ta morim vesh ne cilen etape te punimve ka mrrit.

Kollarja

Primus registratum

Ka ik i zoti, nuk vjen mo, po vazhdoni lloqet ju.

Kordele ku jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Kordelja

Valoris scriptorum

Cfare dreqin ke qe bertet
rolleyes.gif

Se gati jam me rraf ndonji
rolleyes.gif

Kollarja

Primus registratum

Ho mi ti mo, isha vetem ne pata si frik njiçik, pranaj.
S'po mu kujtonte asnji konge partizone me kenu.

desire

Forumium praecox

Mos u merzit se nuk je as i pari as i fundit qe ndodhesh ne nje situaten te tille.

lil-butterfly

Primus registratum

po fillo e flirto njehere, nqs te ecen vazhdo edhe me tej. mosh nuk ndryshon asgje ne nje lidhje ku ka ndjenje
wub.gif

Plaku-i-Detit

Primus registratum

Mosha ,Trupi,Pesha ,Bukuria skane te bejne fare e rendesishme eshte dashuria dhe mirkuptimi midis jush te tjerat skan shume rendesi per mua kur dy zemra arijne te kuptojne njeri-tjetrin.

Me Respekt.

dd84

Primus registratum

lal, e di qe ne te dy kemi te njejtin problem..
vetem ti do nje 1 vit e 4 muaj me te madhe une nje 2 vjet e 6 muaj me te madhe.ka edhe te tjere qe e hane me keq se ty
prandaj mos u qaj se kjo eshte jeta..
le c'thone te tjeret.zoti na ka bere per te dashuruar dike,kedo...
edhe s'ka rendesi mosha,gjatesia te cilat jane vetem nje mates i paragjykuar..
degjon robt te thone:'u po eshte me e madhe se ty,s'mund te funksionoje.'
ore po te pelqen ik beji force vetes edhe hidhu ne sulm..pse s'te kujtohet shekspiri ti?grua 6 vjet me te madhe se vetja...
po demi muri etj etj..
nqs nje person te terheq deri ne ate pike sa je i gatshem te mbyllesh nje sy per moshen apo per ndonje budallik tjeter eshte e nevojshme ta provosh njehere..
deri tani jam ne nje gjendje te mire.me kete shoqen time kemi filluar te dalim edhe ta njofim me mire njeri tjetrin..edhe pastaj mosha s'ndikon shume..kam gjetur shume gjera te perbashketa edhe shume piketakime me kete person..
edhe ndihem mire me te..
be te njejten gje lal..trego veten edhe jo ate qe s'je..
ky eshte celsi i suksesit.olti

entelush

Primus registratum

MUND TI KUJTOJ OLSIONIT SE DEMI MUR ESHTE DIVORCUAR,KESHTU QE TI BEN MIRE TE GJESH VETEM DASHNORE ME TE MADHE SE VETJA DHE JO NJE LIDHJE SERIOZE,MORE VESH CUNI.....???!!!
kiss.gif

Dua

Primus registratum

S'ka lidhje! Une nuk shoh asnje problem ketu.

D.

goca lales

Primus registratum

ME FAL PO TI TANI KE HALLIN E MOSHES APO TE SHOKUT TEND? &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/confused.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

ketitopi

Primus registratum

qyqa cuno e pse po menohesh kaq shume ti?bjeri shkurt hidhu ne sulm.po te te duket ky vendim kaq i veshtire per tu mare,sé imagjinoj dot per ty kur te dalesh i pavarur ne jete....te uroj mbijetese &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;