*dua burre* (edhe gra)

dolce_vita

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb]
Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] :lol: :lol:
blej nje gjel.. vete Hote ...e rrite sipas qefit tat /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
do e nis me avjon,tboj mundje me gjelin e kallares :lol: [/qb]
:lol: :lol:

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ROBO-79:
[qb] a me ka dale emri ne ndonje vend apo hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
eh e pashe aty ke lista e ushtareve per ne iraq

Rambla

Primus registratum

fatkeqesisht najs nuk jane dite per batuta mbi irakun ne itali se jane vrare dje ne iraq 18 italian /pf/images/graemlins/frown.gif

ladouce2005

Primus registratum

rambla mos u trishto kaq shume per italianet, se kur mbyteshin ata refugjatet tane qellimisht, asnjerit nuk i bente pershtypje, so...
jo se me behet qejfi, por as hallin nuk ja qaj. le mos te kishin dale aleat, dhe pune e mbaruar. larg zjarrit, larg djegies :shrug:

sweet eda

Primus registratum

18 italian thua ti, po nja 26 US soldier, edhe sa jane vrare me para.
e di qe eshte e dhimbshme, po e thashe sa per humor

Rambla

Primus registratum

e di qe e the per humor nice /pf/images/graemlins/wink.gif , dhe tek postimi im nuk kishte ton qortimi, e thashe me teper per informacion dhe per te treguar qe ndoshta robo s'do ta merrte si heret e tjera /pf/images/graemlins/smile.gif

ld edhe pse italianet nuk i kam qejf fare, duke qene se jane injorant rreth kultures tone, me erdhi keq si do me vinte per çdo tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif

eshte si thoni ju, nuk ka ndodh vetem ne itali, /pf/images/graemlins/frown.gif madje italia vetem kesaj rradhe e ka pesuar

sorry qe shkruajta diçka te trishtueshme ne nje teme ku vijme per te qeshur!
/pf/images/graemlins/smile.gif have fun :rockband:

I love new york

Primus registratum

he grupi burrerro dhe femeror :wave:
c'behet keteja :idea:
u ciftezute icik apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

vallai helene ktu vetem per ciftezime nuk shkruhet mo, e ka fajin nismetarja me duket /pf/images/graemlins/tongue.gif

ladouce2005

Primus registratum

ktu ka lufte, llogje, kembime informacioni etj. etj. kur ti marojme kto halle, do fillojme ti ciftezojme kta cerrat e ktushem :tipsy:

sweet eda

Primus registratum

ecxuse me "cerrat"!!! une s'jam e ciftezume, mos do te thuash qe edhe une jam cerre??? gjithe kjo goc ketu :tipsy:

ladouce2005

Primus registratum

me virtuale te lidh une sa here te duash e per sa kohe te duash mi, po kur them cerre e kam llafin per hotin, ramblen, dolce viten, te gjitha under 20 :shrug:

I love new york

Primus registratum

goce po ti je e vecante mi lal
ti prit kur te na e hudhesh lajmin si bombe ne dere se shpejti /pf/images/graemlins/laugh.gif :book: :idea:

Rambla

Primus registratum

shi shi perfitojne nga rasti keto , se jane me te medhaja :cry: (tani keni te drejte te beni komente se po sillem si femi /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif )

......kam te drejtat e mia une...jam njezet vjeç edhe jeta me therret :rolleyes: , po e bej si puna elses tek pallati 176 /pf/images/graemlins/laugh.gif (edhe içik dhe do i kap te njezetat /pf/images/graemlins/wink.gif nuk jam dhe aq piccolina /pf/images/graemlins/tongue.gif )

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] :lol: :lol: :lol: helene lal me shkrive [/qb]
pse mi te duket cudi eeee
he se ju te urtat e keni si ato geshtenjat qe plasin BAM kur nuk t'a pret mendja :lol: /pf/images/graemlins/laugh.gif
(ne vazhdim te pallatit 176) /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

ktu ka t'drejte najsi, se i ka kalu t'dyzetat :tipsy:
qeka shume me e re, avash o goc, po une i bie te jem mami asajt apo car :smash:
per sa kohe differenca nuk eshte 10 vjet, jemi me i ven. me 2 na fillon mosha, hajt ta shijojme per sa e kemi, se kur vjen 3-shi... :cry: :cry: :rockband:

sweet eda

Primus registratum

po s'kam gjo pranej po qesh, se t'a kisha mire do ishte, pastaj kush ka thone qe une jam e urte!!! une jam :angel: