po qe ka lene ca faqe ka lene..shyqyr zotit se na e ben zili dhe ne te tjereve po e pame ne cdo faqe :devil:Fillimisht postuar nga ILIRIANO:
[qb] :lol: e di se nuk ka lene faqe pa e shprehur dashurine per te. [/qb]
Edhe une qe mendova per nje cast se ishte dashuri e vertete /pf/images/graemlins/frown.gif :cry:Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] mendon se mund te manipulohem kaq shpejt?
p.s. shshshsh se t'i bej nje cike qejfin se i kishte ngelur hatri me siper [/qb]
jam bo si non Tereza /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] dolcja i ka bo sevap zeqos :lol: [/qb]
ku e ke marre kete foto mor tradhtar? :smash: :smash: :smash:Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]![]()
Sh shi si paska dale Dolçja,sa sy te bukur qe paska /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ai te shkoje atje ai tradhtari!!!!ai,atij i pelqejne keto foto :cry: :cry: :cry:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] AD mos u merzit ti mi se ajo fotoja eshte tek albumi i fitove te mia, ne nje nga ato festat ku isha fotografe /pf/images/graemlins/wink.gif
hidhu tek disa faqe me perpara dhe do te gjesh linkun [/qb]
ashuria,ashuria,shuria!!!!!!!!!.............. :lol: :lol:Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: :lol:
mos u merzit mi se keshtu e ka dashurria .... /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil: [/qb]
ti po ti po fillove me striptiz ti aha ska njeri te te ndaloj por do vij dhe une te te besj shoqeri po eshte se gjej burre :tipsy:Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] ne do ja nisim me meze not e dit tja qisim zine dasmes :tipsy: [/qb]