Fillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb]SHI SHI KJO, TU MERZIT I JOTI MI? FIKTIVISHT TA KAM LLAFIN? :tipsy: [/QB][/QUOTFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[/qb]
jajajaja akoma /pf/images/graemlins/blush.gif
t'a them ke veshi :tipsy:
he mo frykanjos ike eeee :tipsy:Fillimisht postuar nga Fryka:
[qb] ika [/qb]
/pf/images/graemlins/laugh.gif po re..u rrita 1 vit mo shum para i jave /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Fryka:
[qb] Pse do rri me grat e botes une kshu mi?
bey :wave:
Hot-Chicky je e modheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee [/qb]
Edhe o burra... se jeta e therret :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]/pf/images/graemlins/laugh.gif po re..u rrita 1 vit mo shum para i jave /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Fryka:
Qeke bo tamom Hote ...Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]/pf/images/graemlins/laugh.gif po re..u rrita 1 vit mo shum para i jave /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga Fryka:
jo jo Helen, shume veta mund te ngaterrohen por un e di shume mire se ca duaFillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]Flobo t'a sqarojme icik ket punen se shume veta ngatarrohen:Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb][/qb]Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] [/qb]
Ti gjen attractive, Helenen e Trojes, Lyv Tylor (ke avatari) apo ate qe fshihet mbas te dyjave /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
vetem un jam tu u munu vetem me forcat e mia /pf/images/graemlins/frown.gif po ksaj rradhe du nji "pezzo grosso" :devil: /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] skerdi, po punojme per shoqerine more djale, sidomos Aragorni :tipsy:
shqetesohet shume per Robon, Hotin etj etj :devil: [/qb]
po mo, Helenen e kam ne mbikqyrje, me kerkesen e njonit :devil:Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]vetem un jam tu u munu vetem me forcat e mia /pf/images/graemlins/frown.gif po ksaj rradhe du nji "pezzo grosso" :devil: /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga ASHLEY:
[qb] skerdi, po punojme per shoqerine more djale, sidomos Aragorni :tipsy:
shqetesohet shume per Robon, Hotin etj etj :devil: [/qb]
hiiii ashley ene ti mi/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]