*dua burre* (edhe gra)

eros111

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :confused: vrimat e zeza jan... [/qb]
masa me dendesi mjaft te madhe qe thithin edhe driten...shpjegojne keshtu edhe masen qe 'mungon' ne univers ose qe nuk mund ta masim dot...megjithate stephen hawking ta shpjegon me mire /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

Sallaku

Primus registratum

img_3329.jpg

Sh shi si paska dale Dolçja,sa sy te bukur qe paska /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]

Rambla ti goce vazhdon ti kesh informacionet e gabuara nderro burim ta kam thene 100 here [/qb]
ouuu :sleep: :sleep: , po une sa here te kam thene qe nuk marre info nga te tjeret per ty /pf/images/graemlins/blush.gif

s'jam dallaveraxhie une, te merrem gjithe diten me llafe per te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

p.s. e kisha shpjeguar se pse kisha ate mendim per reincarnation :book: , dhe prap si prap njesoj mendoj :devil: ,sepse siç kisha verejtur me pare ju te dy shkruani perhere bashke dhe hyni ne af te dy /pf/images/graemlins/wink.gif . nejse, se nuk me intereson shume, sa per muhabet ishte :cool:

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] epo duhet me i gjet se ka jan seeeee :shrug: [/qb]
Eh Nuk jam ne shkolle Pranej mos m Pyt kot a gjete nai Femer per Mua a si o llafi ...

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] skom pas koh e pra mo :shrug: [/qb]
e shof e Shof po i thone Ktij MUhabeti Pirdhi n te Ted se ske gjo n Vije . Mo mire Ishalla t Del nai vashe qe ka qejf me nejt me ty se kshu si thot kjo ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Kollarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb]
img_3329.jpg

Sh shi si paska dale Dolçja,sa sy te bukur qe paska /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
E çfar jan kto, petlla jane kto?

bolonjezja

Primus registratum

Amone,qenka shuar dheu per burra?????!!!!!! :eek: :eek: :eek: pO he mi hote,s'ka gje ne drite akoma???? :wub: :sleep:
p.s:kush eshte kjo bolonjezja mor amon ? :confused: :confused:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] flobo ne cfare lloj menyre e do te ta var??? [/qb]
shif te "grimcat" aty e kam shpjegu stilin e varjes /pf/images/graemlins/laugh.gif :devil:

dolce me verte ti je ke kjo fotoja eee :eek: :kiss:

rambla shtttttttt /pf/images/graemlins/wink.gif

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] pastaj una e kam bo kerkesen e ciftezimit asnji nga cunat e AF s'jane bere active [/qb]
:wub: [/qb]
Najso ja per kte mosvarjen ktu e kisha llafin /pf/images/graemlins/frown.gif mezi e gjeta hjuuu :devil:

sweet eda

Primus registratum

aha,flobo sa per keto shenjat ne ketu i vejme sa here qe na do qejfi, pranaj edhe sikur s'ma ka mush mendjen kjo shenja mua!!!