*dua burre* (edhe gra)

Rambla

Primus registratum
Re: *dua burre* (edhe gra)

hoti po ne s'jemi aq te vogla mi /pf/images/graemlins/smile.gif
jam e sigurte :confused: qe la_douce nuk e kishte me ne :devil: /pf/images/graemlins/frown.gif

hot

Hotgirl

:devil: e vogel e vogel,po pa muve si shtyhet muhabeti asajt /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti bojm qefin vedit itash :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :devil: e vogel e vogel,po pa muve si shtyhet muhabeti asajt /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti bojm qefin vedit itash :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa modeste mer /pf/images/graemlins/tongue.gif ncncnnc

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HOTGIRL:
[qb] :devil: e vogel e vogel,po pa muve si shtyhet muhabeti asajt /pf/images/graemlins/laugh.gif
ti bojm qefin vedit itash :rolleyes: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
sa modeste mer /pf/images/graemlins/tongue.gif ncncnnc

ermaliurnick

Primus registratum

linja ime nuk behet perfundimisht ka fillu lesho dy postime per i her ncncncncnc /pf/images/graemlins/frown.gif kush tha qe nuk i di gjonat une rri gjithe kohen ketu mi dhe i kom lexu gati te gjitha gjonat ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

poeti pse pas gjithe postimeve dergon dhe kete ( /pf/images/graemlins/laugh.gif )edhe aty ku s'hyn fare :confused:

/pf/images/graemlins/smile.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] moj angel po qenke vogelushe fare ti :eek:
na mbyten kta cerrat /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
uaaaaaa pse nga ditelindja dallohet njeriu?????ke ketu ne forum baballare e mamallare qe sillen si beballare!!!!!!!!!pastaj edhe ju keni qene te vegjel!!duhet te vleresoni sinqeritetin ama!!!!! :cry: :cry: :cry:

Rambla

Primus registratum

hajde tedi hyri vet punes /pf/images/graemlins/laugh.gif , mos prit gjo nga hoti se do perfundosh qe do te martoj lagjja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rambla

Primus registratum

edhe une ta kam thone jo jo, do te gjuj hoti :smash: :smash: po rri urte /pf/images/graemlins/laugh.gif

une jam happy single /pf/images/graemlins/laugh.gif , keshtu me duket te pakten :rolleyes:

hot

Hotgirl

e moj eee..happy single thot..sa koh ke single? :devil: se mos ta mor ne ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

hoto ajo eshte cerr sa ty, honey
akoma se keni fillu jeten ju e qani hall se jeni singel,
megjithese une kur isha sa ju i kisha nja ca rezerve dhe nji part time :devil: po kisha fatin (ose jo) te isha ne shqiperi :shrug:

Rambla

Primus registratum

e lashe vet mi :devil: se s'ma mori njeri jo /pf/images/graemlins/laugh.gif . t'ishte per ate, eeeee?ishim bashke akoma :cool: /pf/images/graemlins/frown.gif

Rambla

Primus registratum

Fillimisht postuar nga LA DOUCE:
[qb] hoto ajo eshte cerr sa ty, honey
akoma se keni fillu jeten ju e qani hall se jeni singel,
megjithese une kur isha sa ju i kisha nja ca rezerve dhe nji part time :devil: po kisha fatin (ose jo) te isha ne shqiperi :shrug: [/qb]
ke te drejte imel /pf/images/graemlins/smile.gif , ne fakt se kam problem :angel:
:kiss: