*dua burre* (edhe gra)

beshbossi

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga HIGHLANDERSS:
[qb] KOLLARE
aq e paske ti mer bah nejse hajt mo zoti thojne eshte i keq ne disa raste /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
mos me bej te qaj!!!!une s'e dija se ishte kallarja ai!! :cry: :lol: :lol: se po ta dija s'do ia permendja!!s'duhet :lol: me fatkeqesine e tjetrit!!

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kollarja:
[qb] Ti Dolce kishe nonje problem "per un ragazzo" ? [/qb]
sipas highlandersit ti ke problem per nje ...!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kollarja

Primus registratum

Kerkohet nuse nikoqire (vjeçe sa te doje qejfi) per dhonder qefli byreku me qep. :sleep: :sleep: :sleep:
Te iteresuarat te lene postimet :rockband: :rockband:

I love new york

Primus registratum

Tedi akoma nuk e gjete te shkreten dhe ti more
po endrra me varse florir more nuk solli gje /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb] Tedi akoma nuk e gjete te shkreten dhe ti more
po endrra me varse florir more nuk solli gje /pf/images/graemlins/laugh.gif :confused: [/qb]
Aha hic fare . dje pashe onderr me Diamant po hic ala ...

Rambla

Primus registratum

pervo ndonjehere me sermi ose argjendi, ndoshta del gje..kot nuk thojne aparenca genjen :idea: :tipsy:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] pervo ndonjehere me sermi ose argjendi, ndoshta del gje..kot nuk thojne aparenca genjen :idea: :tipsy: [/qb]
Po pra se i kom ondrrat une si ti dua une me ar argjend diamont Zefir etc ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] :lol: :lol: s'e ka keq rambla,ose varse te shplame me flori, jo flori safí /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po qe se keni keq juve . a m sillni nai foton Tuj me ksi varsesh me te perpiqem ti shof n onderr se un smaj as varse as ore as byzylyke ... Vetem nje gjo rafmet paste qe ma ka lidh nje vashe kur u lidha me te dhe qe i thava qe vetem nese kputet do shkulet nga dora ime do bjere ose te pritet dora me Ka ngelur . Vajza Iku por Ky litari ke dora eshte akoma ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] jajajaja si shume gjate po i bi kshu Tedo :lol:
gjej naj varjant me xhenuin /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
e Gjeta Spo Fle Fare ...

I love new york

Primus registratum

po edhe ate mund t'a besh /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe kur t'ja mushesh menjen nanjones edhe te vi koha me flej me te, futja nje derro gjumi nga halli :lol: :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] po edhe ate mund t'a besh /pf/images/graemlins/laugh.gif
edhe kur t'ja mushesh menjen nanjones edhe te vi koha me flej me te, futja nje derro gjumi nga halli :lol: :devil: [/qb]
Eh sikur te me zere Gjumi do thuash ti ... Se Une jom Cun Puntor Dreqi e Mori Dhe me dashnine e pare me mire rri pa Gjume sesa te fle pa e Kujtu ... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
[qb] :lol: :lol: s'e ka keq rambla,ose varse te shplame me flori, jo flori safí /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Po qe se keni keq juve . a m sillni nai foton Tuj me ksi varsesh me te perpiqem ti shof n onderr se un smaj as varse as ore as byzylyke ... Vetem nje gjo rafmet paste qe ma ka lidh nje vashe kur u lidha me te dhe qe i thava qe vetem nese kputet do shkulet nga dora ime do bjere ose te pritet dora me Ka ngelur . Vajza Iku por Ky litari ke dora eshte akoma ... [/qb]
kjo tregon tedo qe ti sheh endrra me varse me byrzylyka (keshtu shkruhet?) sepse ajo dhenia e byrzylykut nga ana e asaj goces te ka bere aq pershtypje saqe ti e sheh perhere ne enderr . keshtu deri sa ta heqesh nga menja ate dhe byrzylykun sgjen rehat me endrrat. si thua helen, mire e interpretova ? jam apo jo pasardhsja e freud-it? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

hot

Hotgirl

ne una kam i litar mdore qe e kam pas qy yhyyyyyy smahet men /pf/images/graemlins/laugh.gif
qy anej ka klasa 7..po e du aq shum ket gjon e vockel sa qe se heq ka dora..
paaa sa te perbashketa qe kina un e tedi more :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Rambla, mire mire se fillim premtuese je :book: /pf/images/graemlins/laugh.gif
tedo ashu ti pa gjume vazhdo vigjilo oprtunitetet se nuk i dihet jkur kalojne onash :devil:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb]
Fillimisht postuar nga TEDI:
[qb]
Po qe se keni keq juve . a m sillni nai foton Tuj me ksi varsesh me te perpiqem ti shof n onderr se un smaj as varse as ore as byzylyke ... Vetem nje gjo rafmet paste qe ma ka lidh nje vashe kur u lidha me te dhe qe i thava qe vetem nese kputet do shkulet nga dora ime do bjere ose te pritet dora me Ka ngelur . Vajza Iku por Ky litari ke dora eshte akoma ... [/qb]
kjo tregon tedo qe ti sheh endrra me varse me byrzylyka (keshtu shkruhet?) sepse ajo dhenia e byrzylykut nga ana e asaj goces te ka bere aq pershtypje saqe ti e sheh perhere ne enderr . keshtu deri sa ta heqesh nga menja ate dhe byrzylykun sgjen rehat me endrrat. si thua helen, mire e interpretova ? jam apo jo pasardhsja e freud-it? /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy: [/qb]
Tani Gabim se ajo ka hik me Kohe Rafmet Paste m ka njel Litari ...