e mor tongerlliks qe mcifesh mas figures se aragornit,Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]Bashkohem dhe une ketu, biles mund te them qe i kane syte aq te bukur, sa nga krenaria shohin nga njeri-tjetri [/qb]Fillimisht postuar nga ARWEN:
[qb] syte i kane te gjitha si shpirt
gocat i kemi te mira [/qb]
sa per informacione (se e kom pik te dobet kte :smash: ) shota i ka syt ishile, po si per drreq ke ato fodrografit mkan dal kafe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] ehe tamam ashtu :thumbsup: pastaj kush ja shau syte Helenes mi Arwensi ullinj i ka
jo se hotja i ka me te bukur po i ka si ullinj berati /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E vertetoj dhe une... ja dhe nje foto per ata qe s'besojne...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]sa per informacione (se e kom pik te dobet kte :smash: ) shota i ka syt ishile,ashtu..qe t'mos nodhin keqkuptime se e kom ne te trashegume brez mas brezi ngjyren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][qb] [/qb]
she she pse sthu tiFillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] qeroje, qeroje, /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
jeshileFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]sa per informacione (se e kom pik te dobet kte :smash: ) shota i ka syt ishile, po si per drreq ke ato fodrografit mkan dal kafe /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
ashtu..qe t'mos nodhin keqkuptime se e kom ne te trashegume brez mas brezi ngjyren /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ike more,vej bidonin m'rradh /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]jeshileFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]sa per informacione (se e kom pik te dobet kte ) shota i ka syt ishile, po si per drreq ke ato fodrografit mkan dal kafeFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
ashtu..qe t'mos nodhin keqkuptime se e kom ne te trashegume brez mas brezi ngjyren [/qb]si ullinj berati t'pabom pra :shrug:
po un qe e kam fiksim qe ta kem cunin me sy jeshile si i behet shote /pf/images/graemlins/blush.gif ti e ke te sigurt 100% se trashegohet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]